kermit Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 açılmıyo bunlar qui :)[hline] wrak wrakkk icq : 803819 ara beni yalayım seni tele kurbağa :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dharma Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 doktorlar bu işi bilmiyor walla, hesaplıyorum, endex 20,8 çıkıyo. tablodan bakıyorum, kesinlikle ufak yapılıya giriyorum, e o zaman bu göbek neyin nesi? ehuehu yanlış bunlar :p p.s. şaka tabi, doktorlar öyle diyorsa vardır bi bildikleri, zavallıcıkların hayatı çin işkencesi gibi. pretisyen olmak bile çok zor iş. kardeşimden biliyorum, çok çekiyor... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 Göbek demedik yahu obezite. Erkek dediğin obez olmıcak ama göbeği olucak dimi! :)[hline][/i]Semi-Dr. Quinthalus [/b]@ primum non nocere ICQ UIN: 1957744 MSN Messenger: [email protected] (bkz: Quinthalus) (bkz: Qui) Bazı hayvanlar eşittir ama bazıları daha eşittir /Animal Farm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 Göbeksiz erkek balkonsuz eve benzer. Balkonsuz evde bişeye benzemez.[hline]Kalplerdeki Kaymak Asli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 said: Dharma, 06 June 2003 17:57 tarihinde demiş ki: doktorlar bu işi bilmiyor walla, hesaplıyorum, endex 20,8 çıkıyo. tablodan bakıyorum, kesinlikle ufak yapılıya giriyorum, e o zaman bu göbek neyin nesi? ehe bi dk yannış bakıosun galiba. Tabloya ufakmı ortamı ne olduğunu anlamak için bakmıcan. Yapı ve boyunun kesiştiği yerdeki kiloya bakıp ideal kilonu orenicen.[hline][/i]Semi-Dr. Quinthalus [/b]@ primum non nocere ICQ UIN: 1957744 MSN Messenger: [email protected] (bkz: Quinthalus) (bkz: Qui) Bazı hayvanlar eşittir ama bazıları daha eşittir /Animal Farm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 said: Absolut, 06 June 2003 18:06 tarihinde demiş ki: Göbeksiz erkek balkonsuz eve benzer. Balkonsuz evde bişeye benzemez.[hline]Kalplerdeki Kaymak Asli ben balkonsuz ev oluyom yane ühühü benim göbeğim yok ben bi hiçim ühühü[hline] wrak wrakkk icq : 803819 ara beni yalayım seni tele kurbağa :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 Bİra iç uyu bira iç uyu arada da sürekli abur cubur ye.[hline]Kalplerdeki Kaymak Asli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 yok abi abur cubur yerimde bira içmem yaw sevmiyom birayı niyeyse :([hline] wrak wrakkk icq : 803819 ara beni yalayım seni tele kurbağa :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 Derdin göbek olsun. Her Türk erkeğinin 21-22 yaşından sonra bir göbeği vardır mutlaka. Ama küçük ama büyük..[hline][/i]Semi-Dr. Quinthalus [/b]@ primum non nocere ICQ UIN: 1957744 MSN Messenger: [email protected] (bkz: Quinthalus) (bkz: Qui) Bazı hayvanlar eşittir ama bazıları daha eşittir /Animal Farm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 aha 2 sene sonra göbeğim çıkıcak o zaman yaşasın :)[hline] wrak wrakkk icq : 803819 ara beni yalayım seni tele kurbağa :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 Ama sonra 40 yıl eritmek için uraşıcaksın! :)[hline][/i]Semi-Dr. Quinthalus [/b]@ primum non nocere ICQ UIN: 1957744 MSN Messenger: [email protected] (bkz: Quinthalus) (bkz: Qui) Bazı hayvanlar eşittir ama bazıları daha eşittir /Animal Farm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 Ne kadar çalışırsan çalış o göbek eritilemez. Anca küçülür ama yok edilemez.[hline]Kalplerdeki Kaymak Asli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 bu gobek ne hevestır yahu bende cok ıstıyorum gobegımın olamısını ama olmuyor :([hline]Umutsuzluk Yasak Yılgın Türküler Söylemekte... Çünkü;Yürüyor Umudun Ordusu,Umutsuzluğu Kurşuna Dizerek... Metall Ethlos & Athelas Ethlos Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 eheheh bi düşünüyüm o zaman hırıhuru hmm humm hammm 40 senemi ? boş ver ben göbek felan istemiyom :)[hline] wrak wrakkk icq : 803819 ara beni yalayım seni tele kurbağa :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 said: Qui, 06 June 2003 16:37 tarihinde demiş ki: Ehue bunun için daha bilimsel yollar var :) Vücut kitle indexi = kilonuz / boyunuzun metre cinsinden karesi Eğer 24'ten fazla ise obezsiniz (25'te olabilir). Ama bu formül çok yapılı kardeşlerimiz için tutmayabilir. Onların obezlik sınırı birazdaha yukarıda. Bayanlar için sınır birazdaha aşağıda olması lazım. Obezlik sınırı bir başka değişlede ideal kilonuzun %110-120'si. Ama ideal kilo için çizelgelere bakmak gerek :)[hline][/i]Semi-Dr. Quinthalus [/b]@ primum non nocere ICQ UIN: 1957744 MSN Messenger: [email protected] (bkz: Quinthalus) (bkz: Qui) Bazı hayvanlar eşittir ama bazıları daha eşittir /Animal Farm obez aşırı şişman demek 24 ten yukarısı şişman oluyo sanırım 30 dan sonrası obez olur herhal[hline]Grandmaster Hamburger www.dynamick.net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 Olur yakında merak etmeyin. Ne zamanki artık gömleği içine sokarken aynaya bakıp ön tarafı biraz daha çıkarıyorsan işte o zaman tam erkek oldun demektir. hehehehe[hline]Kalplerdeki Kaymak Asli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 said: Absolut, 06 June 2003 18:21 tarihinde demiş ki: Olur yakında merak etmeyin. Ne zamanki artık gömleği içine sokarken aynaya bakıp ön tarafı biraz daha çıkarıyorsan işte o zaman tam erkek oldun demektir. hehehehe[hline]Kalplerdeki Kaymak Asli :D[hline]Umutsuzluk Yasak Yılgın Türküler Söylemekte... Çünkü;Yürüyor Umudun Ordusu,Umutsuzluğu Kurşuna Dizerek... Metall Ethlos & Athelas Ethlos Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 Obez aşırı şişman demek değil. Obezlik, ideal kilonu %10-15 aştığında oluyor. Ama halk arasında yanlış kullanılıyor.[hline][/i]Semi-Dr. Quinthalus [/b]@ primum non nocere ICQ UIN: 1957744 MSN Messenger: [email protected] (bkz: Quinthalus) (bkz: Qui) Bazı hayvanlar eşittir ama bazıları daha eşittir /Animal Farm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
StRencher Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 said: Qui, 06 June 2003 18:22 tarihinde demiş ki: Obez aşırı şişman demek değil. Obezlik, ideal kilonu %10-15 aştığında oluyor. Ama halk arasında yanlış kullanılıyor.[hline][/i]Semi-Dr. Quinthalus [/b]@ primum non nocere ICQ UIN: 1957744 MSN Messenger: [email protected] (bkz: Quinthalus) (bkz: Qui) Bazı hayvanlar eşittir ama bazıları daha eşittir /Animal Farm Hass... obezim o zaman. :O[hline] Reality Isn't What You See Reality Is What You Feel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 ehehe yandın sen 40 sene çekicen artık nihoho[hline] wrak wrakkk icq : 803819 ara beni yalayım seni tele kurbağa :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 Olsun hayattan zevk almaya bak ehu :)[hline][/i]Semi-Dr. Quinthalus [/b]@ primum non nocere ICQ UIN: 1957744 MSN Messenger: [email protected] (bkz: Quinthalus) (bkz: Qui) Bazı hayvanlar eşittir ama bazıları daha eşittir /Animal Farm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 artık seninle dalga geçizec eheh obez obezzzzz nihoho ezicez seni dermişim :)[hline] wrak wrakkk icq : 803819 ara beni yalayım seni tele kurbağa :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dharma Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 hmm evet, göbeksiz erkek cidden balkonsuz eve benzer :) peki ya kadınlar neye benziyor? ehuehu bu arada, tabloya baktım, ideal kilomdaymışım ve o da işte ince yapılı mı ne, ona giriyo işte. ama ben hiç de ince yapılı diilim gibi. neyse yaf, göreceli bir kavram sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar