kermit Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 Amerikalı bilim adam ve kadınları en çok ölümlerin sigara ve şişmanlıktan olduğunu ortaya koymuş sigarayı anladımda bu şişmanlık neyin nesi[hline] wrak wrakkk icq : 803819 ara beni yalayım seni tele kurbağa :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 Patates kızartması kaçıyor damara direk. :)[hline]Kalplerdeki Kaymak Asli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 hayatın boyunca gereksiz 100 kilo ağırlık taşıyorsun kim dayanırki?[hline]Make it Easy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 ne biliyim hiç şişman olmadımda bi deri bi kemiğim somalililerden beterim o yüzden şişmanların sorunlarından haberim yok :)[hline] wrak wrakkk icq : 803819 ara beni yalayım seni tele kurbağa :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 sısmanlık ıc organlara zarar verıyordur sanırım o yuzden ola bılır[hline]Umutsuzluk Yasak Yılgın Türküler Söylemekte... Çünkü;Yürüyor Umudun Ordusu,Umutsuzluğu Kurşuna Dizerek... Metall Ethlos & Athelas Ethlos Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
whissinn Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 evet şişmanlıktan ölen cok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 Hehe bundan işte :) said: Absolut, 06 June 2003 15:48 tarihinde demiş ki: Patates kızartması kaçıyor damara direk. :)[hline]Kalplerdeki Kaymak Asli [hline][/i]Semi-Dr. Quinthalus [/b]@ primum non nocere ICQ UIN: 1957744 MSN Messenger: [email protected] (bkz: Quinthalus) (bkz: Qui) Bazı hayvanlar eşittir ama bazıları daha eşittir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 said: Absolut, 06 June 2003 15:48 tarihinde demiş ki: Patates kızartması kaçıyor damara direk. :)[hline]Kalplerdeki Kaymak Asli abi o zaman ben neden şişmanlıyamıyom ? ben acayip severim kızartmayı ve çok yerim alla alla hastalıkmı var ki bende ?[hline] wrak wrakkk icq : 803819 ara beni yalayım seni tele kurbağa :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 Yok sanada kaçıyo ama sonra anlıcaksın.[hline][/i]Semi-Dr. Quinthalus [/b]@ primum non nocere ICQ UIN: 1957744 MSN Messenger: [email protected] (bkz: Quinthalus) (bkz: Qui) Bazı hayvanlar eşittir ama bazıları daha eşittir /Animal Farm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 said: Qui, 06 June 2003 16:18 tarihinde demiş ki: Yok sanada kaçıyo ama sonra anlıcaksın.[hline][/i]Semi-Dr. Quinthalus [/b]@ primum non nocere ICQ UIN: 1957744 MSN Messenger: [email protected] (bkz: Quinthalus) (bkz: Qui) Bazı hayvanlar eşittir ama bazıları daha eşittir /Animal Farm abi öyle böyle değilim ben kaburga kemiklerim sayılıyor yane keşke imkanım olsada fotografla göstersem[hline] wrak wrakkk icq : 803819 ara beni yalayım seni tele kurbağa :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 Damarına kaçıo dedik zaten yahu, kaburgalarına değil.[hline][/i]Semi-Dr. Quinthalus [/b]@ primum non nocere ICQ UIN: 1957744 MSN Messenger: [email protected] (bkz: Quinthalus) (bkz: Qui) Bazı hayvanlar eşittir ama bazıları daha eşittir /Animal Farm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 said: Qui, 06 June 2003 16:20 tarihinde demiş ki: Damarına kaçıo dedik zaten yahu, kaburgalarına değil.[hline][/i]Semi-Dr. Quinthalus [/b]@ primum non nocere ICQ UIN: 1957744 MSN Messenger: [email protected] (bkz: Quinthalus) (bkz: Qui) Bazı hayvanlar eşittir ama bazıları daha eşittir /Animal Farm evet abi ama kaburgaların görünmemesi içinde yane bişilerin olması lazım :) ehehe sinir oldun dimi qui[hline] wrak wrakkk icq : 803819 ara beni yalayım seni tele kurbağa :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 Aranızda şişman olan varmı ?[hline] wrak wrakkk icq : 803819 ara beni yalayım seni tele kurbağa :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 Patates kızartmasından ölmek için şişman olmaya gerek yok. Ailenizde kalp varsa direk potansiyelsiniz. (bkz. Abso :) ) Damarların tıkandığını ev yapımı bol yağlı bir patetesten sonra hissedebilirsiniz bile nerdeyse :)[hline]Kalplerdeki Kaymak Asli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 Şişmanlığın zararlarını açıklamaya kalksak paticik database yetmez. Ama örnek vermek gerekirse şişmanlık literatürde neredeyse bütün hastalıklar için predispozan yani hazırlayıcı faktör olarak geçer. Son 5-10 yıla kadar şişmanlık sadece bir hazırlayıcı faktör iken artık yavaş yavaş tüm dünya onu obezite adı alında bir hastalık olarak kabul etmeye başladı. Obezitenin detaylarını aşağı yukarı herkes biliyor zaten, gazeteler çok sever.[hline][/i]Semi-Dr. Quinthalus [/b]@ primum non nocere ICQ UIN: 1957744 MSN Messenger: [email protected] (bkz: Quinthalus) (bkz: Qui) Bazı hayvanlar eşittir ama bazıları daha eşittir /Animal Farm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 Ayna karşısına geç, göbeğine bir tokat at eğer az acıyorsa ve tokatın sallantısı deprem dalgası gibi yayılıyorsa şişmansın.[hline]Kalplerdeki Kaymak Asli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 said: Absolut, 06 June 2003 16:34 tarihinde demiş ki: Ayna karşısına geç, göbeğine bir tokat at eğer az acıyorsa ve tokatın sallantısı deprem dalgası gibi yayılıyorsa şişmansın.[hline]Kalplerdeki Kaymak Asli ı ıh değilim :)[hline] wrak wrakkk icq : 803819 ara beni yalayım seni tele kurbağa :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 Ehue bunun için daha bilimsel yollar var :) Vücut kitle indexi = kilonuz / boyunuzun metre cinsinden karesi Eğer 24'ten fazla ise obezsiniz (25'te olabilir). Ama bu formül çok yapılı kardeşlerimiz için tutmayabilir. Onların obezlik sınırı birazdaha yukarıda. Bayanlar için sınır birazdaha aşağıda olması lazım. Obezlik sınırı bir başka değişlede ideal kilonuzun %110-120'si. Ama ideal kilo için çizelgelere bakmak gerek :)[hline][/i]Semi-Dr. Quinthalus [/b]@ primum non nocere ICQ UIN: 1957744 MSN Messenger: [email protected] (bkz: Quinthalus) (bkz: Qui) Bazı hayvanlar eşittir ama bazıları daha eşittir /Animal Farm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 25.92 :([hline]Kalplerdeki Kaymak Asli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 Hehe :) rejim zamanı absolut..[hline][/i]Semi-Dr. Quinthalus [/b]@ primum non nocere ICQ UIN: 1957744 MSN Messenger: [email protected] (bkz: Quinthalus) (bkz: Qui) Bazı hayvanlar eşittir ama bazıları daha eşittir /Animal Farm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 81 oldummu yırttım demektir. hehehe 3 KG bişi değil verilir 1 haftada ama 24 normal ise 6.5 kg kasar 2 ay valla[hline]Kalplerdeki Kaymak Asli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 hmm güzel.. göbeem var biraz ama bu hesaplamadan düzgün bi şekilde çıktım (22küsür)..[hline]Knock-knock-knockin' on heaven's door [/i] Yumuşatma eklerine hayır. Biz AntiPatik'iz.UltimaTR Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 . [Bu mesaj Qui tarafından 06 June 2003 17:28 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 Erkekler için olan Kadınlar için olan (nihayet koyabildim :) [Bu mesaj Qui tarafından 06 June 2003 17:43 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 Mynet'in gerzek ozelliğinden dolayı önce acılmıyor resim. Url yazılan yere tıklayıp bi kere enterlayın acılır. [Bu mesaj Qui tarafından 06 June 2003 17:47 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar