Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Hangi papağan

Liebe

Öne çıkan mesajlar

yeni eve geçiyorum bu hafta, papağanlara merak saldım bu ara çocukluğumdan beri bir sürü muhabbet kuşu besledim kuşları seviyorum çok. nişanlım da çok seviyo papağanları, nette dolaşırken sultan papağanlarını gördüm çok hoşuma gitti bunlardan almaya niyetim var ama daha başka tavsiye edebileceğiniz bir şey var mı? ötüşü falan böyle güzel olsun, jakolar pek tercihim değil.
Sosyal ağlarda paylaş

bir dönem hem üretimini yapmış hemde beslemiş biri olarak. papağanların alayı kapı menteşesi gibi ses çıkarır ötüş olarak pek zevkli değildir dinlemesi.

jakoları elemişsin.

sana cennet papağanı önerebilirim.ele alıştırır evcilleştirirsen zevklidir.farklı renk tonları var.

çok ses çıkarmasın ama görüntüsü güzel olsun sadece kafesinde olsun dersen

rozella
lori
kakadu bu çeşitlere bak.

200-700 arası fiyatlarda bulursun bunlardan.

şurda güzel tanıtmış papağanları
http://www.atlasakvaryum.com/index.php?id=2396

Sosyal ağlarda paylaş

HocaEfendi said:

bir dönem hem üretimini yapmış hemde beslemiş biri olarak. papağanların alayı kapı menteşesi gibi ses çıkarır ötüş olarak pek zevkli değildir dinlemesi.

jakoları elemişsin.

sana cennet papağanı önerebilirim.ele alıştırır evcilleştirirsen zevklidir.farklı renk tonları var.

çok ses çıkarmasın ama görüntüsü güzel olsun sadece kafesinde olsun dersen

rozella
lori
kakadu bu çeşitlere bak.

200-700 arası fiyatlarda bulursun bunlardan.

şurda güzel tanıtmış papağanları
http://www.atlasakvaryum.com/index.php?id=2396

çok güzel anlatmışlar gerçekten, sağol bilgilendirme için. ben yine sultanda karar kıldım sanırsam, böyle kocaman çocuk gibi bişi istemiyorum zıpır bişi olsun şöyle bi uçsun ötsün 3-5 konuşsun işte sevdirsin hem kendini, hepsi sultan papağanında birleşiyor galiba :D loriler de çok güzel gibi onlar da çok hoşuma gitti iyice bakayım bi onlara da
Sosyal ağlarda paylaş

Liebe said:

çok güzel anlatmışlar gerçekten, sağol bilgilendirme için. ben yine sultanda karar kıldım sanırsam, böyle kocaman çocuk gibi bişi istemiyorum zıpır bişi olsun şöyle bi uçsun ötsün 3-5 konuşsun işte sevdirsin hem kendini, hepsi sultan papağanında birleşiyor galiba :D loriler de çok güzel gibi onlar da çok hoşuma gitti iyice bakayım bi onlara da

sultanda iyidir.cennetin boyuda sultandan ufaktır.başlangıç olarak alına bilecek papağan çeşitleridir ikiside.uygundurda fiyatları.

100-200 araası bulursun diye tahmin ediyoerum sultan'ı.fazlada para verme.sor bi kaç yere.alırken bak gözleri cam gibi olsun..tüyleri düzgün. boynu içe çekilmiş gibi olmasın.hareketli olsun..

zaten çok bulunmayan papağan türleri ile başlarsan bu işe çabuk bocalarsın.hassas hayvanlar seçicicirdirler yem konusunda/yer konusunda.çok çabuk strese girerler.

sultanda , cennetde muhabbet kuşunun bi tık üstü.sıkıntı olmaz pek.alırsan yakından fotolarını çekte bakalım..
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
  • Yeni Oluştur...