Absolut Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 YAŞASIN :) YİHUUUUUUUUU[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Kızımız Duru Yeni Yılınız kutlu olsun PATİ abilerim ablalarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Infarctus Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 ulan ne sewindim warya ohhh :D[signature][hline]Kendin alabilecegin bir hakki asla ba$kasinin sana vermesine izin verme... Infarctus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 said: Absolut, 13 Ocak 2005 11:33 tarihinde demiş ki: YAŞASIN :) YİHUUUUUUUUU Çocukla çocuk olunmaz diyecem de ayıp kaçacak absolut abimize :)[signature][hline][b]If you shake my hand you better count your fingers[b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 yanlış yerde açılan topiklere hayır :-)[signature][hline]herkes, düşlerinin büyüklüğü kadar özgürdür.(chE) Üstüne Şehir Örten Şehir www.heavymetaltr.com/forum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
berqe Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 bu milli eğitimin yaptığı düpediz aptallık adamlar bekledi bekledi iki gün öncea açıkladı yahu yurtta kalıyorum zor uçak bileti buldum =)[signature][hline]A Jedi Shall Not Know Anger Nor Hatred Nor Love Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 oh oh iyi olmuş... :)[signature][hline]===> orc_lord <=== Buddy'nin resimlerine gider..di... Buddy'nin resimlerine gider... |playingarena|Pati Pet *Kuş,tavşanlar ve balıklar için..* orc_lord in melancholy (day 123) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 said: fizban, 12 Ocak 2005 23:02 tarihinde demiş ki: mümkünse tatil yarıştırmayın, 10 ocak-24 şubat :) ya dövecem seni ya=) geçen sene 3 'e katlamıştın bizim tatili neyse bu sene 4-5 günle geçtin affettim=)[signature][hline]Rangermania Bugarea[a.k.a The Bonzi Buddy] 15 Eylül 2004 20.09 tarihinde demişki: demin çette ağlıodun *fıstık atar* *fıstık atar* diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 said: Cthulhu_, 13 Ocak 2005 15:47 tarihinde demiş ki: yanlış yerde açılan topiklere hayır :-) Alışacaz yavaş yavaş. Ama eğitim bölümünü görünce daha çok derslerin içerikleriyle ilgili konular geldiği için okulun gidişatıyla, tatiliyle ilgli olan bu konuyu buraya açtım. Ama alışacam alışacam... Söz![signature][hline][b]If you shake my hand you better count your fingers[b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quivalen-soth Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 @başlık lanet olsun karneler 14 ocak'tan itibaren[signature][hline]I WANNA GET FREE!!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 Emin misin karnelerin yarın verileceğine? Mesela ben bizim okul büyük ihtimalle yarına yetiştiremez, tatilde gelin alın der iddasındayım. Bugün de hiç bir şey söylemediler karne ile ilgili. Zamanlaması çok aptalca bir uygulama oldu bu. Olay gününden 2 gün önce böyle bir duyuru yapıldı falan.[signature][hline][b]If you shake my hand you better count your fingers[b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Neron Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 valla ben üzüldüm yaw çok zevkli olur son 3 gün :([signature][hline]Bir zamanlar yaşardık... Exile UO Player UO is here Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 Yok bizim okulda öyle bir şey. Hocalar ikinci dönemin sözlü notları için gerekli olan notlarını tutmaya çoktan başladılar bile.[signature][hline][b]If you shake my hand you better count your fingers[b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Half_Cow Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 Bu iyi gibi görünse de geç haber vermeleri iyi olmadı. Kardeşim bugün tonla sınav olmuş (orta-1) ve 5 düşecek derslerinden bazıları 4 düşecek. Ayrıca bizim okuldaki yatılılar otobüs bulmakta zorlanıyorlar. Tamam tatil uzadı ama bunu çok geç haber verdiler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Neron Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 said: Kendercik, 13 Ocak 2005 17:34 tarihinde demiş ki: Yok bizim okulda öyle bir şey. Hocalar ikinci dönemin sözlü notları için gerekli olan notlarını tutmaya çoktan başladılar bile. yaw hepsi öle ama kaynatmayı bilcen..[signature][hline]Bir zamanlar yaşardık... Exile UO Player UO is here Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 walla bizim okuldaki bütün hocalar küfür ediyordu bakanlıga sabah ytaklarından kaldırılıp cağırılmıslar okula paso kağıt okuyorlardı ben bile okudum hatta bizim de 2 sınav vardı ama bu aceleyle benim bazı notlarım gümeye gidecek gibi[signature][hline]Emaleth, 12 Ocak 2005 18:11 tarihinde demiş ki: where is hareket, there is bereket paticiklerim. Cthulhu_, 05 Aralık 2004 20:57 tarihinde demiş ki: 12 yaşımdan beri sertleşmeye başladım hala da sertleşiyorum...Icq Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Duke_Guybrush Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 said: Heffer birine demiş ki: çok istiyorum, kapağı atim üniversiteye başka bişey istemem diyorum, topunuza gıpta ilen bakıyorum, ama hala lisede olan biri olarak burdan tüm üniversitelilere senin nezdinde; NIHAHAHAHAHAHAHAHA demek istiyorum, lise rulz diyorum, öss sux da diyerek kaçıyorum:D *!kaçar* lisede tatiller meb tarafından belirleniyo ve onun dışında belli (20 gündü galiba) bi süre gitmiyosun okula, ama üni.de misler gibi attır imzanı birine istersen hiç gitme (bunu yapanları tanıyorum, geçen gün bana okulda yemekhane açılmış duydun mu dedi bi tanesi hatta. oysa ki yemekhane ekimde açıldı)[signature][hline] Tekel rakısı bu be! Tam kırkbeş derece. İki tek attın mı Doksan oldun demektir, Yani dik açı, Biz akşamları dostlarım Böyle dönüyoruz işte köşeyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar