Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Müjdeler olsun: Yarıyıl Tatili 14 Ocak'tan itibaren

Kendercik

Öne çıkan mesajlar

Arkadaşlar biri bana ilköğretim okullarının ve ortaokulların bayram tatilinin yarıyıl tatilinin filan ne zaman başlayıp biteceğini tam tarihlerle söyleyebilir mi iyice kafam karıştı? (gerçi banane ki okulda bitti ama işte insan merak ediyo, liseden arkadaşlarla filan buluşmakta kolaylık yaratır aslında iyi iyi)[signature][hline]PFMTBİH - "Paticik Forumları'nda Mobil Teknolojiler Bölümü İstiyoruz" Hareketi.

Lütfen eleştirilerinizi ve önerilerinizi linki tıklayarak ulaşacağınız konu başlığında dile getiriniz.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Fistan, 12 Ocak 2005 22:19 tarihinde demiş ki:
finaller bitince vizeler nasıl başlar prawler?
hiç konu görmeden vizemi olcaksınız

Yarım dönemlik derslerin finalleri bitiyor, yıllık derslerin vizeleri başlıyor?[signature][hline]Everytime I see you falling I get down on my knees and pray.
I'm waiting for the final final moment you say the words that I can't say...

Üşenme gir takıl,üyeliği de çok kolay hem!

Sosyal ağlarda paylaş

said:
DeSo, 12 Ocak 2005 22:26 tarihinde demiş ki:
3 hafta tatil..
kulağa hoş gelio :D

ya tatil 3 hafta mı oldu yoksa 2 hafta mı? bizden mi gitti? anlamadım ben? tatilimiz kısalmadı demi? tatilde öss çalışçaktım dalarım tekme tokat ortama!
Sosyal ağlarda paylaş

Adi liseliler!
Benim daha 24 ocakta finaller başlayacak, tatil matil hak getire... Yok bana tatil falan.
Oooof oof.. Şu bayram tatili de olmasaydı....[signature][hline]Denizden Esen Lodosa İnan, Hayallerinin Aşkını Ciğerlerine İşlesin.
Tüm Metalciler bir gün Led Zeppelini tadacaktır.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Selamon, 12 Ocak 2005 21:18 tarihinde demiş ki:
Arkadaşlar biri bana ilköğretim okullarının ve ortaokulların bayram tatilinin yarıyıl tatilinin filan ne zaman başlayıp biteceğini tam tarihlerle söyleyebilir mi iyice kafam karıştı? (gerçi banane ki okulda bitti ama işte insan merak ediyo, liseden arkadaşlarla filan buluşmakta kolaylık yaratır aslında iyi iyi)

14.01.2005-06.02.2005 tarihleri arasında olmalı...[signature][hline]-TooRan,bu kemik mi?
-???Evet...
-Ne kemiği peki???
-????
(Sinemada kız arkadaşım vücudumu tanıyor :P )
--------------------------------------------------
Doğanların En Mükemmeli Doğacak Bizlerden!
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Deli_Haci, 12 Ocak 2005 23:08 tarihinde demiş ki:
Adi liseliler!
Benim daha 24 ocakta finaller başlayacak, tatil matil hak getire... Yok bana tatil falan.
Oooof oof.. Şu bayram tatili de olmasaydı....

çok istiyorum, kapağı atim üniversiteye başka bişey istemem diyorum, topunuza gıpta ilen bakıyorum, ama hala lisede olan biri olarak burdan tüm üniversitelilere senin nezdinde;
NIHAHAHAHAHAHAHAHA demek istiyorum, lise rulz diyorum, öss sux da diyerek kaçıyorum:D
*!kaçar*[signature][hline]beş hececiler
H.B.E
Sosyal ağlarda paylaş

said:
TaZmAnYaK, 12 Ocak 2005 23:25 tarihinde demiş ki:
yazılıyo walla, bizim okulda öyle en azından. 2. döneme geçiyo devamsızlığın :)

aynen bizim okulda ikinci döneme ekliyor,test edildi onaylandı :P[signature][hline]Lucas

hele bir ışıklar sönsün hele bir kapansın kapılar sular durulsun bıçak atacağım daha on iki'den kısa devre yapsın kalbim ellerim inatla dökülsün cigaraya dağlar daim büyüsün sular köpürsün sen beni ozaman gör...

hele küssün meydanlar dehşetin oğlu ölsün ağır bir köpek karanlığı ve tüm mayınlar patlasın sen beni ozaman gör..
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...