Ra_d Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 şimdi efendim böyle herkez ortaya bi mekan sunuyor. ama herkez kendi kafasına göre bir format içinde bunu sunuyor.diyelimki ilerde bigün arama yapacağız. ulan mekan belli değil, belli olsa bile hangi şehirde o belli değil(farkı şehir aynı isimli mekan). Zaten bilgisayar bilimlerinde arama processleri için genel bir kural vardır."Kullanıcı ne aradığını bilmeden bilgisayar başına oturur". Buda karman çormanlığa tuz biber eker. bu formatı belirlemek önemli çünkü bakarsınız paticik "gezdim tozdum" ilerde türkiyenin en büyük mekan rehberi olur. Ör:lyrics şimdi ben az önce ANSI ile görüştüm bana bunun için bir standart belirlediler.(tabiki yüksek mertebelerle olan ilişkilerim sayesinde.) Şimdi öncelikle diyorumki başlık mutlaka şehiri içermeli. şehir olmazsa aramada her birine teker teker bakmak zorunda kalıırız. oda hoş olmaz. O yüzden bir yer bildireceksek İsminden sonra ilk gelecek kelime Şehir olmalı. İkinci sıradaki kriter bu mekan'ın tipi olmalı.yani eğer bu adam dürümcüyse dürümcü yazmayacaksınız tabi. genel olarak yemekse restorant, cafe ise cafe, bar, club, pavyon vb. gibi ikinci kriter olarak belirleyin. burada önemli olan nokta çok özele inmeyin. yani "wafflecı","dondurmacı" falanda yazmayın başlığa ki aratınca bulalım.bunu bi sonraki adımda yapacaz. En son olarakda bu adamın asıl işini açıklayacak veya en ünlü yönünü tanımlayacak bi keyword. mesela adam yemek işinde ama tam bi kategoriye sokamadınız. o zaman türü Resrotant olarak belirleyip yanına keyword'ü ekleyelim. veya diyelimki mekan restorant ama adamın yaptığı kaburga dolması ünlü o zaman daha rahat bulunması için bunu keyword olarak sona ekleyelim. şimdi bir iki örnekle netleştirelim. Rad Usta Kebab - Ankara - Restorant - Külbastı Radolus - Istanbul - Pub - Strip Dancers Dobi Rad - Antalya - Restorant - Araba Köftecisi gibi. daha iyi önerileri olan varsa tartışabiliriz ama yani bunu ANSI yapmış. Yani sonuçta adamlar en büyük standartlar organizasyonu. o yüzden yani.[signature][hline]Mazhar Alanson - Cem Yılmaz: Bir Zamanlar Fırtınalar Estirirdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eno Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 [IZMIR - CAFE - Karışık tost] Eno'nun yeri Böyle bir format, süper olur... Hatta böyle olmalıdır.[signature][hline]Profocio Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ra_d Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 İsmi başa al ki önce o görülsün. dimi?[signature][hline]Mazhar Alanson - Cem Yılmaz: Bir Zamanlar Fırtınalar Estirirdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eno Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 Bence ilk önce hangi şehirde olduğunu görmek daha yararlı...[signature][hline]Profocio Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ra_d Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 ya tamam o çok farketmez arama olayında. ama içinde bunları barındırması önemli. p.s. yani ANSI yapmış. niye bozuyosunki? :)[signature][hline]Mazhar Alanson - Cem Yılmaz: Bir Zamanlar Fırtınalar Estirirdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ra_d Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 yani herkes istediği sırayla yapabilir ama bunlar olmalı. bide ter kriteri yanyana olmak suretiyle genişletilebilir. yani "istanbul" demişlen "istanbul anadolu"da diyebilirsiniz. bunu istediğiniz kadar genişletin ama bence çok da olmasın hoş gözükmez.yani "Ankara, Bahçeli, 7.cadde" çok güzel olmaz.[signature][hline]Mazhar Alanson - Cem Yılmaz: Bir Zamanlar Fırtınalar Estirirdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 valla bence sadece [İstanbul] Mcdonalds gibi bir format da yeterli olur. sonuçta bir site açmıyoruz, bir sürü menü felan mevcut değil :) [İstanbul] [Lokanta] [Hamburgerci] [Ucuz] [Avrupa Yakası] [Güzel] [Taksim] McDonalds kadar karmaşık birşeye gerek yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eno Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 aynı fikirdeyiz :) edit: rad ile aynı fikirdeyim. :) araya bone un mesaj girmiş. abartılmadığı sürece, detay iyidir... [signature][hline]Profocio Hosting [Bu mesaj Eno tarafından 13 Ocak 2005 01:51 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ra_d Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 olm işte o yüzden 3 tane belirledik yas[signature][hline]Mazhar Alanson - Cem Yılmaz: Bir Zamanlar Fırtınalar Estirirdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eno Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 bunla ilgili staff alanına başlık açtım. yarın hallolur sanırım mesele.. bi sticky yaparız, gerekirse başlıkları editleriz....[signature][hline]Profocio Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 Bu bölümde sadece mekanmı yazıcaz ya? gezdiğimiz gördüğümüz güzel yerleri, manzaralı yolları yazamicaz mı?[signature][hline]Yeni şubemizin hangi ilde açılmasını istersiniz? Antalya olucak. thx. http://www.tusdata.com sağ tarafta anket. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 said: Bonecrusher, 13 Ocak 2005 01:47 tarihinde demiş ki: valla bence sadece [İstanbul] Mcdonalds gibi bir format da yeterli olur. bencede :) ve oldukçada güzel olur ... kesinlikle bi format belirlenmeli ama :)[signature][hline]Her sabah yolunu gözlerim , Buğdayların arasındaki yeşil okyanusları görebilmek , Kır çiçeklerinin kokusunu duyabilmek , Beni sevdiğini hayal edebilmek için... Grandmaster zgrw Çankaya Üniversitesi Go-Kart Topluluğu Kurucusu [Bu imza zgrw tarafından 12 Novamber 2004 23:12 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
syh Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 şehir tag'i kesinlikle gerekli +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eno Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 mekanların yanında gezilen görülen yerler de yazılır tabii ki... hatta süper olur :)[signature][hline]Profocio Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ra_d Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 ya arkadaşlar biraz geniş baksanız olaya. yani ilerde diyelim burda birsürü yer anlatılmış olsa. side bi yere gidecek olsanız. bunlara göre bi aratma yapacak olsanız sadece yer imi belirtildiği için birsürü yeri kaçırırsınız. üç kriter heö yeterli hemde fazla değil. yani tam ortada ne gözü yorar.hede topic açan adamı kasar. çok dar ve kısa süreli bakıyosunuz olaya bence.yani lyrics açılırken bu kadar büyüyeceğini kim bilebilirdiki? şimdi buranında bu kadar büyümeyeceğini kim garanti edebilir?[signature][hline]Mazhar Alanson - Cem Yılmaz: Bir Zamanlar Fırtınalar Estirirdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ra_d Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 yani baksanıza açılalı ne kadar oldu. hemen kaç sayfa oldu bölüm[signature][hline]Mazhar Alanson - Cem Yılmaz: Bir Zamanlar Fırtınalar Estirirdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 said: Ra_d, 13 Ocak 2005 02:32 tarihinde demiş ki: çok dar ve kısa süreli bakıyosunuz olaya bence.yani lyrics açılırken bu kadar büyüyeceğini kim bilebilirdiki? şimdi buranında bu kadar büyümeyeceğini kim garanti edebilir? e çok gelişeceğini düşünüyorsan site açalım? böylece daha kolay arama imkanımız olacaktır. birden çok maddeyi aramamız kolaylaşır hem... ama forum başlıklarında birden çok tag olursa karışık ve gereksiz olcağını düşünüyorum. hem topiği açan açısından hem de forumlara bakan açısından. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 hayatımız tag oldu be, son mesajları katletmeyiniz fani işler için :D[signature][hline]Here, let me ask you a question. You heard of a place called Shell Beach? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kaleidoscopic Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 gene de şehir gerekli, bir istanbullu olarak izmirin bir tek otoyollarını biliyorım, ki oralarda hayat yok bırakın mekanı:D şimdi ben napayım izmirdeki mekanı di mi[signature][hline]Boğaz'ın Ortasında Rakı-Balık Aşksız Gitmiyor A fall into the ditch makes you wiser. beleş D&D 3.5 ed., maksat wizards batsın. tık, indir Member of AAL'05 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 aramaya inanmak :)[signature][hline]be the vanquisher, to forgive Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ra_d Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 oha be abi. öncelikle bunu ne diye aratalım. üstelik yanlızca sen atmışsın kimse ne cevap vermiş nede tartışmış. :) ayrıca yani seninki gibi üç tane topic var. ben daha genel ver herkesin dediğini içine alan bişi olsun diye yazdım bunu.[signature][hline]Mazhar Alanson - Cem Yılmaz: Bir Zamanlar Fırtınalar Estirirdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dojorel Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 ben kendi kendime anlasilir oldugunu dusundugum bir tag koyuyorum. [Ankara][bar] isim seklinde. ikinci tag [bar][cafe-bar][cafe][restoran][restoran-bar][diskotek] seklinde bir degisimler koydum. Bunlari da soyle ayiriyorum, bar - icki servisi yapilan, cafe bar -gunduz cafe olarak hizmet eden ayni zamanda icki servisi yapilan, cafe oyle kallavi bir yemek secenekleri olmayan, birseyler icilip oturulabilinecek, restoran - kallavi yemek listesi yada sadece yemek servisi yapan, restoran bar - icki&yemek servisi olan yer seklinde. kullanimi da kolay gorundu bana.[signature][hline]nom de dieu de putain de bordel de merde de saloperie de connard d'enculé de ta mère. [Bu mesaj Dojorel tarafından 13 Ocak 2005 17:24 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 Dojorel e katiliyorum, o kadar tag yeterli bencede, zilyon tane tag a bogulup kaybolmak is degil acikcasi... Acikcasi bu formattada gayet iyi bi sekilde yuruyor gibi duruyor sanki,[signature][hline]The Clash Of Honor Calls To Stand When Others fall Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar