swod Mesaj tarihi: Ekim 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2014 ispanya'ya ogrenci vizesi almak icin danisabilecegim bir kurum oneri olan var midir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ekim 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2014 pegasusun kendı zımbırtısı var bıletı onlardan falan alırsan 100 lıra verdık bız 2 kışı ama bı bok yapmadılar. herseyı gene bız yaptık cok saçmaymış lan vıze takıpcısı tutmak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
swod Mesaj tarihi: Ekim 16, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2014 Suark said: pegasusun kendı zımbırtısı var bıletı onlardan falan alırsan 100 lıra verdık bız 2 kışı ama bı bok yapmadılar. herseyı gene bız yaptık cok saçmaymış lan vıze takıpcısı tutmak turistik degil ama ogrenci vizesi diyorum. 2 senelik filan. oyle miydi sizinkisi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ekim 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2014 Pegasusun vize şirketinde formları bile kendim doldurmadım, belgeleri toplayıp imza atıp gönderdim. Rahattı aslında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ekim 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2014 turıstık ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar