-Kobe- Mesaj tarihi: Ocak 11, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2005 tunch noldu malmö banko demiştim dimi :)[signature][hline]Kill For You ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 sen kazandın kobe büyüksün[signature][hline] MSN : [email protected] --- Sözlükte Ben :D --- SWG : Heyd Spinner (Tatilde) CoH: Kartal AR/Energy Blaster LvL 17 --- [b] Mustafa Kemal Atatük demişki... (Ahh erken gittin Atam) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Kobe- Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 ha şöle..[signature][hline]Kill For You ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Neron Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 iki dakka daha sabredemediler olur şey değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Kobe- Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 Mustafa Doğana Penaltı attırılır mı ya?[signature][hline]Kill For You ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silvia Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 Mustafa dogan i gec , çağdaşin topu dikişinden hayatinda penalti kullanmadiği belli adam tam öküz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 O Çağdaş ı futbolcu diye lisans veren adamın ben 10 yaşındaki çocuk bile daha iyi penaltı atar. Hepsini allaha havale ediyorum.Del bosque futbolcu denemeye devam etsin. Süleymanı da denemek için çıkardı ya BJK artık ölsemde gam yemem. Bunlarıdamı görücektik dedirtti saolsun bosque...[signature][hline]tuana... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lucas Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 bu bosque türk futbolunu baltalıyor,bjk'nın kadrosu uefa kupasında en az çeyrek final oynıyıcak kalitede.[signature][hline]Lucas hele bir ışıklar sönsün hele bir kapansın kapılar sular durulsun bıçak atacağım daha on iki'den kısa devre yapsın kalbim ellerim inatla dökülsün cigaraya dağlar daim büyüsün sular köpürsün sen beni ozaman gör... hele küssün meydanlar dehşetin oğlu ölsün ağır bir köpek karanlığı ve tüm mayınlar patlasın sen beni ozaman gör.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stan-marsh Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 ben bu çağdaşı ekranda her gördüğümde cinlerim tepeme fırlıyor. acaip sinir ediyo beni.öyle kollar sıvanmış dayı dayı tavırlar fln.bizdede hakan ünsalın öyle çirkef tavırları vardır hiç sevmem. çağdaş topa gelirken inşallah kaçırırsın dedim, kaleciye nişanlayınca da yerimden zıpladım. çok sinirlenmişim...[signature][hline]***ultrAslan*** HERYERDEYİZ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 bende bu Çağdaş'ı izledikçe iyiki almamışız diyorum saçları geriye taramalar fln böyle dayıyım havalarında hıyar herif bende çok kılım[signature][hline]R+ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Obscura Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 BJK nın kazanmasına sırf şu kobe ye bu forumda uyuz olduğum için sevindim hiç öle fanatik bi taraftar fln da diilim yanlış anlamasın kımse gs liyim dolayısıyla fblilere sataşma gibi huyu vardır gibi şeyler düşünenlere söliyim ne sataşmayı severım ne sataşanı herken kendı takımı hakkında konuşsunboşu boşuna tartışma çıkarmaya gerek yok bence[signature][hline]Absolut, 13 Aralık 2004 17:31 tarihinde demiş ki: Hayır fareden çok kokran biri değilim ama kulağımı burunumu yerse küserim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 ben bıraktım kobe ile uğraşmayı. kobe arkadaşımızın seviyesi o kadar yüksekki artık onunla uğraşamıyorum. yenilgiyi kabul ettim.[signature][hline] MSN : [email protected] --- Sözlükte Ben :D --- SWG : Heyd Spinner (Tatilde) CoH: Kartal AR/Energy Blaster LvL 17 --- [b] Mustafa Kemal Atatük demişki... (Ahh erken gittin Atam) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar