heroLion Mesaj tarihi: Ekim 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2014 Arkadaşlar 25-35bin TL aralığında bir araç bakıyoruz. Çoğunlukla şehir dışında kullanılacağı için D segmenti düşündük, donanım olarak da en dolu araç Peugeot 407 2.0 otomatik şanzıman. 2004-2006 model 50-80bin km'de olan modeller var belirttiğim fiyat aralığında. Lpg dönüşümü ile yakıt tüketimi 100km'de kaç lt olur? (örneğin lpg için şehir dışı 7-8lt dolaylarında mı olur yoksa aşar mı?) şanzımanı 4 ileri imiş, artısı eksisi nedir? genel olarak tavsiye eder misiniz? teşekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Ekim 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2014 Selam, Şehirdışı ağırlıklı kullanılacaksa neden düz vites düşünmüyorsunuz? 4 kademeli bir otomatik günümüzde seni deli edebilir. Kaldı ki yaşı da oldukça yüksek bana göre. 2008-2009 Laguna 1.5dCi 6M falan alabilirsin o paraya. Hani şehirdışı dediğin için biraz oturaklı olması açısından dedim. Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
heroLion Mesaj tarihi: Ekim 18, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2014 Sanırım bahsettiğim modelin manuel vites seçeneği yok. Lagunaya da baktım fakat bu fiyat aralığındakiler 150bin km dolaylarında.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Ekim 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2014 abi o fiyat aralığında sana skoda octavia öneririm kesinlikle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Ekim 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2014 Selam, Bulabilir mi o fiyata Octavia? Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Ekim 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2014 bende baktim da o fiyat araliginda olur dedikten sonra arkadas..kardesim araba fiyatlari ne olmus yahu..70 ler 80 ler havalarda ucusuyor..80 kagidi arabaya yatirsam kac sene ac gezerim ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
heroLion Mesaj tarihi: Ekim 19, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2014 100bin TL verip c segment araç alabileceğimiz günler bunlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ekim 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2014 Geçen gün benim araba için sözleşmeleri imzalamaya gittiğimde 60k+ lira verilebildiğini gördüm Polo'ya. C'ye normal o yüzden 100bin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
2 Mesaj tarihi: Ekim 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2014 SAKIN Diyorum ÇOK sorunlular hele vites kutusu off Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
heroLion Mesaj tarihi: Ekim 19, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2014 o fiyatta olmasının tek nedeni büyük motorlu olması değil demek ki. ne demiş bin bilsen de bir bilene sor :) teşekkürler arkadaşlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar