Lombardi Mesaj tarihi: Ekim 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2014 Burdan ne telefon ne de baska bir sey alin Iphone aldim bir kac sorunu cikti , 14 gun gecmemesine ragmen dedikleri su " bende de sorun cikti zorluya gittim, gidin orda islem yapin." Apple TR yi aradim herseyi anlattim , muhattabimin vodafone oldugu , hic bir sey islem yapmadiklari icin yasal tukerici hakkinizi kullanabilirsiniz dediler. Hatta gelin biz yardimci olalim ama degisimin Vodafone tarafindan gerceklesmesi gerektigini soylediler Siz siz olun Vodafone Bakirkoy Subesi'ne gitmeyin, telefonu sattiktan sonra hic bir oneminiz olmuyor onlar icin Ayrica Apple'in onerdigi distributorler beni habire baska distributorlere yonlendirdiler Buda boyle bir anim iste Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ekim 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2014 1 ay önce aldığım telefonda sıkıntı çıktı. bakırköy vodafone şubesi tam destek verip önce servise gönderdiler, arıza giderilmeyince direk değişimini yaptılar. 3 gün sonra yeni telefonumu verdiler kısacası. hatta idareten kullanmak için bi telefon bile verdiler bana o süre içerisinde. yalan söylüyo olabilirsin sen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valvyn Mesaj tarihi: Ekim 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2014 Çok saçma ya boyle bi uygulama olur mu bence apple in degisimi yapip sonra kendisinin vodafone la arasinfa halletmesi lazim en azindan amerikada boyle oluyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ekim 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2014 2 ay önce vodafone bakırköy şubesinden telefon aldım. telefonumda hiç bir sorun yoktu. yine de satış sonrası arayıp bi isteğim olup olmadığını sordular. yok dedim sağolun. yok abi valla olmaz biz yenisini verelim dediler. iyi dedim gittim, hiç sorunu olmayan telefonu sıfırıyla değiştirdiler, eski telefon da bende kaldı. yalan söylüyo olabilirsin sen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lombardi Mesaj tarihi: Ekim 15, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2014 Bana yapilan muamele anlattigim gibi, size nasil yapilmistir bilemem. Her turlu hakkimi arayacagim ama burasi TR bir halt olacagi yok. Apple da ki adam bir ara telefonla birakin ben konusuyum moduna girdi de, kayit oldugu icin yapamazdi tabii, atarlandi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Ekim 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2014 Vodafone Bakırköy şubesinden 2 adet iphone6 aldım, sağolsunlar çok ilgilendiler hostes bağyanlar. Parayı verince ilgi biter sandım ama öyle değilmiş. Akşama telefon çaldı, şubenin sahibi beyfendi aradı, buyrun sizi müşteri memnuniyeti adına ağırlayalım dediler, neyse uydum davete. Aman efendim bi izzet bi ikram gece pavyona götürdüler koynuma da karı verdiler, ben böyle hizmete şapka çıkarırım şapkaaa dedim! Çıkarmışım zaten o arada şimdi antibiyotik kullanıyorum geçer inş bu akıntı:( Abv vodafon bakırköyşube! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar