Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Vodafone Bakirkoy Subesi


Lombardi

Öne çıkan mesajlar

Burdan ne telefon ne de baska bir sey alin

Iphone aldim bir kac sorunu cikti , 14 gun gecmemesine ragmen dedikleri su

" bende de sorun cikti zorluya gittim, gidin orda islem yapin."

Apple TR yi aradim herseyi anlattim , muhattabimin vodafone oldugu , hic bir sey islem yapmadiklari icin yasal tukerici hakkinizi kullanabilirsiniz dediler. Hatta gelin biz yardimci olalim ama degisimin Vodafone tarafindan gerceklesmesi gerektigini soylediler

Siz siz olun Vodafone Bakirkoy Subesi'ne gitmeyin, telefonu sattiktan sonra hic bir oneminiz olmuyor onlar icin

Ayrica Apple'in onerdigi distributorler beni habire baska distributorlere yonlendirdiler

Buda boyle bir anim iste
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

1 ay önce aldığım telefonda sıkıntı çıktı. bakırköy vodafone şubesi tam destek verip önce servise gönderdiler, arıza giderilmeyince direk değişimini yaptılar. 3 gün sonra yeni telefonumu verdiler kısacası. hatta idareten kullanmak için bi telefon bile verdiler bana o süre içerisinde.
yalan söylüyo olabilirsin sen
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

2 ay önce vodafone bakırköy şubesinden telefon aldım. telefonumda hiç bir sorun yoktu. yine de satış sonrası arayıp bi isteğim olup olmadığını sordular. yok dedim sağolun. yok abi valla olmaz biz yenisini verelim dediler. iyi dedim gittim, hiç sorunu olmayan telefonu sıfırıyla değiştirdiler, eski telefon da bende kaldı.
yalan söylüyo olabilirsin sen
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Vodafone Bakırköy şubesinden 2 adet iphone6 aldım, sağolsunlar çok ilgilendiler hostes bağyanlar. Parayı verince ilgi biter sandım ama öyle değilmiş. Akşama telefon çaldı, şubenin sahibi beyfendi aradı, buyrun sizi müşteri memnuniyeti adına ağırlayalım dediler, neyse uydum davete.
Aman efendim bi izzet bi ikram gece pavyona götürdüler koynuma da karı verdiler, ben böyle hizmete şapka çıkarırım şapkaaa dedim! Çıkarmışım zaten o arada şimdi antibiyotik kullanıyorum geçer inş bu akıntı:( Abv vodafon bakırköyşube!
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...