sostizm Mesaj tarihi: Ekim 24, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2014 Hiç alakası yok ki? Ben "aralarında fark olmayan" iki şiir görmedim henüz. Sen gördüğünü sandıysan ayni şiiri iki kere okumuşsundur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Ekim 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2014 Sosis kabul et sözler o kadar da iyi değil. Aşağı yukarı aynı seviyedeki Vega'nın sözleri önünde diz çöküp tövbe ister. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Ekim 24, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2014 Ben hiç sözler iyi demedim ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ekim 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2014 kuddusi biraz sostizmden ilham alsa keşke. yaşlar bize göre daha yakındır diye düşünüyorum. o olsa şimdi koçum siz müzikten ne anlarsınız ben geçen bi adama kafa attım ulusalcı oldu diye girmişti konuya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Ekim 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2014 baya çok dandikmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Ekim 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2014 Pink Floyd'un dedigi gibi, duvardan duvara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Ekim 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2014 şarkıyı dinlemeden bi yorumlara bakayım dedim, elitist bi şeyi beğenmeme tripleri sandım ama hepsi haklıymış, söz müzik alayı bok gibiymiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ekim 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2014 lan su ulkede eli yuzu duzgun hatun olmak vardi yeminle ali agaoglunu falan tanimazdim sarkiyi hala dinlemedim bu arada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar