2 Mesaj tarihi: Ekim 14, 2014 Mesaj tarihi: Ekim 14, 2014 Arkadaslar linguistic ve drama uzerine master yapmaktayim akademik tez yazacam ilerde kullanabilecegim gecerlilikte olacak. Kafamda cok konu var sizce ne yazmaliyim ? Onerileriniz seve seve alabilirim... Drama olur linguistic olur konuyu narrowlarsak iyi olur. Gercekten yardima ihtiyacim var konu hakkinda yardimlarinizi bekliyorum.
stimpak Mesaj tarihi: Ekim 14, 2014 Mesaj tarihi: Ekim 14, 2014 Arkadaslar bilgisayar mühendisliğinde master yapmaktayim akademik tez yazacam ilerde kullanabilecegim gecerlilikte olacak. Kafamda cok konu var sizce ne yazmaliyim ? Onerileriniz seve seve alabilirim... bilgisayar olur mühendislik olur konuyu narrowlarsak iyi olur. Gercekten yardima ihtiyacim var konu hakkinda yardimlarinizi bekliyorum.
dana22 Mesaj tarihi: Ekim 14, 2014 Mesaj tarihi: Ekim 14, 2014 aha az once torrentten linguistik ansiklobedisi indirmistim a0 cilt 6500 sa yfa
dana22 Mesaj tarihi: Ekim 14, 2014 Mesaj tarihi: Ekim 14, 2014 linki yolladim elimden gelen bu kadar..
2 Mesaj tarihi: Ekim 14, 2014 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 14, 2014 Fin said: neyse editor bile olsa takılsın sdf Ne koydun la kaçırdım.... :( Bozmayın konuyu ya lütfen... Bu arada Konularda kararsızım Research ve Bilgilerim yeterli sadece piyasada sağlam yer edecek bir Subject e ihtiyacım var. Thnx for link
deadwoll Mesaj tarihi: Ekim 15, 2014 Mesaj tarihi: Ekim 15, 2014 Bence hiç bir şeyin yok. Olsa tez konunu ortaokul dönem ödevi konusu tadında paticikte aramazsın.
chrome Mesaj tarihi: Ekim 16, 2014 Mesaj tarihi: Ekim 16, 2014 subliminal programming, illimunati, tüketim toplumu, bunlar hakkında yaz panpa. zaten ilgilisin bu konularda.
Öne çıkan mesajlar