2 Mesaj tarihi: Ekim 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2014 Arkadaslar linguistic ve drama uzerine master yapmaktayim akademik tez yazacam ilerde kullanabilecegim gecerlilikte olacak. Kafamda cok konu var sizce ne yazmaliyim ? Onerileriniz seve seve alabilirim... Drama olur linguistic olur konuyu narrowlarsak iyi olur. Gercekten yardima ihtiyacim var konu hakkinda yardimlarinizi bekliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ekim 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2014 neyse editor bile olsa takılsın sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Ekim 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2014 E oha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Ekim 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2014 Arkadaslar bilgisayar mühendisliğinde master yapmaktayim akademik tez yazacam ilerde kullanabilecegim gecerlilikte olacak. Kafamda cok konu var sizce ne yazmaliyim ? Onerileriniz seve seve alabilirim... bilgisayar olur mühendislik olur konuyu narrowlarsak iyi olur. Gercekten yardima ihtiyacim var konu hakkinda yardimlarinizi bekliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2014 Atom parcala. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Ekim 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2014 aha az once torrentten linguistik ansiklobedisi indirmistim a0 cilt 6500 sa yfa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Ekim 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2014 linki yolladim elimden gelen bu kadar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
2 Mesaj tarihi: Ekim 14, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2014 Fin said: neyse editor bile olsa takılsın sdf Ne koydun la kaçırdım.... :( Bozmayın konuyu ya lütfen... Bu arada Konularda kararsızım Research ve Bilgilerim yeterli sadece piyasada sağlam yer edecek bir Subject e ihtiyacım var. Thnx for link Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ekim 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2014 Bence hiç bir şeyin yok. Olsa tez konunu ortaokul dönem ödevi konusu tadında paticikte aramazsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
2 Mesaj tarihi: Ekim 16, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2014 Hiç birşeyin yok derken ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Ekim 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2014 subliminal programming, illimunati, tüketim toplumu, bunlar hakkında yaz panpa. zaten ilgilisin bu konularda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar