ShadowFax Mesaj tarihi: Ekim 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2014 Selam, Bir çok windows explorer penceresiyle çalışırken birbirleri arasında dolaşmak default explorer ile çok zor olabiliyor. Hele bir de Windows 7 veya üstü bir işletim sisteminde hepsini grupluyor, dizinlere ulaşması çok zor oluyor. Clover isminde bir explorer plugini var. Bu işi chrome gibi tablı yapıyor. Hatta isterseniz istediğiniz dizinleri bookmarklıyor, klasörlüyor. Win+E, CTRL+T gibi shortcutlar da çalışıyor. İnidirip kullanmak isterseniz aşağıdaki sayfasından edinebilirsiniz. http://ejie.me/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borastus Mesaj tarihi: Ekim 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2014 Şimdi kurdum da baya hoşuma gitti. İş yerinde hep gidip geldiğim klasörler vardı onları ekledim bakalım alışırsam iyi olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2015 ya iyi güzel de bu yavaş sanki ya. Author güncellemiyor da. Windows Server'larda garip çalışıyor. Hızlı, Windows explorer yerine geçen, default file explorer olabilen, Win+E'ye basınca açılan güzel bir file explorer yok :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2015 guzelmis baya is yapar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar