logtrig Mesaj tarihi: Nisan 24, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2016 arkadaşlar bunun üstüne ilgilenemedim hiç sonra 1 sene yurtdışı derken şimdi bir bahar temizliğine girdim. ilan günceldir. Fiyatlarda indirim yaparım teklifleri sunun yeter. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oripxnot Mesaj tarihi: Nisan 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2016 Bomonti pazarda bu yerli plaklarin pek cogu cok cok cok uygun fiyata bulunabilir. Gidip oraya toplu olarakta satabilirsin, pek cok satici var mutlaka biriyle anlasirsin. Paticik PS4, GTA5 satis konularinda guzel balta yapiyor, piyasaya hakim ancak bu konuda henuz balta gelmemis. Konu agir geldi galiba lel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2016 ya da sen okumayi bilmiyorsun... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
logtrig Mesaj tarihi: Nisan 25, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2016 Oripxnot said: Bomonti pazarda bu yerli plaklarin pek cogu cok cok cok uygun fiyata bulunabilir. Gidip oraya toplu olarakta satabilirsin, pek cok satici var mutlaka biriyle anlasirsin. Paticik PS4, GTA5 satis konularinda guzel balta yapiyor, piyasaya hakim ancak bu konuda henuz balta gelmemis. Konu agir geldi galiba lel dostum saol buraya bi pazar gideyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Nisan 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2016 Drall said: logtrig said: pink floyd - animals king crimson - in the court of the crimson king bu ikisi sağlam mı, satıldı mı, satılmadıysa fiyat ne şehir ne? he altta yazmışsın. bu ikisi 250 kağıt mı ediyo? hayırlı satışlar sdf Beni gaza getircek bi fiyat söylesene Ama bak kediler yüzünden pikapımı kurmadım bile. Gerekirse bir iki sene elimde tutacak kadar gaza getirici bi fiyat söyle sdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Max Damage Mesaj tarihi: Nisan 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2016 Issız adam konsepti hala prim yapıyor mu ya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
logtrig Mesaj tarihi: Nisan 27, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2016 Drall said: Drall said: logtrig said: pink floyd - animals king crimson - in the court of the crimson king bu ikisi sağlam mı, satıldı mı, satılmadıysa fiyat ne şehir ne? he altta yazmışsın. bu ikisi 250 kağıt mı ediyo? hayırlı satışlar sdf Beni gaza getircek bi fiyat söylesene Ama bak kediler yüzünden pikapımı kurmadım bile. Gerekirse bir iki sene elimde tutacak kadar gaza getirici bi fiyat söyle sdfg Çok ölücü olmadan bir teklif yaparsan konuşalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Nisan 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2016 2 Malbus. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Nisan 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2016 O zaman hiç pazarlık etmeyelim bile, ölü mala ölü teklif bendeki sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
logtrig Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2016 şunlar satıldı. pink floyd - animals (100 tl) dire straits - brothers in arms (60 tl) king crimson - in the court of the crimson king (150 tl) madonna - true blue (20 tl) laura branigan - self control (30 tl) wham - make it big (20 tl) sandra - the long play (30 tl) sezen aksu - sen ağlama (220 tl) barış manço & kurtalan ekspres - estağfurullah ne haddimize (300 tl) ajda pekkan - beş yıl önce on yıl sonra (90 tl) aşağıdakiler hala elimde. İlgisi olan var mıdır bilmem tabi. Fiyatlar güncel değil, yaparız bir şeyler. kamuran akkor - diyemedim (40 tl) kamuran akkor - sev yeter (75 tl) mediha şen sancakoğlu - öyle bir akşam (70 tl) samime sanay - sevgi üzerine sohbet (25 tl) samime sanay - beni hatırla (25 tl) bülent ersoy - yaşamak istiyorum (60 tl) bülent ersoy - anılardan bir demet (60 tl) zeki müren - kahır mektubu (130 tl) ümit besen - dostlar sağolsun (60 tl) orhan gencebay - batsın bu dünya (100 tl) orhan gencebay - dil yarası (200 tl) orhan gencebay - yarabbim (70 tl) coşkun sabah - hatıram olsun (60 tl) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
logtrig Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2016 olur da biri görür sorar falan. plakların hepsi satıldı arkadaşlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar