Saeros Mesaj tarihi: Ekim 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2014 kardeşi kardeşe düşman ettin allah belanı versin ethan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ekim 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2014 orispi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
2 Mesaj tarihi: Ekim 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2014 moriarty said: Dworgian said: Bu arada adamın başka bir app i de ekrana elini sürtünce foto çekmesi mi ney asldkjsad "Ethan" was created by the founder of Rubcam, Ethan Gliechtenstein. Rubcam lets users take photos on their smartphones by rubbing the screen güldüğün app bu abi. shakyden vs kurtuluyosun. http://www.rubcam.co/ http://www.youtube.com/watch?v=1tdXkMq7hKE Iyide adam videodan cekiyor 24p peh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ekim 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2014 Mal said: Dworgian said: mori, genelde agresif konuşmakla suçlanan biriyim ama bana bile fazla sert geldi yazın yahu. sakin ol ya gerilmeye ne gerek var. valla ben sakin sakin tane tane açıklama yapan birinin yazısı gibi okudum. açıklama yaptıydım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ekim 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2014 bence hepimiz IQ müzü gösterelim ben başlıyorum 3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Ekim 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2014 axedice muhasebeciymis oyle diyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
monoscope Mesaj tarihi: Ekim 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2014 Tuvale bi tane dikdörtgen çizip modern sanat ayağına 2 milyon dolara okutmakla böyle bi app yapıp hafiften harçlık çıkarmak arasında fark yok gözümde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Ekim 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2014 KuddusiMavra said: Xenocide said: 1 milyon kişi aynı anda mesaj attığında görecez müthiş appi ben de şunu düşünüp yazmak üzereydim ki kardeşim yazmış. (tu) Hiç kimse scalability olayını tartışmamış. İşte iki tane aklı başında insan :) Bu arada istediğiniz kadar iyi bir app yazın veya böyle teknik anlamda basit bir app yazın olay early adopters da. Bizim ülkede internet okuryazar sayısı belli. Ülkedeki çoğu topluluk da hayal satıyor. Global pazarı hedefleyip tutunabilen türk projelerin hepsi product. Tr de freemium bir şey yapıp yerel early adoptersları değilde internetin gücüne inanarak global early adopters ları hedefleyip bir şeyler yapabilen yok. Çünkü yapı müsait değil. Bırakın Türkiyeyi, Avrupa da bile bunun örnekleri çok az. Internet sektörü ile ilgili ciddi düşünen insanlar ne yapıp edip olayın döndüğü yere gitmeli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Ekim 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2014 BabacumMostors said: bence hepimiz IQ müzü gösterelim ben başlıyorum 3 5 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Ekim 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2014 19 çevreside 15 falan işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Ekim 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2014 götünüzden app uydurmayın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Ekim 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2014 "Tatar Ramazan" said: 19 çevreside 15 falan işte panpa anketin etkisinden kurtulamadın sanırım asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NoTwisT Mesaj tarihi: Ekim 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2014 Bu topakta bi ben mi moriarty'e katiliyorum lan. Adam biraz gaza gelmis ama hakli bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2014 moriarty genc is adami entreprerneret. keske arada bi de ankaraya laf atsaydiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar