Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Avrupa doktora & iş başvuruları

elma

Öne çıkan mesajlar

• Genel Yönetici
Hadi bakalım bol şans, umarım gönlünce olur :)

Ben yurt dışında iş arayışını bir dönem denedim. Genellikle sitelerin kariyer bölümlerinden denedim ama vize aşamasında sponsor olmaları sebebiyle masraf açısından pek yanaşmıyorlar. Eğer yurt dışında çalışan arkadaşların varsa onların referansıyla başvurmayı dene o zaman cidden önem verip değerlendirmeye alıyorlar derim ;)
Sosyal ağlarda paylaş

neutrino said:

elma said:

jacabo said:

iş tecrüben var mı yoksa 6 yıl okuduğun için mi çok kalifiye olduğunu düşünüyorsun ?

Burada yaptığım işleri yazamayacağıma göre, mail verirsen CV göndereyim, kalifiye miyim değil miyim yapıcı yorumlara her zaman açığım =)

sdfs şu kibirle istediğin kadar kalifiye ol çiğ kalırsın ya.

monitör arkasından niyet okumak da iyiymiş
Sosyal ağlarda paylaş

chrome said:

yok ben kuzenime böyle yapmasını söyledim, hollanda da genetik doktorası yaptı bu sayede. tekstil bir de kültür balığı işlerine aracı oldu.
benim işim tıkırında abi masterlarımı bitirdim. egede doktora kerkiniyorum. ne işim var ecnebi memlekette. avusturalya b planım ama...

hangi yıl bu merak ettim, hollanda'nın şu anki gidişatına bakınca mümkün olmayacakmış gibi geliyor bana.
Sosyal ağlarda paylaş

senior olmadan pm olayım daha çok kazanayım hayalleri,

yurtdışında 2.5k euro ile başlayınca yetemeyip koşa koşa tr'ye gelip 4k alayım en azından kafam rahat olsun şeklinde devam eder,

tabi umarım bu şekilde olmaz ordaki başlangıç işinde 4-5k euro ile başlarsın..

yoksa

http://inciswf.com/1287946508.swf

senko said:

istediğin ücreti bulamıyorsan yeterince kalifiye değilsin demekki.
Sosyal ağlarda paylaş

fizban said:

Turkiyenin ust duzey univlerinden mezunsaniz 1 yillik calisma vizesi alabiliyorsunuz kendiniz.

Hatta iki hafta sonra Ansterdama gorusmeye gidiyorum.

https://ind.nl/EN/individuals/residence-wizard/work/orientation-year-highly-educated-persons/Pages/default.aspx

evet bu olayı yapabiliyonuz top 200 den falansa

"For 2013, the mimimum annual gross salary for a highly skilled migrant for employees age 30 or older is € 52,010.

For employees under age 30, the minimum is € 38,141. For graduates of Dutch universities and Highly Educated Migrants of any age, the minimum salary is € 27,336. The amounts are indexed every year for inflation."

olayını unutmamak lazım
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
  • Yeni Oluştur...