senko Mesaj tarihi: Kasım 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2014 istediğin ücreti bulamıyorsan yeterince kalifiye değilsin demekki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Kasım 17, 2014 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2014 Hadi bakalım bol şans, umarım gönlünce olur :) Ben yurt dışında iş arayışını bir dönem denedim. Genellikle sitelerin kariyer bölümlerinden denedim ama vize aşamasında sponsor olmaları sebebiyle masraf açısından pek yanaşmıyorlar. Eğer yurt dışında çalışan arkadaşların varsa onların referansıyla başvurmayı dene o zaman cidden önem verip değerlendirmeye alıyorlar derim ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valvyn Mesaj tarihi: Kasım 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2014 Askere git askere Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elma Mesaj tarihi: Kasım 17, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2014 neutrino said: elma said: jacabo said: iş tecrüben var mı yoksa 6 yıl okuduğun için mi çok kalifiye olduğunu düşünüyorsun ? Burada yaptığım işleri yazamayacağıma göre, mail verirsen CV göndereyim, kalifiye miyim değil miyim yapıcı yorumlara her zaman açığım =) sdfs şu kibirle istediğin kadar kalifiye ol çiğ kalırsın ya. monitör arkasından niyet okumak da iyiymiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Kasım 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2014 chrome said: yok ben kuzenime böyle yapmasını söyledim, hollanda da genetik doktorası yaptı bu sayede. tekstil bir de kültür balığı işlerine aracı oldu. benim işim tıkırında abi masterlarımı bitirdim. egede doktora kerkiniyorum. ne işim var ecnebi memlekette. avusturalya b planım ama... hangi yıl bu merak ettim, hollanda'nın şu anki gidişatına bakınca mümkün olmayacakmış gibi geliyor bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Kasım 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2014 Turkiyenin ust duzey univlerinden mezunsaniz 1 yillik calisma vizesi alabiliyorsunuz kendiniz. Hatta iki hafta sonra Ansterdama gorusmeye gidiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zikko Mesaj tarihi: Kasım 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2014 senior olmadan pm olayım daha çok kazanayım hayalleri, yurtdışında 2.5k euro ile başlayınca yetemeyip koşa koşa tr'ye gelip 4k alayım en azından kafam rahat olsun şeklinde devam eder, tabi umarım bu şekilde olmaz ordaki başlangıç işinde 4-5k euro ile başlarsın.. yoksa http://inciswf.com/1287946508.swf senko said: istediğin ücreti bulamıyorsan yeterince kalifiye değilsin demekki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Kasım 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2014 fizban said: Turkiyenin ust duzey univlerinden mezunsaniz 1 yillik calisma vizesi alabiliyorsunuz kendiniz. Hatta iki hafta sonra Ansterdama gorusmeye gidiyorum. https://ind.nl/EN/individuals/residence-wizard/work/orientation-year-highly-educated-persons/Pages/default.aspx evet bu olayı yapabiliyonuz top 200 den falansa "For 2013, the mimimum annual gross salary for a highly skilled migrant for employees age 30 or older is € 52,010. For employees under age 30, the minimum is € 38,141. For graduates of Dutch universities and Highly Educated Migrants of any age, the minimum salary is € 27,336. The amounts are indexed every year for inflation." olayını unutmamak lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Kasım 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2014 Hollandada baslangic isinde net 4k euro almak mi? Eheueh @chemical: ondan bagimsiz olarak sirket benim vize islemlerimi karsilayacagini soyledi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Kasım 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2014 Flemekçe bilmeden Hollanda'da yaşanabiliniyor mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Kasım 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2014 Remus said: Flemekçe bilmeden Hollanda'da yaşanabiliniyor mu? Yaşanıyor da çalışmak zor, international şirketlere tabisin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Kasım 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2014 flemenkce ogrenmeyi miden kaldirabilcekse yasamada sıkıntı olmaz zaten orda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Kasım 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2014 Avrupa'da en yaşamayacağım ülke Hollanda herhalde. Hiç sevmedim. Ayrıca chemical'ın yazdığı brüt maaşlarla güzel bir hayat sürülmez bence Hollanda'da hele hele büyük şehirde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elma Mesaj tarihi: Kasım 19, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2014 deadwoll said: Avrupa'da en yaşamayacağım ülke Hollanda herhalde. Hiç sevmedim. Ayrıca chemical'ın yazdığı brüt maaşlarla güzel bir hayat sürülmez bence Hollanda'da hele hele büyük şehirde. nerde okuyak/yaşayak panpa? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Kasım 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2014 Almanya aşığıyım ben. 3. dünya savaşı çıksa yanlarında girerim savaşa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Kasım 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2014 amarigaya gidin abi bosverin avrupayi harbi diyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shean Mesaj tarihi: Kasım 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2014 burger ve obezite doktorası mı yapıcaz? en iyisi avrupa. master race Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Kasım 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2014 az kaldi az..3- 5 sene sonra kapi duvar.. macarlar cekler filan zorlanabilir vatandaslik icin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Kasım 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2014 yeterince kapağınız varsa zürih e atın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Kasım 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2014 oh..ona bir ulkenin hazinesinden cepledigin ortulu odenek filan lazim..yasanmaz orada..calisarak hemde.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Kasım 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2014 Xaenin said: Özel sektörde bulamadığını akademik dünya mı verecek oğlum sana? bu adam bildiğin baba. evlat düker gibi sormuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Kasım 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2014 ben estonyya kurulmaya karar verdim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emre333 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2014 operations management da hiç sevmediğim ders Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Aralık 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2014 bedelli çıktı gençler gerek kalmadı yurtdışına kaçmamıza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Aralık 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2014 senko said: bedelli çıktı gençler gerek kalmadı yurtdışına kaçmamıza ahah evet, bugün 87 ocaklı bi arkadaşa iyi haberleri ilettim, ocak sonu askere yollanıyordu eleman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar