Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 10, 2014 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2014 http://cl.ly/image/0m2h2G3J2v36/Screen%20Shot%202014-10-10%20at%2017.26.13.png http://bit.ly/PayPalDeezerKampanyasi Yeni arayuz de geldi, cillop olmus. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gluskap Mesaj tarihi: Ekim 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2014 Teşekkürler, denemek için aldım. Spotify'a 5 Lira veriyordum. Bir de Deezer'a bakayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chastor Mesaj tarihi: Ekim 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2014 Teşekkürler gerge, bende spotify kullanıyordum ama bu baya uygunlu olmuş. Biraz göz gezdirdim uygulamaya arayüzü fena değil ama spotifyın arayüzünü daha başarılı buluyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valvyn Mesaj tarihi: Ekim 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2014 spotify la aynı şeymi yoksa farkları var mı aliimi yani kısaca öneri pls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chastor Mesaj tarihi: Ekim 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2014 Temel olarak aynı şeyler. İkisindede aradığın müziği bulabilirsin ama spotify daha popüler olduğundan dolayı daha fazla çalma listesine sahip olabilir. Gördüğüm kadarıyla deezerda farklı olarak flow diye bir özellik var dinleme zevkine göre müzik öneriyor.Güzel bir özellik olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Ekim 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2014 Kopek kovucu aletler var, bisikletciler falan tasiyor, onu denemek isteyenler anladim ben de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 10, 2014 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2014 Deezer'da album bazli sync yapabiliyorsun, Spotify'da sadece playlist bazli. Sirf bu nedenle bile Deezer wins. Chrome ile Chrome App olarak, ya da Mac'de Fluid ile kullanabilirsiniz, oyle yapiyorum ben. Deezer bu arada flac streaming'e basliyor yavas yavas. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Ekim 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2014 Beleş şarkı türkü yok mu? Herşeye para bayılmaktan sıkıldım nette, sonu gelmiyor bunun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 10, 2014 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2014 Yok tabii. Neden beles olsun ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ekim 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2014 deezer baya kota dostu bide ya. cep telefonu için falan çok iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Ekim 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2014 Sen beleş şeye de para veriyon Gerge, sen cevaplama borçlu çıkarım valla sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ekim 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2014 ya biz her ay 10 tl vermek zorundamıyız. Deezer vs free üyelikler sunuyor. Bizede yapsa ya birşeyler ne bileyim 1 senelik paket üyelik koysun 50 tl gibi :/ . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gluskap Mesaj tarihi: Ekim 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2014 Telefondaki arayüz de yeni mi değişti? Yoksa bu şekilde miydi hep? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Ekim 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2014 GERGE said: Deezer'da album bazli sync yapabiliyorsun, Spotify'da sadece playlist bazli. Sirf bu nedenle bile Deezer wins. spotify'da album, artist, library veya playlist bazli senkron yapilabiliyor. Birseyi ovmek/tavsiye etmek icin digerlerini kotulemeye gerek yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Ekim 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2014 En son böyle kampanya ile 3 ay falan deezer almıştım. Bitene kadar acı çektim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 11, 2014 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2014 Yapamiyorum abi ben, albumleri playlist olarak kaydettiriyor telefonda, ayri bir yeri yok. Daha gecen ay kullandim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Ekim 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2014 Hangisi daha iyi karar verin de olmadı Spotify'dan buna geçeyim. Önce taraflar güzelce çatışsın hayır bu daha iyi, kim hayatta kalırsa onun tarafını tutacam. Spotify vs Deezer, FIGHT! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 11, 2014 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2014 2 aylik 1tl. al dene bence, karar ver. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uk Mesaj tarihi: Ekim 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2014 Playlist leri falan aktarabiliyor muyuz? Spotify dan deezer a veya tersi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 11, 2014 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2014 Spotify'dan Deezer'a: http://spotizr.com Deezer'dan Spotify'a: http://usespotify.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uk Mesaj tarihi: Ekim 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2014 eyvallah gerge Şimdi deneyebilirim rahatlıkla, deezer daha iyi ise ondan devam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gluskap Mesaj tarihi: Ekim 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2014 İki hizmetin de telefon yazılımları için konuşuyorum. Arayüzü Spotify'dan sonra çok kötü geldi bana. Teması, butonları ve tasarımını beğenmedim. "Radyo" kelimesini düz anlamışlar galiba. Radyoda çalan şarkıları ileri alamadım. (Haha şimdi web sitesinde de denedim. Normal çalarken bile yüklemediği kısma alamıyorum.) Spotify gibi şarkı sözlerini gösteren Musixmatch eklentisi bunda da çalışıyor. Transistor'un "extended" şarkıları dışında bulamadığım bir şey olmadı. Kısacası 1 gün bakıp sildim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Ekim 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2014 İkisini de deneyen biri olarak ben Spotify'ı seçtim. 7 ay Deezer'ı kullanım, 1 yıldır Spotify kullanıyorum. Spotify daha güzel geldi bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ekim 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2014 GERGE said: Yapamiyorum abi ben, albumleri playlist olarak kaydettiriyor telefonda, ayri bir yeri yok. Daha gecen ay kullandim. telefonun OS ne? bende android telefon ve ipad var. telefonumda album falan herhangi bir sorun yok. ipadde album sekmesi bile yok. ios tablet versiyona feature olarak eklenmemis. inanilmaz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 12, 2014 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2014 İpad ve windows phone. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar