Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Deezer denemek isteyenler icin

GERGE

Öne çıkan mesajlar

Temel olarak aynı şeyler. İkisindede aradığın müziği bulabilirsin ama spotify daha popüler olduğundan dolayı daha fazla çalma listesine sahip olabilir. Gördüğüm kadarıyla deezerda farklı olarak flow diye bir özellik var dinleme zevkine göre müzik öneriyor.Güzel bir özellik olmuş.
Sosyal ağlarda paylaş

• Genel Yönetici
Deezer'da album bazli sync yapabiliyorsun, Spotify'da sadece playlist bazli. Sirf bu nedenle bile Deezer wins. Chrome ile Chrome App olarak, ya da Mac'de Fluid ile kullanabilirsiniz, oyle yapiyorum ben.

Deezer bu arada flac streaming'e basliyor yavas yavas.
Sosyal ağlarda paylaş

İki hizmetin de telefon yazılımları için konuşuyorum. Arayüzü Spotify'dan sonra çok kötü geldi bana. Teması, butonları ve tasarımını beğenmedim.

"Radyo" kelimesini düz anlamışlar galiba. Radyoda çalan şarkıları ileri alamadım. (Haha şimdi web sitesinde de denedim. Normal çalarken bile yüklemediği kısma alamıyorum.)

Spotify gibi şarkı sözlerini gösteren Musixmatch eklentisi bunda da çalışıyor.

Transistor'un "extended" şarkıları dışında bulamadığım bir şey olmadı.

Kısacası 1 gün bakıp sildim.
Sosyal ağlarda paylaş

GERGE said:

Yapamiyorum abi ben, albumleri playlist olarak kaydettiriyor telefonda, ayri bir yeri yok. Daha gecen ay kullandim.

telefonun OS ne? bende android telefon ve ipad var. telefonumda album falan herhangi bir sorun yok. ipadde album sekmesi bile yok. ios tablet versiyona feature olarak eklenmemis. inanilmaz...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...