Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

İlginç bir ilan

Katibim

Öne çıkan mesajlar

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-volkswagen-ilk-sahibinden-hatasiz-highline-sunroof-180344409/detay/

Adam sıfırından daha pahalıya 2. el 2011 model araç satıyor

burdan da sıfırına bakın

http://binekarac.vw.com.tr/golf-fiyat-listesi.aspx

Ha adamınki highline benim gösterdiğim comfortline

Aradaki fark yeni comfortline olanlar adamın highline aracından daha donanımlı
Sosyal ağlarda paylaş

Liebe said:

Golf 1.6 TDI BMT 105 PS DSG Highline 90.100 TL

bu araçtır belki :S

Hacım bir önceki kasadan bahsediyoruz benim fiyat gösterdiğim araç yeni kasa

Ayrıca highline donanımı comfortline a ek 2.500 lira onu da eklersek yine fiyatın 1000 tl altında kalıyor... onu geçtim sunroof koysan sıfır araç bu sefer 1000 TL fazla oluyor...

Şimdi düşünsene bu adamın aracı 2011 model sıfır araç 2014 model

Adamın aracının edeceği max 50.000 TL

Belki bizi ilgilendirmez adamın aracı isterse 100.000 TL yazar ama belliki böyle tiplerin amacı araba satmak değil eğlenmek :D

Araç alacaklara yazık böyle tipleri görünce kendi arabalarını da 10k yüksek fiyat yazıyorlar

@liebe

Adamın araç manuel DSG değil
Sosyal ağlarda paylaş

yok yok yani demek istediğim en yüksek pakedin 2011 muadili olan araçtır, fiyata da 5-10 fazla yazmıştır demek istemiştim pek anlamıyorum 2. el piyasasından ben ama aynı araç olsa 60-65 eder diye tahmin etmiştim hehah

zaten dsg de değilmiş adamın araç. zaten 75 bin liralık araç alacak adam gidip şunu yemez diye düşünüyorum :D hoş memlekette enayi bol aslında :D
Sosyal ağlarda paylaş

sahibinden.com da olay şöle işliyor
50bin lik araca
pazarlık payı olsun diye birisi 53binyazıyor
sonra daha düşük km de birisi o ilanı görüp, o zaman benim araba 55 eder diyor
modeli yüksek olan 56000
içi temiz olan 57
deri koltuklusu 58
sunrooflusu 59
hazarsızı 60
servis bakımlısı 61
ötv zammı geldi 62
euro arttı 63

diye gidiyor bu
kasko bedeli+10bin maksimum olması lazım diye düşünüyorum
Sosyal ağlarda paylaş

• 3 hafta sonra ...
Annem için baktık haftasonu. Sıra falan yok, hem 2 gün sonraki gemide hem de bi sonrakinde yeteri kadar araba mevcut.

Kafadan liste fiyatı üzerine %5,5 indirim uyguluyorlar.

1.2 TSI (105HP) DSG Comfortline + Sürüş Konfor Paketi versiyonunu 65.500 TL'ye bırakıyor.

Yeri gelmişken varsa yorumunuz alabilir miyim? Bana çok da yüksek gibi gelmedi fiyat. Büyük ihtimalle bugün kaporasını yatırıp işlemleri başlatacağız.

Hatta Midline Plus için 60.600 TL fiyat verdiler -ki bence aradaki 5K TL farka aslında değmez ama anlatamıyorsun anneye-

edit: Ha ilanla ne alaka derseniz, Sahibinden'de baktığımda 2012 model 22bin'de 2 parçası boyalı arabaya 63.500 TL falan fiyat koyanlarla karşılaştım da, komik yani cidden.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...