LiquiD Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2004 hayda, yaptıkları iş aynı. ikisi de fire ve dark vuruyor. ehehy boşuna saydık 3k'yı galyana gelip demek ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LiquiD Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2004 neyse zaten, level'in, stat cap koyduğunu görünce, param artmaya başlamıştı. özellikle bu levellerde, level atlamak uzun sürdüğü için, para birikiyor bayağı, onunla da arttıkça silah alıp duruyorum. bi de para sıkıntısı çekiyorsanız, ileriki levelleri bekleyin. paralı tipler geliyor 50-55'ten sonra iyice. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blademaster Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2004 artık willows creek i yapıp kurtadam olmak farz oldu yoksa gelen ıkoydu giden koıydu oluyo bi de grand tower shield aldım bütün defense rate lerim düştü nedir bu ya o kadar parayı boşuna verdim hiçbi işe yaramıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2004 yüzdesi ne kadar fazlaysa o kadar düşer. yüzdesi düşerse artar. ters orantı yani.[signature][hline]BabacumMostors, 14 December 2003 15:39 tarihinde demiş ki: goddammit arya mestırs! hadi şokoleti yemeye gidelim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLaQ Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2004 o sayılar senin adamın verdiği damagela çarpılıyo.. %100 ise full wurur. %50 ise 1/2, %150 ise 3/2 gibi..[signature][hline]-= Myrlur Ownz Jo0 =- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2004 nahada ondan.[signature][hline]BabacumMostors, 14 December 2003 15:39 tarihinde demiş ki: goddammit arya mestırs! hadi şokoleti yemeye gidelim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LiquiD Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2004 ehe anlamadım, normal vuruşa artı olarak mı geliyor bunlar? mesela silah var, bonus to hit yüzde 1? bu silahla sürekli 0 çekmem gerekmez mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LiquiD Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2004 bu arada kurtadam olmak yeni mi farz oldu kardeşim, ehe. ben oyunu açtığım gibi kurtadam olup, sonra gidiyor ve o 4 katlı dungeon questinin silahını alıyorum. sonra allah ne verdiyse.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LiquiD Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2004 ayrıca o questin silahını beğenmemezlik de etmeyin. mübarek 15-30 vuruyor. shopta satılan en iyi silah 7-25 filan vuruyor, ki 20k ve level 60 istiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CrayTotem Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2004 Adamlar çok gaz yaw hergün yeni quest hazırlıyolar... Bu gün yine deişmiş...[signature][hline]Haksızlıgın Önünde Eğilmeyin ; Eğer Haksızlığın Önünde Eğilirseniz.... Hakkınızla Birlikte Şerefinizide Kaybedersiniz.!! Cray Totem/sNaKe www.sanaldizin.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LiquiD Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2004 bu nasıl bir quest yahu? öylesine geziniyor muyuz, bir amaç yok mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LiquiD Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2004 ehe, çok kek bir şeymiş bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LiquiD Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2004 abi düşük leveller ve para sıkıntısı çekenler bu questi sürekli yapsınlar. toplamda en fazla 3 deathwood ve 1 troll öldürerek, 425 goldluk hazine sandığı açabiliyorsunuz; hakkaten çok beleş eski questleri düşününce. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raid3r Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2004 yav kurtadam olduktan sonra zirh degistirince gidiyor kurtadamlik gidip bidaha mi olcaz herseferinde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2004 yoo, zırh değiştirmiyceksin, olcak bitçek. :)[signature][hline]BabacumMostors, 14 December 2003 15:39 tarihinde demiş ki: goddammit arya mestırs! hadi şokoleti yemeye gidelim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLaQ Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2004 raider süper bi insansın.. bu yaklaşımmından dolayı seni tebrik ediyorum ehu :)[signature][hline]Oha falan olunmaz, oha doğulur.. - delikanlı tiki - Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raid3r Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2004 hehe olur mu ya üstümüzde kalan zırhın resistleri bozuo adamı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLaQ Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2004 yok olay o diil, olay werewolf olup zırhı giyip, werewolfluğu bozman ve sonra tekrar werewolf olmaya gidip bi kısırdöngüyle zaman kırılmasına yol açman :)[signature][hline]Oha falan olunmaz, oha doğulur.. - delikanlı tiki - Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2004 raider alınma da şöyle bi dialog düşündüm senin için. diyelim ki sen birine oyunu anlatıyosun eaha: "abi napıyosun bu oyunda şimdi?" "werewolf oluyosun." püehae[signature][hline]BabacumMostors, 14 December 2003 15:39 tarihinde demiş ki: goddammit arya mestırs! hadi şokoleti yemeye gidelim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2004 daha sadece warrior'ı defeat ettim ve 5 str aldım onun dışında level 10'um. öle boş boş yaratık öldürüyorum. bu ne bea =)[signature][hline]Its not a lie, if you believe it - George Costanza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raid3r Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2004 heh abi saçma geldi valla werewolf oluosun oyundan çıkıyorsun giriyorsun insan oluyorsun hehe maymun ısırınca da blaq mı olcaz nedir kardeşim bu. zırt poırt bişilere dönüoz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLaQ Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2004 werewolf'ken ısırıldığında werewolfluğun geçmediğine göre, maymunken de maymunlar tarafından ısırılınca blaq olamıycaksın raidercım .)[signature][hline]Oha falan olunmaz, oha doğulur.. - delikanlı tiki - Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CrayTotem Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2004 said: BombaciMulayim, 11 Mayıs 2004 22:56 tarihinde demiş ki: ehe, çok kek bir şeymiş bu. Harbiden öyleymiş..[signature][hline]Haksızlıgın Önünde Eğilmeyin ; Eğer Haksızlığın Önünde Eğilirseniz.... Hakkınızla Birlikte Şerefinizide Kaybedersiniz.!! Cray Totem/sNaKe www.sanaldizin.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLaQ Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2004 Pahalı silahlardan alıp test eden var mı? Şu char'a silah seçicem de karar veremedim ehu.. Death Flail mı alsam Black Vartexxx falan mı? http://www.battleon.com/aq-chardetail.asp?temp=934025[signature][hline]Oha falan olunmaz, oha doğulur.. - delikanlı tiki - Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LiquiD Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2004 blaq, frogzard shield al. melee defansı, martial artist ile birlikte 50 yapıyor, melee yemiyorsun gibi bir şey oluyor. ancak range 25, magic 20 oluyor bu durumda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar