CrayTotem Mesaj tarihi: Nisan 28, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2004 said: Saeros, 28 Nisan 2004 16:23 tarihinde demiş ki: bi de şöyle bi greater healing potion olsa tam olurdu. Evet yok ama bi büyü war 150-200 arası heal yapıyo ama büyü fiyatı 12.000 altın =P[signature][hline]Haksızlıgın Onünde Egilmeyin ; Eger Haksızlığın Onünde Egilirseniz.... Hakkınızla Birlikte $erefinizide Kaybedersiniz.!! Cray Totem/sNaKe www.sanaldizin.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Nisan 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2004 ben onu alana kadar oyun sitesi kapanır[signature][hline]BabacumMostors, 14 December 2003 15:39 tarihinde demiş ki: goddammit arya mestırs! hadi şokoleti yemeye gidelim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Nisan 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2004 bi de sesli olsa[signature][hline]Godanilyum potanslarını kompleks parametrik impulsatörlerle güçlendirelim!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CrayTotem Mesaj tarihi: Nisan 28, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2004 said: Black1ce, 28 Nisan 2004 16:50 tarihinde demiş ki: bi de sesli olsa Eh aynen.[signature][hline]Haksızlıgın Onünde Egilmeyin ; Eger Haksızlığın Onünde Egilirseniz.... Hakkınızla Birlikte $erefinizide Kaybedersiniz.!! Cray Totem/sNaKe www.sanaldizin.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Nisan 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2004 sesli olsa bağımlılık yapardı heralde :)[signature][hline]BabacumMostors, 14 December 2003 15:39 tarihinde demiş ki: goddammit arya mestırs! hadi şokoleti yemeye gidelim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raptor_Skeleg Mesaj tarihi: Nisan 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2004 said: sharky, 28 Nisan 2004 10:36 tarihinde demiş ki: Bence en iyi RPG ( daha dogrusu MMORPG ) TheLastMage geliyo geliyo spellcasters geliyo!!!![signature][hline]iletişim için tıklayın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Halfmumi Mesaj tarihi: Nisan 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2004 ben halen şu lanet Sir lancelot u bir kere bile deviremedim??? ne iştir? Bir yığın kılıç,alev tabancası vs vsim var.. genede eleman bir komboya başladımı yarıyor... nedir ne değildir? ne yapmam gerek?[signature][hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow Always remember;death is only a Begining UYARI!:Evcil yaşayanlar için uygun değildir! [29.04.2002-29.04.2004] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Nisan 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2004 çok güzel ya yeni üye oldum çok hoşuma gitti yaratıklar filam[signature][hline]HoroZz Etheria Hadescik HåD맩® Where is Anatolia? icq :147852833 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Halfmumi Mesaj tarihi: Nisan 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2004 Trainerlar resmen .asak geciyor abi... ne demek,"beni öldür sana skill vereyim?" lol İnvul yapmışlar,sonra öldür... LVl atlıyorum,170 Cana geliyorum,eleman 190 canla çıkıyor karşıma... kasıyorum lvl ı 175 canla çıkıyorum eleman 200 canla... lol...[signature][hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow Always remember;death is only a Begining UYARI!:Evcil yaşayanlar için uygun değildir! [29.04.2002-29.04.2004] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neter Mesaj tarihi: Nisan 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2004 said: Halfmumi, 29 Nisan 2004 12:33 tarihinde demiş ki: ben halen şu lanet Sir lancelot u bir kere bile deviremedim??? ne iştir? Bir yığın kılıç,alev tabancası vs vsim var.. genede eleman bir komboya başladımı yarıyor... nedir ne değildir? ne yapmam gerek? çok basit bir oyun be abi, sana tavsiye çok uzun süre random encounter takıl her çıkışta heal olabilion ... ben bir gün içinde level 25 ve oha oldum :) o trainer arkadaş evet zor devrilio, ben BigZapAttack diye bir büyü var onu atıom 50 MP yiyo ama bayaa gömüo amcaya ... sonra manuel dalıon işte .. bu arada bir tavsiye vampiric sw almayın vampiric falan deil sadece dark sw ve arada kombo yapabilio o kadar bi özelliği yok yani ... onun dışında iğrenç yanları var oyunun misal yapılan bir quest, bitince tekrar duruo, yada bi questin devamı yok, alacağın silahın vs. özelliklerini göremion ve daha bir sürü şey ama tık tık tık şeklinde vakit geçio işte ...[signature][hline]Ethernass Dünyası Admin Tıklayalım yardım edelim ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neter Mesaj tarihi: Nisan 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2004 said: sharky, 28 Nisan 2004 10:36 tarihinde demiş ki: Bence en iyi RPG ( daha dogrusu MMORPG ) TheLastMage daha güzelini yapıyoruz emre kardeşim allah kısmet ederse :)[signature][hline]Ethernass Dünyası Admin Tıklayalım yardım edelim ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Halfmumi Mesaj tarihi: Nisan 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2004 nasıl random enc.? Random Adventure mu?[signature][hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow Always remember;death is only a Begining UYARI!:Evcil yaşayanlar için uygun değildir! [29.04.2002-29.04.2004] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Nisan 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2004 ya ben level 0 ım hangi yaratık gelse yarıo ne iş lol[signature][hline]KinGpiN the striked sazan -Dilersen sana önce hikayemi anlatayım delilikle dahilik arasında gidip geldiğim için önce elektro magnetik sismometreyi icat ettim sonra üstüne kakamı yaptım... -Bravo alkışlıyorum seni !.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Nisan 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2004 Gecevardiyasi olarak bi ara harıl harıl bunu oynuyorduk =).[signature][hline]I wish none of this had happened.Sometimes I wish I was dead, and recognize I never wished I was dead.I wish everyone else was dead. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neter Mesaj tarihi: Nisan 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2004 said: Halfmumi, 29 Nisan 2004 12:50 tarihinde demiş ki: nasıl random enc.? Random Adventure mu? evet[signature][hline]Ethernass Dünyası Admin Tıklayalım yardım edelim ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neter Mesaj tarihi: Nisan 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2004 said: theKingpin, 29 Nisan 2004 13:45 tarihinde demiş ki: ya ben level 0 ım hangi yaratık gelse yarıo ne iş lol frogzard a git ordakiler kolay, part1 dekiler yani, o towncenterdaki yoda kılıklı şey götürüo seni ..[signature][hline]Ethernass Dünyası Admin Tıklayalım yardım edelim ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Nisan 29, 2004 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2004 said: Halfmumi, 29 Nisan 2004 12:33 tarihinde demiş ki: ben halen şu lanet Sir lancelot u bir kere bile deviremedim??? ne iştir? Bir yığın kılıç,alev tabancası vs vsim var.. genede eleman bir komboya başladımı yarıyor... nedir ne değildir? ne yapmam gerek? Kurbahamı kertenkelemi ne oluyorsun onu ol ondan sonra git ona hertürlü yeniyorsun.[signature][hline]Você Cría Os Mundos Que Nós Os destruímos Virus,SatanixVirus,Satan-Virus,Virus-Satan,Satanix. Trex DragonSlayerz Paladin of alb/exc Viru Jan-Tiran BH of the Ecl The solo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thraine_Numeheru Mesaj tarihi: Nisan 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2004 ya 7 tane heal potionum gitti sanırım item aldıktan sonra potionlar resetleniyor.yada satın alma bölümüne girildiğinde[signature][hline]Knowledge is power Power corrupts Study hard, be evil. Thraine,Fallen,Loren Numeherui Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CrayTotem Mesaj tarihi: Nisan 30, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2004 said: Thrain, 30 Nisan 2004 16:42 tarihinde demiş ki: ya 7 tane heal potionum gitti sanırım item aldıktan sonra potionlar resetleniyor.yada satın alma bölümüne girildiğinde aynen öle bir bug war malesef.[signature][hline]Haksızlıgın Onünde Egilmeyin ; Eger Haksızlığın Onünde Egilirseniz.... Hakkınızla Birlikte $erefinizide Kaybedersiniz.!! Cray Totem/sNaKe www.sanaldizin.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Nisan 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2004 7 tane potion'ı nerden buldun bu arada :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Evolution Mesaj tarihi: Nisan 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2004 Altın nasıl kazanılıyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Nisan 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2004 yaratık öldürerek.[signature][hline]BabacumMostors, 14 December 2003 15:39 tarihinde demiş ki: goddammit arya mestırs! hadi şokoleti yemeye gidelim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Evolution Mesaj tarihi: Nisan 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2004 Yanımıza aldığımız hayvanlar yanımızda durmaktan başka ne işe yarar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Nisan 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2004 şahsen yanıma hiç hayvan almadığım için bilemiycem. :)[signature][hline]BabacumMostors, 14 December 2003 15:39 tarihinde demiş ki: goddammit arya mestırs! hadi şokoleti yemeye gidelim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Nisan 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2004 dalıyolar düşmana vallaha[signature][hline]Godanilyum potanslarını kompleks parametrik impulsatörlerle güçlendirelim!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar