Dagger Mesaj tarihi: Şubat 11, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 11, 2003 PSB olarak 51 üyeye sahibiz. Bu hızla gidersek daha da büyüyeceğiz. Sanırım artık Pepelek dışına taşmanın ve forum kurarak kendi aramızdaki iletişimi rahat sağlamanın zamanı geldi... Amacımız hiç bir şekilde Pepelek'e rakip olacak bir forum kurmak değil. Forumumuz saplara yönelik olacak. Şimdi sizden birliğimiz için yeni bir isim bulmanızı istiyorum. Saygılarımla...[hline]Pepelek Saplar Birliği
Gallant Mesaj tarihi: Şubat 11, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 11, 2003 Aaa olmadı listede adım yok çıkçıkçık.[hline]Ey yumurtaya can veren Allah yeşil biberi nasıl yarattın?
karakedi Mesaj tarihi: Şubat 11, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 11, 2003 lol komik olarak başlayan zararsız bişiyinde içine etmeseniz olmaz yani neyse beni cıkartın.[hline]Bestiae sumus, ut non bestiae simus...
Dagger Mesaj tarihi: Şubat 11, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 11, 2003 içine mi edioz ya :) maksat aslında yapacaımız eylemleri planlayıp Pepelk te daha güsel sapsal falliyetlerde bulunmak[hline]Pepelek Saplar Birliği
Dagger Mesaj tarihi: Şubat 11, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 11, 2003 Bone cim isimleri tek tek eklemekle uraşan benim tabi :)[hline]Pepelek Saplar Birliği
BabacumMostors Mesaj tarihi: Şubat 11, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 11, 2003 welcome to sazan community[hline]"...In the end we will remember not the word of our enemies, but the silence of our friends" Martin Luther King Jr. ICQ:84232487
Dagger Mesaj tarihi: Şubat 11, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 11, 2003 merak etmeyin yine espirisi kalacak sorun yok yani[hline]Pepelek Saplar Birliği
Dralnu Mesaj tarihi: Şubat 11, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 11, 2003 böle bişe olucaksa beni de cıkarın ..[hline]a conclusion is simply the place where you got tired of thinking
Sly-One Mesaj tarihi: Şubat 11, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 11, 2003 dagger egoistliğe yöneldin gibime gelio eheh. burda yaparız planlarımızı.[hline][i]Güçlü ve şanslı olanlar genellikle yalnız olanlardır... -Xar
Mortis Mesaj tarihi: Şubat 11, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 11, 2003 +1 yani insanın suratında tebessüm yapan bi olayı böle örgüt haline getirmeyelim :) sonuçta Pepelek Saplar Birliğiyiz, o yüzden pepelek bizim evimiz. Başka foruma falna gerek yok :)[hline]Fear.. Fear attracts the fearful The Strong. The Weak. The Innocent. The Corrupt. Fear.. Fear is my Ally!
Dagger Mesaj tarihi: Şubat 11, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 11, 2003 iyide onlar planları bilmemeli :)[hline]Pepelek Saplar Birliği
Drake Mesaj tarihi: Şubat 11, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 11, 2003 yada bosver,tatsizlik cikmasin simdi [Bu mesaj Drake tarafından 11 Şubat 2003 13:03 tarihinde değiştirilmiştir]
Dagger Mesaj tarihi: Şubat 11, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 11, 2003 ok tamam sadece forum sistemini kurucam. yani forum olmucak sadece forumun içindeki üyelik ve duyuru sistemini kullanıcas uyar mı?[hline]Pepelek Saplar Birliği
Dagger Mesaj tarihi: Şubat 11, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 11, 2003 e bizahmet cevap bekliorum[hline]Pepelek Saplar Birliği
Kaspar Mesaj tarihi: Şubat 11, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 11, 2003 said: Sly-One, 11 Şubat 2003 12:58 tarihinde demiş ki: dagger egoistliğe yöneldin gibime gelio eheh. ..[hline] O biiir Icq kullanıcısı! O biirSazan avcısı O biiiiirkolordu komutanı! veeee o biir Pepelek Saplar Birliği® üyesi
karakedi Mesaj tarihi: Şubat 11, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 11, 2003 yok beni cıkartın ben genel gidişatından da pek hoşnut diilim ne o öyle yok duvarlara yazı yazacaz yok bilmem ne eylemi yapacaz gibi olaylar? ne eylemi hoca teröristmiyiz, çetemiyiz? adam gibi websitesi olarak sadece işin komedi boyutlarında kalacaksak sorun yok ama işi ciddi eylemlere falan dökecekseniz ben yokum walla.
arcane Mesaj tarihi: Şubat 11, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 11, 2003 zaten mart gelio :P[hline][b] I know that the spades are the swords of a soldier I know that the clubs are weapons of war I know that diamonds mean money for this art But that's not the shape of my heart War, war never changes...
karakedi Mesaj tarihi: Şubat 11, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 11, 2003 walla bi ara www.yalnizadam.com diye bi site wardi. uzun zamandır gelişimini durdurdu. o sitenin devamı şeklinde site yapın forum mu kurarsınız yazı mı yazarsınız artık ne yaparsınız bilemem. kaliteli yalnız birey konusunda yazılar falan, kızlı erkekli yalnız olanların veya yalnız olmayı secenlerin sitesi gibi bi oluşum güzel olur. bizde pepelek olarak reklamnınızı yayınlar destek oluruz. ama yok duvara yazı yazacaz yok kızlara cürük yumurta atacaz tarzında olursanız garip gözü ile bakarlar adama. ilkokulda kaldı yaf o tür "ekşinlar". kızların sacını cekmeler oturdukları yere sakız koymalar gibi şeleri o zaman yapardık cocuk diyip gecerlerdi. bu yasta yaparsanız bi temiz dayak yersiniz.[hline]Bestiae sumus, ut non bestiae simus...
Mephisto_ Mesaj tarihi: Şubat 11, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 11, 2003 mit'i aradım önlem alıcaklar hemen bu olaylara[hline]When I look into your eyes There's nothing there to see Nothing but my own mistakes Staring back at me
Demon_of_Hell Mesaj tarihi: Şubat 11, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 11, 2003 euhe bence yapı isim değişikliğine gitme bu gidişle hiçbirkimse kalmayacak bu arada benide cıkar :Pp[hline]Öss Öys Biri Bize Cevapları Sölese!!! Öss nedeniyle Kapalıyız
Sly-One Mesaj tarihi: Şubat 11, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 11, 2003 lol isyan başladı ehhe forum warsa ben de yokum :P[hline][i]Güçlü ve şanslı olanlar genellikle yalnız olanlardır... -Xar
Bone Mesaj tarihi: Şubat 11, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 11, 2003 forum varsa yokum :PP[hline]Ardeth, 07 Şubat 2003 22:02 tarihinde demiş ki: Ya arabaları neden seversiniz ne bilim şöyle safkan bi arap atına binmek simsiyah çok daha gurur verici. Hem arabanın içinden kılıçta kullanamazsınki
Craven Mesaj tarihi: Şubat 11, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 11, 2003 forumun zararı olacağını sanmam da duvarlaa yazı ne protesto gösterileri beni bozar[hline]The Possession of anything begins in the mind www.hayalkent.net/freestyle
Aegean Mesaj tarihi: Şubat 11, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 11, 2003 said: BabacumMostors, 11 Şubat 2003 12:57 tarihinde demiş ki: welcome to sazan community[hline]"...In the end we will remember not the word of our enemies, but the silence of our friends" Martin Luther King Jr. ICQ:84232487 biri beni mi caırdı :P[hline]-I really learned something today.The halloween isn't just about costumes and candy, its about loving and giving something to each other. -No, dude it's christmas. -Oh, then what's Halloween about? -Costumes and candy... -Oh... Ama Eşşek Gibi sEsli hArf............Hay ben boyle modanın :P
Öne çıkan mesajlar