Liebe Mesaj tarihi: Ekim 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2014 ben o fiyatları gördükten sonra son anda vazgeçtim almaktan. ama bu hafta almak zorunda kalacağım galiba sphex var masaya yapıştırdım çıkardıktan sonra kullanılamıyor galiba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ekim 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2014 abi çin, kesin fake asdfgh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ekim 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2014 7$ olabilir abi oem qck lar da var. Sanal marketim logolu qck pad var 24 lira. Hemen hemen aynisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ekim 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2014 bana is yerinde lazım, evde kucuk steelseries var onu ofise goturup eve adam gibi bi sey alayım diyodum. goliathus medium tam istedigim gibi ama ebay'e guvenemedim ya. arka sayfadaki urunlerin resimlerinde halı gibi ust uste sermisler 20-30 tane mousepad. orijinal olması mumkun degil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ekim 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2014 bingildak said: oha lan 7 dolar ne, dnr'dan 75 tl e aldım işe acil gerekiyor diye. vay kıçıma giren kazığa. çinde o fiyatlara bulunuyor da çakma oluyor. ben mesela fnatic asphalt aldım 2 hafta önce dün geldi. orjinal, ama release box yok. Adam bayağı kötü paketlemiş bir de kulaklık almıştım ona sarmış vs... pezevenk sadfsd biraz yamulmuş ama zamanla oturur gibime geliyor. birkaç çukurda var onlar düzelir mi bilmiyorum. 16 dolara aldım ben, tr de baktım 75TL fiyat çekmişler. denemek için idealdi yani orj çıktı. ama işte kötü durumda geliyor vs... bir de siberia v2 aldım kulaklık, ona da 34 dolares verdim. orjinal alet gayet güzel asdfasd edit: http://i.imgur.com/bxhULs0.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SpiderS_DangeR Mesaj tarihi: Ekim 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2014 DeadSkinMask said: SpiderS_DangeR said: Sorunun cevabi: http://forum.paticik.com/read.php?6,6212908 abi bulabildin mi peki bi çözüm? şu an imkansıza yakın çünkü benim modemi taşımam. Evet yeni mouse aldim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeadSkinMask Mesaj tarihi: Ekim 10, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2014 microsoft dedik başımızın tacı yaptık rezilliğe bak anasını satayım. neyse evde birkaç şey deneyeyim uzaklık yakınlık bakalım nasıl etkilenecek. olmadı yeni mouse yolları göründü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeadSkinMask Mesaj tarihi: Kasım 7, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2014 soldaki naneyi modemden biraz uzaklaştırdım, pilini de çıkartıp sadece kabloyla takılmaya başladım, yağ gibi akıyo şu an mouse. 5 liralık da mouse pad var altında. hiç takılma yok. bilgilerinize beyler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar