misroi Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 Arkadaslar ben swgden Ohipha Flyingwalker. Acaba Eclipse serveridan kimler dvm edior bide Hilalde RIP yoncas1nda kimler kalm1st1r die merak ettim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 yonca değil lonca =)[signature][hline]UO - Penthesilea, Archer Mage of Metalon SWG - Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Bounty Hunter Association WoW - Penthesilea, Night Elf Hunter of Anatolian Sunrise Gözlerde yaş yoksa, ruh gökkuşağına sahip olamaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bayrog Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 Ben Bayrog Zar eski adım Zİbrok Zar idi daha yeni karakter actım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 Eforran hala oyunda ve uzay gelmişken gitmeye niyeti yok:D Daha bir loncaya katılmadım ama belkide coming soon!![signature][hline]Cem_Jedi, 18 Aralık 2004 21:35 tarihinde demiş ki: o jedi account'u alıcam hiç bişey ya da hiçkimse buna engel olamaz !!! ANLAŞILDIMI ayrıca FrF guildinden atamazsın beni !!!!!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gwindon Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 Shewky Goldbreaker burdaa FrF[signature][hline]Shewky Goldbreaker Eclipse - Zabrak Doctor 4443(yarı master) FRF Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Obi-Wan Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 Bende hala devam etmekteyim. Bakınız imza[signature][hline]Deno O'Connor-FrF-Eclipse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Uthmatar Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 bende devam ediyorumda shu hastane islerim duzelmeden tekrar basina oturamicam onun koshturmacasindayim acikcasi rip te deilim ama 3 haftadir oynayamadim yakinda uzun sureli bi sekilde gelicem ama[signature][hline]Uthmatar / Master Image Designer DeaTH iS CeRTaiN LiFe iS NoT !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
veliaht34 Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 Tuman Lee (guildsiz garip) bende burdayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrBomb Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 ottkoo jeliyeer. acc.um bikaç güne açılıyo. pa mızdan (R.I.P.) kimler kaldığını tam takip edemedim acc.um kapalı olduğu için. ama foruma takılanlar arasından bildiğim kadarıyla, eededo ve eamer hala oyundalar. ilk aklıma gelenler onlar. bikaç güne ben de online ım bi de bu konuyla ilgili şu başlığa da bak, oraya msj atanlar bu başlığı henüz görmemiş olabilirler: YOKLAMA - oyunda kim kaldı, kim geri dönüyo?[signature][hline]a.k.a "bay bomba" SWG: Ottkoo Jeliyeer of Eclipse Galaxy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
emr00 Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 R.I.P'te olmasamda, FrF'de devam ediyorum. [Emrellius] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar