buckaroo Mesaj tarihi: Ekim 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2014 Selamlar ben Buckaroo.Albion,archeage vs dolu oyuna baktıktan sonra(bence hic biri ultimanın yanından geçmez malesef) 2 aydır tekrar europe shardında kardesimle basladık.Oynayan varmıdır diye sorayımm dedim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
2 Mesaj tarihi: Ekim 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2014 Tanidik geliyosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
buckaroo Mesaj tarihi: Ekim 6, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2014 Ben snn de sinister daydım ordan olabilir.2000 dede greatlakes de tom un guildinde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cute Mesaj tarihi: Kasım 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2014 Ben varımda inaktif 2 3 aydır acc. Akşamları VET'ler Britte toplanıyor, bizim saatmizle 7 yada 8 gibiydi sanırım sohbet vs.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tom Mesaj tarihi: Kasım 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2014 Biri tom mu dedi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Kasım 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2014 omg tom :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar