elesso Mesaj tarihi: Ekim 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2014 Geçende şans ederi gördüm bağımlısı oldum, indrin sizde oynayın. https://itunes.apple.com/us/app/fire-race/id919489482?ls=1&mt=8 Yorumlarınızı esirgemeyin… Kötü yorum yazanın çocuğu olmasın promo codes TT93Y96X9LML PL6YMFA9FM7H KNL4EY6R4MT4 HL9E4A3J4AWJ TLMW7TLP63NW FHATMMPH9NM9 YTNNRHY7F6FT NARXTPJLTHMH MX33HTTFJRL6 HLH4KHJ3PKPT şu konuda yardım etcek birini aramıştım, bir kaç kişi ile başladım ama pek yol katedemedik, arada askere falan gittim bende olduğu gibi fırlattım. http://forum.paticik.com/read.php?18,7085101,7092425 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Ekim 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2014 çok çirkin fkgh tasarımcı bulamadın heralde hala Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Ekim 5, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2014 flat design bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Ekim 5, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2014 La indirin olm, yukardaki kodlari kullanin 10 saniyede iniyor.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loxias Mesaj tarihi: Ekim 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2014 design olmamış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
monoscope Mesaj tarihi: Ekim 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2014 native mi yaptın yoksa game makerlarla mı yaptın ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Ekim 5, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2014 corona ile yaptım… dizayn maalesef omadı ama ileriki denemelerde daha sağlam giderim artık :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Ekim 6, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2014 turk appstoreda arcade kategorisinde baya önlerde görünmeye başladı bugün… bi el atın biraz daha öne çıksın pls :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Ekim 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2014 Dur alakasiz bisey sorayim o zaman. Kac haftada onayladi apple? Reddettigi oldu mu? Olduysa neden oldu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Ekim 6, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2014 ilk yolladığımda 15 gün civarı sürdü, ilk reviewda önizlemeye koyduğum resimlerdeki kan efektleri yüzünden reddedildi "metadata rejected" statsüne düştü. kan olmayan yeni resimleri koyup tekrar onaya gönderdiğimde ertesi gün onaylandı. haftaya bi oyun daha atmayı planlıyorum fırsat bulabilirsem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Ekim 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2014 Gonder bakim nasi biseymis. =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Ekim 6, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2014 http://www.youtube.com/watch?v=H4RVo4X_R4E daha baya bi işi var bunun bu hafta full boş gibiyim bitiririm sanıırm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Ekim 29, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2014 eheh oynamayan ipnedir https://itunes.apple.com/us/app/pinchin/id931228907?mt=8 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2014 kac hamlede cozulecegini nasil hesapliyosun bunlarin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Ekim 29, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2014 bi süre oynayıp aşağı yukarı yaptığım skora göre hesaplıyorum... biraz zora kaçmış olabilir çünkü test edilmedi pek benim dışımda :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2014 paralı lan bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Ekim 29, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2014 EPFP9YHKRXN3 bunlan yükleyebilirsin ücretsiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2014 nereye yazıcam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Ekim 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2014 The game is really fantastic. You have to control the fireman to catch the man who is falling from the building. It's really cool. Love it so much! baya beğenmiş adam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Ekim 29, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2014 akrabam falandır o hehe... fistan appstoreda en aşağıda redeem tarzı bişey olması lazım oraya yazabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2014 cok kucuk dokunma yeri biraz büyüt onları bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pulkas Mesaj tarihi: Ekim 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2014 https://developer.apple.com/design/tips/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Kasım 12, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2014 bunları biliyorum, gönlüm hep o yönden yana ama yeterli vaktim ve kaynağım yok maalesef. mesela pinchini iphoneda test etme şansı bulamamıştım maalesef... ipadde veya simulatorde düzgün çalışırken telefonda cücük gibi oldu hehe. bu arada oyunları ücretsiz yaptım bi kaç gündür günlük 300 civarı download var... reklam modeli daha sağlıklı olacak gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar