Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

En iyi solo yapabilen classlar?

JosephFreeRight

Öne çıkan mesajlar

hehe biraz sınav sorusu gibi olmuş :)
Warlock Hunter Rouge
warlock hunter etleri sayesinde çok zor durumlardan kurtulabilirler ve tank dd olarak petle birlikte solo yapabilirler zati rouge stealth yetenegi sayesinde kimsenin giremiyecegi yerlere girip çogu questi kolayca yapabilir.
Sosyal ağlarda paylaş

Hunter Shaman Paladin Druid mage ve priest..
Arkadaşım böyle birşey yoktur iş itema levela ve oynayışa bakar her class iyi solo yapabiliyor sadece hunterın peti avantaj sağlıyor o kadar.[signature][hline]Yaşamın ALTIN kuralı: Altını Olan,Kuralı Koyar.
Hordish MannerDefence Officer
I kill two dwarves before i kill two dwarves
And then i kill two more..

Sosyal ağlarda paylaş

en iyi solo druiddir cunku hem buyu yapma özelliği, hem rogue gibi kullanabilmesi hem de rage ability aldıgı ayı formu vardır
her 3 formu da kullanabiliosunuz özellikle cat formdayken prowl özelliği hakikaten çok iyi

aquatic form suda kolay kaçışı saglıyor, ve lvl 30 daki travel form ise çita yapıyor koşturuyor gayet güzel şeyler bunlar..
druid solo hakikaten iddialı. seviyoruz ve kullanıyoruz kendisini
aynı zamanda tauren şaman haldeyken öküz formundasın tabi böyle lvl 50 alliance lara karşı dans ederek şirinlik yapıp kurtulabilirsin...[signature][hline]I WANNA GET FREE!!!!

[Bu mesaj Quivalen-soth tarafından 10 Ocak 2005 14:51 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
mage mage ve yine mage
keşke pvp de de bu kadar etkili olabilsek
cast time ları sıfırla blizzard duy sesimizi...

arkadasım seni tanımıyorum bunu solemeden gecemiyorum.

şimdi mage 30 lvl vuruyo 500 ben 28 priest ım smite buyusu bildim bileli 100 vuruyor hiçbişeyi deişmedi mage en imba karakterdir muhtemelen sende imba oldugu için actın genelde en guclu karatkeri acıp bu class zayıf diorsun yapma bunu yeter be karakteri acarken yanındaydım (ona ragmen tanımıyorum) yanındkilere en guclu hangisi ise onu acıam demiştin simdi gelmiş casttime ı 0 la diyorsun. bu konu kapnmaz geliyorum 1 saat sonra yanına yuz yuze goruscez.[signature][hline]arent you infected yet?
Infected Mushroom
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...