JosephFreeRight Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 En iyi solo yapan classlar hangileri.Nedenleriyle birlikte acıklayın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ascraeus Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 toplam suremız ne kadar bıde her soru kac puan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bogachan Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 hehe biraz sınav sorusu gibi olmuş :) Warlock Hunter Rouge warlock hunter etleri sayesinde çok zor durumlardan kurtulabilirler ve tank dd olarak petle birlikte solo yapabilirler zati rouge stealth yetenegi sayesinde kimsenin giremiyecegi yerlere girip çogu questi kolayca yapabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coldwind Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 soru iptal edilsin. daha önce yanıtlandı.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JosephFreeRight Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 Druid ve shaman nasıl solo icin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JosephFreeRight Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 Coldwind acıklanan linki verebilirmisin bulamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 http://forum.paticik.com/view.php?id=104734[signature][hline]Tulahr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JosephFreeRight Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 İyi de bu link PVP tartısması ben solo icin bilgi arıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pirvan Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 Hunter Shaman Paladin Druid mage ve priest.. Arkadaşım böyle birşey yoktur iş itema levela ve oynayışa bakar her class iyi solo yapabiliyor sadece hunterın peti avantaj sağlıyor o kadar.[signature][hline]Yaşamın ALTIN kuralı: Altını Olan,Kuralı Koyar. Hordish MannerDefence Officer I kill two dwarves before i kill two dwarves And then i kill two more.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JosephFreeRight Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 Pirvan dediklerine katılıyorum ama solo icin bir Hunter la bir priest esdeger mi yani hic mi fark yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mikado Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 Warrior'da guzel solo yapar.. Lvl 40'tan sonra tabii.[signature][hline]Kaybettigim seyler arasinda en cok aklimi ozluyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spawn77 Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 eşdeğer diye bi şey yok. Hepsi çok farklı, hatta farklı playerlardada aynı class içinde farklı oynanışlar ortaya çıkıyor. Tamiyle senin youn stiline bağlı.[signature][hline]Still im Hunted Still im Hated Now my blind eyes see other Can NOT Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quivalen-soth Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 en iyi solo druiddir cunku hem buyu yapma özelliği, hem rogue gibi kullanabilmesi hem de rage ability aldıgı ayı formu vardır her 3 formu da kullanabiliosunuz özellikle cat formdayken prowl özelliği hakikaten çok iyi aquatic form suda kolay kaçışı saglıyor, ve lvl 30 daki travel form ise çita yapıyor koşturuyor gayet güzel şeyler bunlar.. druid solo hakikaten iddialı. seviyoruz ve kullanıyoruz kendisini aynı zamanda tauren şaman haldeyken öküz formundasın tabi böyle lvl 50 alliance lara karşı dans ederek şirinlik yapıp kurtulabilirsin...[signature][hline]I WANNA GET FREE!!!! [Bu mesaj Quivalen-soth tarafından 10 Ocak 2005 14:51 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 Hunter[signature][hline]öttürürüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fanfir Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 mage mage ve yine mage keşke pvp de de bu kadar etkili olabilsek cast time ları sıfırla blizzard duy sesimizi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asphodel Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 kesinlikle hunter, ardından Warlock bence geri kalanlar yalan.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jo_jixu Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 hunter[signature][hline]try not. do. or do not. there is no try. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
2ainteractive Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 said: mage mage ve yine mage keşke pvp de de bu kadar etkili olabilsek cast time ları sıfırla blizzard duy sesimizi... arkadasım seni tanımıyorum bunu solemeden gecemiyorum. şimdi mage 30 lvl vuruyo 500 ben 28 priest ım smite buyusu bildim bileli 100 vuruyor hiçbişeyi deişmedi mage en imba karakterdir muhtemelen sende imba oldugu için actın genelde en guclu karatkeri acıp bu class zayıf diorsun yapma bunu yeter be karakteri acarken yanındaydım (ona ragmen tanımıyorum) yanındkilere en guclu hangisi ise onu acıam demiştin simdi gelmiş casttime ı 0 la diyorsun. bu konu kapnmaz geliyorum 1 saat sonra yanına yuz yuze goruscez.[signature][hline]arent you infected yet? Infected Mushroom Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dalamar Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 1- hunter 2- warlock 3- pala 4- warrior[signature][hline]Çirkin kadın yoktur, az votka vardır. [/b]Wow:Hordish Manner Überim , Übersin , Über , Überiz , Übersiniz , Überler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 hunter[signature][hline]-Uğurcum oynat !!! -Düz bir yoldasınız 2 goblin el sallıyor... Bu mesaj 30 Şubat 2005 tarihinde değiştirilmeye çalışılmış ama mesaj kendini savunmasını bilmiştir... deviantART Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xrex Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 en iyi solo class rogue bence[signature][hline]-------------------------------------- www.gametogame.net For the Horde -------------------------------------- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
s7e7v7e7n Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 Bencede Rogue...kendi lvl imde 2 moba hic dusunmeden daliyorum en kotu durumlarda vanish le yirtiyorum war mi 1 kanla 5 mobun arasindan cikcak baska char ??/[signature][hline]50Troll Rogue US Server Shattered Hand Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JosephFreeRight Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 Kore beta dan level 31 rogue deneyimim var.Guzel bir class da solo icin nasıl olduguna karar veremedim. Ayrıca Druid solo icin kagit uzerinde ıyı duruyor ama tecrubem yok.Lutfen class belirtirken kısaca sebeblerini de anlatırsanız iyi olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 solo'yu mob olarak değerlendirmemiştim pardon. hunter tabiiki de.[signature][hline]Tulahr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Evr Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 kesinlikle grind icinde quest icinde Rogue tartısılmaz bile[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar