ivy Mesaj tarihi: Şubat 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2015 Bu sabah da erken kalkıp ders çalıştım. Oysaki o erken kalkmayı mahallede plastik sandalyelerde yapılacak, küçük kardeşimin sünnet düğünü için yapmalıydım. Yine adaletsiz bir sabaha uyandım. Şu an ders çalışmak yerine, saçımı gelin başı yaptırmak için mahalle kuaförü Sevda ablaya gitmeliydim. 3 gün önceden aldığım simleri saçlarımın arasına serpiştirmesi için Sevda ablaya uzatırken, ay bakkalın oğlu kesin bana yanık, ben geçerken yine gözlerini ayırmadan öylece baktı kız ablaaaa demeliydim. Olmadı. Geçen yıl kuzenimin düğününde giydiğim minik taşlı 50 yaş üstü iğrenç topuklu ayakkabılarımı yine ayıla bayıla giyemedim. Onun yerine, geçemeyeceğim hangi dersleri alsam diye boş boş akademik planlara baktım. Bakarken kendime kahve yaptım, bir yudum aldım. O yudumu sabah eniştemgil için demlediğim çaydan almalı ve densiz eniştemin kız baldız sen de evde kaldın haa diye yaptığı espriye ayyy ilahi enişteee diye yarı utanmış yarı erotik gülmeliydim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Şubat 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2015 oksurup oksurup duruyorum da cikan bir sey yok ne bicim evrilmis la bu mikroplar du bakalim yarın gene gidicem doktora Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SodomVsGomore Mesaj tarihi: Şubat 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2015 3 aydır planladığım üzere sonunda bugün 9 da güne başladım B)- spor yaptım. set sayılarını artırdım ya varsın büyümesin mutlu etmedi bi türlü set sayısını az tutmak. şimdi ayı boğan menüsünü de yedim. birazdan oturur çalışmaya başlarım çok temiz olur. not: ivy beraber çalışalım mı kıps Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Şubat 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2015 Benim hayallerim başka Sodom, beni bırak sen kendini kurtar........ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SodomVsGomore Mesaj tarihi: Şubat 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2015 sevgi emek ister ivy. bunun için cesaretin yoksa anlarım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Şubat 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2015 ayibogan kalorisi fazla geldi bir anda dimi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SodomVsGomore Mesaj tarihi: Şubat 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2015 2 saate tahin pekmez fındık fıstık var. onu yiyim bi dönücem buraya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Şubat 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2015 sabah uyandığımda duvarda 2 delik vardı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavardi Mesaj tarihi: Şubat 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2015 Bursa 93 numaralı otobüs, bilen anlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Şubat 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2015 anlayan anladı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Şubat 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2015 Anladık merak etme. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Şubat 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2015 ivy said: Anladık merak etme. 93 numero yu mu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Auril Mesaj tarihi: Şubat 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2015 en anlamamasi lazim kisi anlamis ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Şubat 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2015 bursalidir belki.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Şubat 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2015 93 seks cıvıllı kımkımlı seks collegefuckfest mpffff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Şubat 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2015 öğrenci yurdu otobüsüymüş te allam ya ahhahahaha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Auril Mesaj tarihi: Şubat 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2015 Kampuse gitmiyormuymuş ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Şubat 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2015 Ayakta gidiyormussun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Şubat 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2015 Anlamadım kızlar tabiki. Öylesine yazmıştım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Şubat 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2015 He tamam sormuyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Şubat 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2015 yeni telefon da arızalandı bu sefer servisten geldiğinde okutup üfletcem telefonu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Şubat 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2015 pontipati said: bugün de içtik etti 10 gün.. 11 yapalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Şubat 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2015 Sen hayırdır? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Şubat 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2015 oyun oynamaya ara verilecek 2 ay. peh peh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Şubat 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2015 Günaydın, evden çalışacağım bugün canım ofise gitmek istemedi. Tüm ofistekilere selam ^_^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar