Seele Mesaj tarihi: Ocak 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2015 yemek baska okula ugradim. ve güzel sanatlar akedemesine gittim. o üstü boyali sanat yapan yesil gözlü kumral kizlar. ürkekce kapi araligindan bakiyorlar. allah kahretmesin yanlis bölüm sectim ben ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Ocak 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2015 iş yerinde yeni pozisyona geçiyorum amsterdam frankfurt bisiklet turu için biletlerimi hallettim ne güzel başladı yıl asdsad kesin bir terslik var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JrStorMesT Mesaj tarihi: Ocak 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2015 Al benden de o kadar valla. Yeni is, guzel pozisyon, guzel maas, yeni yaren. Kesin bi terslik var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2015 dengelemek icin bizimki bok gibi iste. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2015 0ne yaren yaptıysa dengelemek baya zor lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JrStorMesT Mesaj tarihi: Ocak 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2015 4-5 senedir oluyodu zaten de, hepsi netten di, lafa gelince bulusuyolardi ama icraat sifirdi. Simdi gayet kanli canli gorusup geziyoruz. dunya varmis lan resmen. kezban olmamasi da ayri guzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2015 öpüştünüz mü hiç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ocak 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2015 lan sdfasyufhasfhua Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JrStorMesT Mesaj tarihi: Ocak 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2015 Fistan said: öpüştünüz mü hiç Sanane Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Ocak 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2015 Hayat cok boktan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2015 0ne, abi bir tek şeyi anlamıyorum. Burada sana bu kadar laf atan adam var, laf atılacağını bile bile niye özelini yazıosun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2015 Theridone said: Hayat cok boktan noldu benim kardeşime? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Ocak 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2015 Yorgunluk uzerine geldim yemek yaptim, calisip ev kadini olan anneleri anladim resmen. Asiri dandik 2 yemek 1 saat kitledi beni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ocak 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2015 JrStorMesT said: Fistan said: öpüştünüz mü hiç Sanane Öbüşmediyseniz yaren olmuyor da ondan sormuştur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Ocak 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2015 Opusmek sart miydi :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2015 Theridone said: Yorgunluk uzerine geldim yemek yaptim, calisip ev kadini olan anneleri anladim resmen. Asiri dandik 2 yemek 1 saat kitledi beni bu mu yani? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2015 arada öbüşme felan olmayınca arkadaş, öbüşünce yaren olunuyormuş. not edim bunu lazım olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Ocak 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2015 Sadece el ele tutuşursak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2015 cinsel munasebet sarti var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ocak 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2015 Hahhaha copry hatunun ilk sorduğu bana o oluyor. Öbüşmüşsen tamamdır işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2015 ivy said: Sadece el ele tutuşursak? yaş kaç? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Ocak 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2015 Evlenmeden öbüşülmez arkadaşlar saçmalamayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anhora Mesaj tarihi: Ocak 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2015 Muta nedir ya. Her şeyi kılıfına uydurmuşlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Ocak 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2015 Yanaktan belki, ama dudaklar degerse olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Ocak 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2015 Dworgian said: ivy said: Sadece el ele tutuşursak? yaş kaç? 17. Temmuz'da 18. Seneye ki Temmuz'da 19 diye düşünüyorum. Bakalım. Kısmet tabi. Yılmaz Özdil gibi yazdım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar