Dworgian Mesaj tarihi: Haziran 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2015 pogodi said: ivy said: Yüce rabbini seven üstüme bir ev atsın bencillik yapmayın. Ev Beşiktaş'ta olsun, güvenli olsun, 2+1 ya da 1+1 olsun, yeni olsun, kirası çok olmasın, eşyasız olsun, balkonu olsun, yeri güzel olsun, önü açık olsun. Teşekkürler. neden istanbul çünkü türkiye dedin mi anca istanbul'da yaşanır zannedenler çok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Haziran 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2015 istanbul bok gibi. izmir güzel let the game begin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Haziran 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2015 para virsiler izmir güzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Haziran 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2015 para verseler istanbulda insan kalmaz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Haziran 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2015 Dworgian said: pogodi said: ivy said: Yüce rabbini seven üstüme bir ev atsın bencillik yapmayın. Ev Beşiktaş'ta olsun, güvenli olsun, 2+1 ya da 1+1 olsun, yeni olsun, kirası çok olmasın, eşyasız olsun, balkonu olsun, yeri güzel olsun, önü açık olsun. Teşekkürler. neden istanbul çünkü türkiye dedin mi anca istanbul'da yaşanır zannedenler çok Sana sormamış sanırım ama evet doğru cevap. Türkiye dediler İstanbul'da yaşanıyor zannettim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Haziran 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2015 senko said: para virsiler izmir güzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Haziran 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2015 izmir guzel yaaa rid1 var bi kere :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Haziran 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2015 ivy said: Sana sormamış sanırım ama evet doğru cevap. Türkiye dediler İstanbul'da yaşanıyor zannettim. Havalara bak. Bana sormamışmış. Git git İstanbul'a. Ayda 5 6k fln kazanıyorsan doğru karar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Haziran 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2015 pascalnouman said: izmir guzel yaaa rid1 var bi kere :P ben varım diye böyle tatlış izmir zaten eksik puzzle parçam <3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Haziran 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2015 Izmir'de iki hafta gezdim, rid1'i gormeden geri dondum. Bunu okuyunca kahrolacagina eminim. Yasasin kotuluk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Haziran 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2015 aşk olsun sana KALBİMİ KIR DIN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Haziran 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2015 9. yılında iktisada giriş veren adam! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Haziran 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2015 VERDİNMİ LAN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Haziran 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2015 ben de tek derse kaldım ak. hayatımda ilk kez ders çalışcam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Haziran 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2015 di said: Izmir'de iki hafta gezdim, rid1'i gormeden geri dondum. Bunu okuyunca kahrolacagina eminim. Yasasin kotuluk. En mantıklı kararı vermişsin abi. Evlat olsa eldivenle severim Rıd1ı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Haziran 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2015 Theridone said: ben de tek derse kaldım ak. hayatımda ilk kez ders çalışcam dövlet sizi geçirmiiir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Haziran 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2015 Theridone said: VERDİNMİ LAN vallahi hemi de C ile geçtim ya çok heyecanlıyım ders vermek çok güzel. yaz okulunda aksilik olmazsa research methods, kalkınma ve matematik 2 yi vereceğim sonra ilk dönem sonunda mezunum resmen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Haziran 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2015 mezun olmadan niye evlendim olum sen AT mısın :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Haziran 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2015 Dworgian said: Theridone said: ben de tek derse kaldım ak. hayatımda ilk kez ders çalışcam dövlet sizi geçirmiiir geçiyim de bira ısmarlıcam sana. HATTA MOJITO Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Haziran 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2015 wastyrx said: di said: Izmir'de iki hafta gezdim, rid1'i gormeden geri dondum. Bunu okuyunca kahrolacagina eminim. Yasasin kotuluk. En mantıklı kararı vermişsin abi. Evlat olsa eldivenle severim Rıd1ı ama yine de seversin :)))))))) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Haziran 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2015 Nereden çıkarıyorsun böyle şeyler hiç anlamıyorum kuzum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Haziran 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2015 Theridone said: geçiyim de bira ısmarlıcam sana. HATTA MOJITO bana mojito değil bira fln al. mojito seven arkadaşın farklı. iyice bunadın arkadaş ljksadlksja Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Haziran 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2015 Mojito seven arkadasimi ozledim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Haziran 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2015 Seni de ozledim <3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Haziran 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2015 kesin kararimi verdim, seneye subat gibi defolup gidiyorum bu ulkeden tabi 1 sene daha sabredebilirsem bu kadar gerizekaliya ve sosyal izolasyona. aptal bir multeci kampinda 1 sene kadar kalmam gerekicek ama olsun, altin kafeste hapis olmaktan iyidir. hicbirsey veya hickimse kalmadi artik burada benim icin, sifirdan baslamak en guzeli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar