Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Günlük #11

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
pogodi said:

ivy said:

Yüce rabbini seven üstüme bir ev atsın bencillik yapmayın. Ev Beşiktaş'ta olsun, güvenli olsun, 2+1 ya da 1+1 olsun, yeni olsun, kirası çok olmasın, eşyasız olsun, balkonu olsun, yeri güzel olsun, önü açık olsun. Teşekkürler.

neden istanbul

çünkü türkiye dedin mi anca istanbul'da yaşanır zannedenler çok
Mesaj tarihi:
Dworgian said:

pogodi said:

ivy said:

Yüce rabbini seven üstüme bir ev atsın bencillik yapmayın. Ev Beşiktaş'ta olsun, güvenli olsun, 2+1 ya da 1+1 olsun, yeni olsun, kirası çok olmasın, eşyasız olsun, balkonu olsun, yeri güzel olsun, önü açık olsun. Teşekkürler.

neden istanbul

çünkü türkiye dedin mi anca istanbul'da yaşanır zannedenler çok

Sana sormamış sanırım ama evet doğru cevap. Türkiye dediler İstanbul'da yaşanıyor zannettim.
Mesaj tarihi:
ivy said:

Sana sormamış sanırım ama evet doğru cevap. Türkiye dediler İstanbul'da yaşanıyor zannettim.

Havalara bak. Bana sormamışmış. Git git İstanbul'a. Ayda 5 6k fln kazanıyorsan doğru karar.
Mesaj tarihi:
di said:

Izmir'de iki hafta gezdim, rid1'i gormeden geri dondum.

Bunu okuyunca kahrolacagina eminim.

Yasasin kotuluk.

En mantıklı kararı vermişsin abi. Evlat olsa eldivenle severim Rıd1ı
Mesaj tarihi:
Theridone said:

VERDİNMİ LAN

vallahi hemi de C ile geçtim ya çok heyecanlıyım ders vermek çok güzel. yaz okulunda aksilik olmazsa research methods, kalkınma ve matematik 2 yi vereceğim sonra ilk dönem sonunda mezunum resmen
Mesaj tarihi:
wastyrx said:

di said:

Izmir'de iki hafta gezdim, rid1'i gormeden geri dondum.

Bunu okuyunca kahrolacagina eminim.

Yasasin kotuluk.

En mantıklı kararı vermişsin abi. Evlat olsa eldivenle severim Rıd1ı

ama yine de seversin :))))))))
Mesaj tarihi:
kesin kararimi verdim, seneye subat gibi defolup gidiyorum bu ulkeden tabi 1 sene daha sabredebilirsem bu kadar gerizekaliya ve sosyal izolasyona. aptal bir multeci kampinda 1 sene kadar kalmam gerekicek ama olsun, altin kafeste hapis olmaktan iyidir. hicbirsey veya hickimse kalmadi artik burada benim icin, sifirdan baslamak en guzeli.
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...