Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Benzerlik

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:

BOB Dylan ile ilgili haberi televizyonda izlediklerini belirten Emine Kırgız, Bob Dylanın yüz hatlarının 25 yıl önce ölen eşi Mehmet Salih Kırgıza benzediğini söyledi. 5 çocuk annesi Emine Kırgız, Bob Dylanla akraba çıkmaları halinde sevineceklerini belirterek Rahmetli eşime benziyor. Yüzündeki kırışıklıklar ve ten rengi eşimi hatırlatıyor. Benim oralara gitme gibi bir şansım yok. Yaşlı bir insanım. Ama o gelirse misafir etmekten mutluluk duyarız dedi.

Emine Kırgızın oğlu Engin Kırgız ise, Trabzonda kendilerinden başka Kırgız soyadı taşıyan aile olmadığını belirtti. Engin Kırgız, Bizim için sürpriz oldu. Bu olay bizde de merak uyandırdı. Dedem ve babam tek evlat olduğu için ailemizin geçmişi ile ilgili fazla bir bilgimiz yok. Bu haberler çıkıca babaannemin yakınlarına sordum, ama dedem Ali Osman Kırgızdan öteye geçemedim. Babam 9 yaşındayken dedemi kaybetmiş. Dedem Bayburtun Tomara Köyünden göçetmiş diye konuştu. Emine Kırgızın kızı 48 yaşındaki Nezahat Kırgız ise, ünlü şarkıcının burnunu babasının burnuna benzetti. Nezahat Kırgız, Haberleri izledikten sonra çok duygulandım dedi.

[signature][hline]Aklımı kaybettim hükümsüzdür.
DeviantArt Gallery
Hür ve özgür şarap ve lezzet portalı

[Bu mesaj Estel_Anorien tarafından 12 Ocak 2005 15:11 tarihinde değiştirilmiştir]

Mesaj tarihi:
Bob Dylan kitabında ailesinin zamanında türkiyede felan yaşadığını anlatmış. Hatta en sevdiği şarkı turkish hede hödö müş.. (hede hödö kısmını unuttum..)
edik: patide bunla ilgili haber göremedim ondan burda açıklama yaptım.[signature][hline]AAL'05
Hiç bir şey yoktur ki, her şey varolsun..
- Saçma Lama

[Bu mesaj nedanko tarafından 12 Ocak 2005 17:40 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
Yaf işte kırgız soyadımı ne varmış adamın ailesinde.. Trabzona göçmüşler ordan sonra başka yerlere felan.. Kadında oradan çıkarmış. Akraba çıkabilir mantıklı..[signature][hline]AAL'05
Hiç bir şey yoktur ki, her şey varolsun..
- Saçma Lama
  • Yeni Oluştur...