Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kablosuz bağdaştırıcı veya erişim noktası sorunu

Akhlaur

Öne çıkan mesajlar

Böyle bir sorunla karşılaşıyorum.

Öncelikle ttnetin allah belasını versinle başlıyorum.Bir kaç gün önce antlaya ya geldim.Evde ki internet sıkıntılıydı, internet hızında sıkıntı vardı, modem harici bir de sinyal güçlendirici var.Onu takılıyken sınırlı internet vardı sadece bağlanılıyordu ancak internete girilmiyordu.Dün onu çıkarıp bağlanmayı denedim, bütün bilgisayarlar bağlandı, telefonlar bağlandı, (hız berbat tabi 0.7mb falan) ama benim bilgisayarım ağı görmesine rağmen bu ağa bağlanılamıyor demeye başladı.Bundan önce hiç bir sıkıntı yoktu.

Bir gün önce ttnet i aradım, telefonda ki adam bazı güncellemeleri yapacağım bir daha deneyin falan dedi.Yaptı etti bişey değişmedi.

Şimdi benim bilgisayarım evde ki ağa bağlanamıyor.Yakınlarda başka ağda yok deneyemedim henüz.Ağa bağlanmaya çalıştığımda bu ağa bağlanılamıyor diyor ve sorunları çöz dediğimde Kablosuz bağdaştırıcı veya erişim noktası sorunu uyarısı yanında çarpı, Ağ kablosu düzgün takılmamış olabilir veya kablo kopuk olabilir uyarısı yanında da ünlem çıkıyor.

Abi bu sorun nerden peydah oldu ve nasıl çözülür bulamadım bi türlü.Ttnetten geldiler internet hızı bizim hatamız ama bilgisayarınız niye öyle oldu bilmiyoruz dediler.İnternet hızını çözemediler zaten hala.İnternetten aradım bulamadım sorunun çözümünü, ttneti aradım ordan adam bi ton şey söyledi yine çözülmedi.Nedir bu sorun neden kaynaklanır ?

Kabloyla internete bağlanabiliyorum bu arada sorun yok.Wireless çalışmıyor sanki.Görüyor ama bağlanamıyor.Sürücü güncellemesini yapmayı denedim güncellendi diyor.

Bilgisayar asus k56c , windows 8.1 yüklü.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...