kayip_cocuk Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Bu aralar flimlere büyük ölçüde merak saldım .. günde 4 tane falan flim izliyorum ... izlediklerim arsında komşu kızı.. amerikan pastası gibi flimleri beyendim... bilginiz bu tür flimler var mı acaba ..[signature][hline] '' Herkes bir prensesi severmiş ama ; Prensesler hep prens ile evlenirmiş ''
Werewolf Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Parçala Behçet[signature][hline]Yobazım ama para bende.
Alo-matik Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Road trip[signature][hline]?????????????????Bugün Alomatik için ne yaptın?????????????????
Jhengie Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 eurotrip[signature][hline]I get the feeling when lesbians are looking at me, they're thinking: "That's why I'm not heterosexual". George Costanza aka GLC(860,000) aka Art Vandelay
Mike-de-Morgoth Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Sex oyunları 1 2 3[signature][hline]King Mike de Morgoth Kralla Tartışma..
Helcaraxe Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Civciv çıkacak kuş cikacak yumurtanin sarisi[signature][hline]:hrr:Choose your destiny:hrr:
forgiver Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 niye kasiyonuzki anlamıyorum binlerce sex sitesi var ne böle 3 sn celeb sahnesi görmek için günde 4 tane film izlemeler filan ayıp, cık cık cık[signature][hline]be the vanquisher, to forgive
Mandoo Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Hiç Çıkarmadan 5 Kafası Hariç 17 Grup İndirimi...[signature][hline]benim canım dershanem mef'in bir efsanesine göre bir gün biyolojide üreme konusu anlatıldığı sırada, bir kız öğrenci ile öğretmen arasında şu diyalog geçmiştir: --Hocam erkeklerin penisinde kemikmi var? --Hayır yavrum sana öyle gelmiştir!
Bone Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 American Pie 1, 2, American Wedding Eurotrip güzeldir, eğlencelidir.
driftintosin Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 go die bi film var belki tür bakımından biraz farklıdır ama seversin mutlaka katie holmes oynuyo ..
Mephinx Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 cruel intentions ama ilki yani sarah michelle gellar harika.[signature][hline]Trust the dreams, for in them is hidden the gate to eternity.
Predator Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 İki yumurta bi sucuk rofl koptum önerilere[signature][hline]-Mumya lazımmıydı abi ? -Yok sağol bilader [Bu mesaj Predator- tarafından 09 Ocak 2005 21:13 tarihinde değiştirilmiştir]
Mike-de-Morgoth Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 darbeli matkap..[signature][hline]|Andoria|
montezaus Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 sahil.mpeg :) ## konuyla pek alakam yoktur gençlik filmleri felan american pie da kalmışımdır, her türlü iddia savuşturulur yani =)[signature][hline]evryone expects u to perform but u cant. copy/paste but nothing happens. undo but cant undo. get text ha ha ha. Im a very busy person im srry youll have to wait until tomorrow or maybe the next day if u re lucky. if im lucky. if im lucky ill still be here. hello how are you is evrything **no more dinosaurs@ montezaus
kayip_cocuk Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 said: forgiver, 08 Ocak 2005 17:58 tarihinde demiş ki: niye kasiyonuzki anlamıyorum binlerce sex sitesi var ne böle 3 sn celeb sahnesi görmek için günde 4 tane film izlemeler filan ayıp, cık cık cık Yazdıklarımdan bunu anlaman çok komik geldi... **ALKIŞ**[signature][hline] '' Herkes bir prensesi severmiş ama ; Prensesler hep prens ile evlenirmiş ''
Dingaer Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 said: W3r3wolf, 08 Ocak 2005 16:26 tarihinde demiş ki: Parçala Behçet +1 keh keh keh :)[signature][hline]Uzaklardan bir yerlerden bir çığlık duyarsanız bilin ki o çığlık ümidini yitirmiş birinin çığlığıdır o yüzden siz siz olun ümidinizi kaybetmeyin
forgiver Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 said: kayip_cocuk, 12 Ocak 2005 09:36 tarihinde demiş ki:Yazdıklarımdan bunu anlaman çok komik geldi... **ALKIŞ** bir tek ben anlamadımki[signature][hline]be the vanquisher, to forgive
YSidiousY Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 said: Mike-de-Morgoth, 09 Ocak 2005 21:25 tarihinde demiş ki: darbeli matkap.. :D[signature][hline]Prima, Quae vitam dedit,hora carpsit Nascantes morimur,finisque ab orgine Uzaylıda olsa,insan insandır...
Zagg Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 Kürtler Vadisi.. Dındırırırı dın dırırı dın dırırırı dın dırır...[signature][hline]Kimler önüne geçebilir zamanın akışının cümlelerimin noktalarına kaç zamanda ulaşırım iskeletler diyarında bir et parçasıyım.. «³¹®¤R_e¤³_X¤³¹x¯²-»
Albert Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 said: forgiver, 08 Ocak 2005 17:58 tarihinde demiş ki: niye kasiyonuzki anlamıyorum binlerce sex sitesi var ne böle 3 sn celeb sahnesi görmek için günde 4 tane film izlemeler filan ayıp, cık cık cık demekki herkesin amaci senin yazdigin gibi degilmis :)[signature][hline]Katrani kaynatmakla olmaz ki seker, cinsini s..tigim cinsine ceker. Msn | Icq | E-mail | Math | Galatasaray 1905
BlaCk Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 said: Mandooo, 08 Ocak 2005 23:30 tarihinde demiş ki: Hiç Çıkarmadan 5 Kafası Hariç 17 Grup İndirimi... muhahahahahaha[signature][hline]Opinions are like assholes. Everybody has got one.
Öne çıkan mesajlar