escape Mesaj tarihi: Ekim 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2014 Abi tavada kiremit yiyor adamlar. Sevgilisine de yedirmiş Gitti dişler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ekim 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2014 Bi daha olsa bi daha yiycem, güzeldi bayağı. Lahmacun daha güzeldi gerçi, sarımsaklı falan çıtır çıtır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ekim 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2014 Abi su hikayede Plot twist olmamasi cok sinirimi bozdu Bosu bosuna okumusum hissi uyandirdi deadwoll said: Geçen gün kız arkadaşımla restorana gittik. 2 tane kiramit tava, 1 lahmacun, salata yanına ıvır zıvır söyledik işte. Önce lahmacun gelecekti, kız arkadaşım da kaşar sevmediğinden kaşar olmayacaktı onun tavasında... Neyse 15dk falan geçti, biz işte lavaşı falan lüpletiyoruz ama bir yandan da antep usulü lahmacun hayali kuruyorum ben, nerede bu falan diye düşünüyorum... Derken bir baktım tavalar ve lahmacun birlikte geliyor. Ben - E hani lahmacunu önce getiriyordunuz? Garson - Karışıklık olmuş efendim, aynı anda çıkacak sanmışlar. İkramımız olsun. Kız Arkadaşım - Benim güvece kaşar koymuşsunuz, kaşarsız istemiştim. Garson - O da karışmış, çok özür dilerim, aradaki farkı almıycaz sizden. Ben - Fiyat değil de kaşar sevmiyor kız arkadaşım. Garson - Çok pardon yeniden yaptıralım isterseniz. Kız arkadaşım - Neyse yazık olmasın... Adamlar kaşar farkını, içtiğimiz suyun, lahmacunun ve salatanın parasını almadılar. Üstüne de çay ikram ettiler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoubleW Mesaj tarihi: Ekim 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2014 Tükkana Kök saldigini suyu acarak ima etmis sana kibarca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Ekim 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2014 deadwoll said: Bi daha olsa bi daha yiycem, güzeldi bayağı. Lahmacun daha güzeldi gerçi, sarımsaklı falan çıtır çıtır. nirde yidin lan canm çekti düveroğlu ankara? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ekim 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2014 Osmanlı, Kütahya. Ama yarın İstanbul'a geçiyorum esas, bayram sonrası Fatih'te Öz Kilisli'de lahmacuna kebaba doymak gibi bir planım var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Ekim 3, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2014 DoubleW said: Tükkana Kök saldigini suyu acarak ima etmis sana kibarca Yoo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar