Jeeztro Mesaj tarihi: Ekim 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2014 3 idiots izledim herkes izlemiştir gerçi, başarılıydı. ama 4-5 kere daha denedim başka filmleri izlemeyi, no success. çok kötü lan. yani sürekli müzikal havasında olması mı, iğrenç dilleri mi, tipleri mi bilemedim. dayanamıyorum ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Ekim 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2014 BabacumMostors said: durup dururken sokak ortasında bütün mahalleyle senkronize dans ettiğiniz de oluyor mu? hahaa. gerdan harekatı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
photographer Mesaj tarihi: Ekim 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2014 Like Stars on Earth güzeldi ama gereksiz müzikal durumlar var ya bunların 90 dk'lık filmi 210 dk ya çıkarıyolar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Ekim 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2014 Bir de kadın vokaller Tizlerde garip gam dışı sesler çıkartıyor. Her seferinde aynisini aypmasalar detone diycem, değil, kasten DEtone sesler kullanıyorlar. http://www.youtube.com/watch?v=CmB0ZZogqLg 2:18 den sonraki kısım bakın ne demek istediğimi anlayacaksınız. Alışmadığımız için heralde bana dokunuyo bu sesler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Curunir Mesaj tarihi: Ekim 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2014 Aşk sevgi üzerine en büyük dramı bizimkiler yapıyor n grk var bunlara asdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar