Jeeztro Mesaj tarihi: Ekim 1, 2014 Mesaj tarihi: Ekim 1, 2014 3 idiots izledim herkes izlemiştir gerçi, başarılıydı. ama 4-5 kere daha denedim başka filmleri izlemeyi, no success. çok kötü lan. yani sürekli müzikal havasında olması mı, iğrenç dilleri mi, tipleri mi bilemedim. dayanamıyorum ben.
Rasmon Mesaj tarihi: Ekim 1, 2014 Mesaj tarihi: Ekim 1, 2014 BabacumMostors said: durup dururken sokak ortasında bütün mahalleyle senkronize dans ettiğiniz de oluyor mu? hahaa. gerdan harekatı.
photographer Mesaj tarihi: Ekim 1, 2014 Mesaj tarihi: Ekim 1, 2014 Like Stars on Earth güzeldi ama gereksiz müzikal durumlar var ya bunların 90 dk'lık filmi 210 dk ya çıkarıyolar
sostizm Mesaj tarihi: Ekim 1, 2014 Mesaj tarihi: Ekim 1, 2014 Bir de kadın vokaller Tizlerde garip gam dışı sesler çıkartıyor. Her seferinde aynisini aypmasalar detone diycem, değil, kasten DEtone sesler kullanıyorlar. http://www.youtube.com/watch?v=CmB0ZZogqLg 2:18 den sonraki kısım bakın ne demek istediğimi anlayacaksınız. Alışmadığımız için heralde bana dokunuyo bu sesler.
Curunir Mesaj tarihi: Ekim 1, 2014 Mesaj tarihi: Ekim 1, 2014 Aşk sevgi üzerine en büyük dramı bizimkiler yapıyor n grk var bunlara asdfs
Öne çıkan mesajlar