horacegoesskiing Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 Dövüş oyunu hastası bir insanım. benim gibi olanlar bilir iki kişi tek klavyede oynayınca tuşlar kilitlenir. kimi zaman rakip yumruk atarken ileri gidemezsin kimi zaman hiç bi şekilde sağ ileri çapraza basamazsın filan. can sıkıcı bi durum. şimdi über bilgisayarımı hazırlarken klavyeyi de değiştirmek ister bu çılgın gönül. değiştirmişken de kitlenmeyen klavye almak istiyorum. yardım ediniz. itina ile. plss bab.[signature][hline] Ne sen, Ne ben, Ne de hüsnünde toplanan bu mesa, Ne de alam-fikre bir mersa, Olan bu mai deniz Melali anlamayan nesle aşina değiliz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 en iyisi bir gamepad al diycem de sen bilirsin tabii. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screamer Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 Kardeşim sende combo yapacam diye 12 tuşa birden basma :p[signature][hline]Msn ¦ Mail ¦ Icq "Dün gece Habertürk'de bir programa çıktık, program uzadı da uzadı, böyle seks filmi gibi saat 2 ye kadar falan..." => Erman Toroğlu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 gamepadlerden hoşlanmıyorum. tuşlara basmam lazım. çok pis alıştım.[signature][hline] Ne sen, Ne ben, Ne de hüsnünde toplanan bu mesa, Ne de alam-fikre bir mersa, Olan bu mai deniz Melali anlamayan nesle aşina değiliz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 logitec ve ms klavyeleri incele derim. bide kablolu olucak dövüş oynuyosan. yoksa diğerinde 0.0001 sn gecikme olabilir :D[signature][hline]Yeni şubemizin hangi ilde açılmasını istersiniz? Antalya olucak. pls gençler :) http://www.tusdata.com/ sağ tarafta anket. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 kablolu olsun mühim diil. yeter ki en azından 8 tuşa aynı anda basıldığı zaman kitlenmesin şaşırmasın.[signature][hline] Ne sen, Ne ben, Ne de hüsnünde toplanan bu mesa, Ne de alam-fikre bir mersa, Olan bu mai deniz Melali anlamayan nesle aşina değiliz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar