Chemical Mesaj tarihi: Ocak 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2005 Ehehe güzelmi http://www.gokmenmodelucak.com/ Dünyanın en karışık layer kodu[signature][hline]MAY EXPLODE IF DAMAGED OR DISPOSED OF IN FIRE. DO NOT SHORT-CIRCUIT. KEEP UNDER -30°C Kedimin resimlerine gider Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2005 ilk sayfadaki linklere tıklıyorsun bambaşka menüler bambaşka bir siteye girmiş gibi oluyorsun bence bu bi - özellik.[signature][hline]Yeni şubemizin hangi ilde açılmasını istersiniz? Antalya olucak. pls gençler :) http://www.tusdata.com/ sağ tarafta anket. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mathias Mesaj tarihi: Ocak 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2005 çok hoş olmuş ... takdir ettim :). Model uçaklara ilgin var mı özel olarak yoksa sadece güzel site hazırlayabildiğini göstermek için mi koydun ? Eğer kiilk şıkkı seçersen helikopterler ile ilgili bir tane yap da ben de ilgileneyim :)[signature][hline]What we do in life,echoes in eternity. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ocak 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2005 mozillada sorun çıkartıyor ;) (iletişim biz düğmesi düzgün çalışıyor ama) bir de evet menuye tıklıyınca farklı bir siteye atması da kötü, tek menü kullansak siteye daha hakim olurduk [Bu mesaj Bonecrusher tarafından 11 Ocak 2005 02:47 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darestan Mesaj tarihi: Ocak 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2005 evet firfoxta türkçe karakter sorunu başlıyor birdenbire buarada alttaki chemical maili süpermiş ama yazım hataları var ;) güzel site vallahi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Abus Mesaj tarihi: Ocak 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2005 bence güzel olmuş neden güzel olmuş orjinal bir tasarım var bence.[signature][hline]Love is Divine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMedia Mesaj tarihi: Ocak 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2005 kararsız bir sayfa olmuş bence.[signature][hline]I Love Liv Tyler | IP Adresim Ne ? | BedaXa | Matrix Code System Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Ocak 11, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2005 ya menü değişmesi daha replace edilemiyen sayfalardan olmuş olmasın sizde:D mozillada neden karakter hatası var anlamadım düzeltecem[signature][hline]MAY EXPLODE IF DAMAGED OR DISPOSED OF IN FIRE. DO NOT SHORT-CIRCUIT. KEEP UNDER -30°C Kedimin resimlerine gider Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mutos Mesaj tarihi: Ocak 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2005 degisik olmus beyendim. eksi yanlarını belirtmisler zaten arkadaslar gozume kotu gorunen baska bisey olmadı[signature][hline]icq ¶ msn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yevaud Mesaj tarihi: Ocak 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2005 tasarıma bnie takıldınız anlayamadım adam sitede süper bilgiler veriyo herşeyi toplamış bir adreste Chem bide fiyatlarla ilgilibi bölüm yaparmısın[signature][hline]Ben ezelden beridir hür yaşadım, hür yaşarım. Hangi çılgın bana zincir vuracakmış? Şaşarım! Kükremiş sel gibiyim, bendimi çiğner, aşarım. Yırtarım dağları, enginlere sığmam, taşarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mutos Mesaj tarihi: Ocak 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2005 tasarım olarak degerlendirdim cunku ucak modelleme falan pek sarmıyor beni acıkcası :D.[signature][hline]icq ¶ msn cs:mutos[cVk] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Berk Mesaj tarihi: Ocak 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2005 deil mozilla iede de karakter hatası var, ben sana şu soldaki beyazlıklardan kurtul dememişmiydim, hala duruyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ocak 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2005 olmamış tasarımı değiştir bence, sketch gibi gözükmesi amaçlanmış ama çizimlerde tutturamadıktan sonra kötü görünür öyle şeyler[signature][hline]Here, let me ask you a question. You heard of a place called Shell Beach? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Ocak 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2005 Tasarım sıradışı olmuş(+) Yanlız keşke flash'a yada js ile bi load koysaydın parça parça gelen sitelerden nefret ederim...[signature][hline][b]Ultima Online, Hayat Offline... http://forum.paticik.com/view.php?id=105586 [b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Ocak 11, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2005 olmaz sevmem fılaş:P mozillaya çözüm bulacam berk menüyü düzeltemiyorum malesef öyle kaldı değiştirince sorun çıkarıyo ilerde belki flasha geçiririm mozilla firefox sorunuda kalkar:) Bu arada site içeriği FAHRETTİN adlı modelciye ait fiyat bölümü yaptırıcam:)[signature][hline]MAY EXPLODE IF DAMAGED OR DISPOSED OF IN FIRE. DO NOT SHORT-CIRCUIT. KEEP UNDER -30°C Kedimin resimlerine gider [Bu mesaj Chemical tarafından 11 Ocak 2005 22:04 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
StRencher Mesaj tarihi: Ocak 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2005 Vaay bitirmişsin sonunda helal :D[signature][hline] Reality Isn't What You See Reality Is What You Feel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar