Chemical Mesaj tarihi: Ocak 11, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 11, 2005 Ehehe güzelmi http://www.gokmenmodelucak.com/ Dünyanın en karışık layer kodu[signature][hline]MAY EXPLODE IF DAMAGED OR DISPOSED OF IN FIRE. DO NOT SHORT-CIRCUIT. KEEP UNDER -30°C Kedimin resimlerine gider
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 11, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 11, 2005 ilk sayfadaki linklere tıklıyorsun bambaşka menüler bambaşka bir siteye girmiş gibi oluyorsun bence bu bi - özellik.[signature][hline]Yeni şubemizin hangi ilde açılmasını istersiniz? Antalya olucak. pls gençler :) http://www.tusdata.com/ sağ tarafta anket.
Mathias Mesaj tarihi: Ocak 11, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 11, 2005 çok hoş olmuş ... takdir ettim :). Model uçaklara ilgin var mı özel olarak yoksa sadece güzel site hazırlayabildiğini göstermek için mi koydun ? Eğer kiilk şıkkı seçersen helikopterler ile ilgili bir tane yap da ben de ilgileneyim :)[signature][hline]What we do in life,echoes in eternity.
Bone Mesaj tarihi: Ocak 11, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 11, 2005 mozillada sorun çıkartıyor ;) (iletişim biz düğmesi düzgün çalışıyor ama) bir de evet menuye tıklıyınca farklı bir siteye atması da kötü, tek menü kullansak siteye daha hakim olurduk [Bu mesaj Bonecrusher tarafından 11 Ocak 2005 02:47 tarihinde değiştirilmiştir]
Darestan Mesaj tarihi: Ocak 11, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 11, 2005 evet firfoxta türkçe karakter sorunu başlıyor birdenbire buarada alttaki chemical maili süpermiş ama yazım hataları var ;) güzel site vallahi
Abus Mesaj tarihi: Ocak 11, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 11, 2005 bence güzel olmuş neden güzel olmuş orjinal bir tasarım var bence.[signature][hline]Love is Divine
MrMedia Mesaj tarihi: Ocak 11, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 11, 2005 kararsız bir sayfa olmuş bence.[signature][hline]I Love Liv Tyler | IP Adresim Ne ? | BedaXa | Matrix Code System
Chemical Mesaj tarihi: Ocak 11, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 11, 2005 ya menü değişmesi daha replace edilemiyen sayfalardan olmuş olmasın sizde:D mozillada neden karakter hatası var anlamadım düzeltecem[signature][hline]MAY EXPLODE IF DAMAGED OR DISPOSED OF IN FIRE. DO NOT SHORT-CIRCUIT. KEEP UNDER -30°C Kedimin resimlerine gider
mutos Mesaj tarihi: Ocak 11, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 11, 2005 degisik olmus beyendim. eksi yanlarını belirtmisler zaten arkadaslar gozume kotu gorunen baska bisey olmadı[signature][hline]icq ¶ msn
yevaud Mesaj tarihi: Ocak 11, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 11, 2005 tasarıma bnie takıldınız anlayamadım adam sitede süper bilgiler veriyo herşeyi toplamış bir adreste Chem bide fiyatlarla ilgilibi bölüm yaparmısın[signature][hline]Ben ezelden beridir hür yaşadım, hür yaşarım. Hangi çılgın bana zincir vuracakmış? Şaşarım! Kükremiş sel gibiyim, bendimi çiğner, aşarım. Yırtarım dağları, enginlere sığmam, taşarım.
mutos Mesaj tarihi: Ocak 11, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 11, 2005 tasarım olarak degerlendirdim cunku ucak modelleme falan pek sarmıyor beni acıkcası :D.[signature][hline]icq ¶ msn cs:mutos[cVk]
Berk Mesaj tarihi: Ocak 11, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 11, 2005 deil mozilla iede de karakter hatası var, ben sana şu soldaki beyazlıklardan kurtul dememişmiydim, hala duruyor
arcane Mesaj tarihi: Ocak 11, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 11, 2005 olmamış tasarımı değiştir bence, sketch gibi gözükmesi amaçlanmış ama çizimlerde tutturamadıktan sonra kötü görünür öyle şeyler[signature][hline]Here, let me ask you a question. You heard of a place called Shell Beach?
Joker Mesaj tarihi: Ocak 11, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 11, 2005 Tasarım sıradışı olmuş(+) Yanlız keşke flash'a yada js ile bi load koysaydın parça parça gelen sitelerden nefret ederim...[signature][hline][b]Ultima Online, Hayat Offline... http://forum.paticik.com/view.php?id=105586 [b]
Chemical Mesaj tarihi: Ocak 11, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 11, 2005 olmaz sevmem fılaş:P mozillaya çözüm bulacam berk menüyü düzeltemiyorum malesef öyle kaldı değiştirince sorun çıkarıyo ilerde belki flasha geçiririm mozilla firefox sorunuda kalkar:) Bu arada site içeriği FAHRETTİN adlı modelciye ait fiyat bölümü yaptırıcam:)[signature][hline]MAY EXPLODE IF DAMAGED OR DISPOSED OF IN FIRE. DO NOT SHORT-CIRCUIT. KEEP UNDER -30°C Kedimin resimlerine gider [Bu mesaj Chemical tarafından 11 Ocak 2005 22:04 tarihinde değiştirilmiştir]
StRencher Mesaj tarihi: Ocak 11, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 11, 2005 Vaay bitirmişsin sonunda helal :D[signature][hline] Reality Isn't What You See Reality Is What You Feel
Öne çıkan mesajlar