Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Website bitti:D

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
çok hoş olmuş ... takdir ettim :). Model uçaklara ilgin var mı özel olarak yoksa sadece güzel site hazırlayabildiğini göstermek için mi koydun ?

Eğer kiilk şıkkı seçersen helikopterler ile ilgili bir tane yap da ben de ilgileneyim :)[signature][hline]What we do in life,echoes in eternity.
Mesaj tarihi:
mozillada sorun çıkartıyor ;) (iletişim biz düğmesi düzgün çalışıyor ama)
bir de evet menuye tıklıyınca farklı bir siteye atması da kötü, tek menü kullansak siteye daha hakim olurduk

[Bu mesaj Bonecrusher tarafından 11 Ocak 2005 02:47 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
tasarıma bnie takıldınız anlayamadım adam sitede süper bilgiler veriyo herşeyi toplamış bir adreste
Chem bide fiyatlarla ilgilibi bölüm yaparmısın[signature][hline]Ben ezelden beridir hür yaşadım, hür yaşarım.
Hangi çılgın bana zincir vuracakmış? Şaşarım!
Kükremiş sel gibiyim, bendimi çiğner, aşarım.
Yırtarım dağları, enginlere sığmam, taşarım.
Mesaj tarihi:
olmamış tasarımı değiştir bence, sketch gibi gözükmesi amaçlanmış ama çizimlerde tutturamadıktan sonra kötü görünür öyle şeyler[signature][hline]Here, let me ask you a question. You heard of a place called Shell Beach?
Mesaj tarihi:
olmaz sevmem fılaş:P
mozillaya çözüm bulacam
berk menüyü düzeltemiyorum malesef öyle kaldı değiştirince sorun çıkarıyo ilerde belki flasha geçiririm mozilla firefox sorunuda kalkar:)

Bu arada site içeriği FAHRETTİN adlı modelciye ait
fiyat bölümü yaptırıcam:)[signature][hline]MAY EXPLODE IF DAMAGED OR DISPOSED OF IN FIRE.
DO NOT SHORT-CIRCUIT.
KEEP UNDER -30°C
Kedimin resimlerine gider

[Bu mesaj Chemical tarafından 11 Ocak 2005 22:04 tarihinde değiştirilmiştir]
  • Yeni Oluştur...