Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Yardım...

Eeht

Öne çıkan mesajlar

Arkadaşlar odamdaki duvara resim yapmak istiyorum fakat resimi çizip,sonra boyamaktan ziyade daha kolay bir yol varmı?
birde henüz çizeceğim resime kesin karar vermiş değilim bir ejderha ya da konusu "yalnızlık" olan bir resim yapmak istiyorum bu tip resimleri bulabileceğim adresler yazarsanız iyi olur.Şimdiden teşekürler.
Sosyal ağlarda paylaş

Tepegöz olayını nasıl yaptınız nalamadım acıkcası.
Duvara cizmek icin yaklaşmanız lazım duvar aiyice e o zaman tepegözl duvar arasına girdiniz oldumu şimdi?, cok ince bile görsen yinede ayrıntıları cızemezsin kapatırsın ışığı.

N[signature][hline]Beş Hececiler
Sosyal ağlarda paylaş

tepegöz olayında çizdiğin yerin önünü kapatmadığın sürece sorun çıkmaz.

bayadır düşünmekteyim bu olayı hatta kafamda hazır konsept de var ancak ev halkına sormadım bile, böyle birşeye hayatta izin vermezler gibi geliyor bana.

duvar kağıdı birşey mi yapmak lazım acaba, var mı bildiğiniz boyamaya elverişli duvar kağıdı ? veya konseptli duvar kağıdı satan site :D[signature][hline]Here, let me ask you a question. You heard of a place called Shell Beach?
Sosyal ağlarda paylaş

assassin valla kalemle çizip boyamak çok vaktimi alacak bende o şekilde yapmak istemiyorum.geçen gün bir arkadaşım resimi arabalara yapılan cinsten bastırt sonra duvara yap ana hatları çıksın sonra boyarsın demişti ama acaba mümkün müdür?

[Bu mesaj Eeht tarafından 12 Ocak 2005 17:38 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...