Eeht Mesaj tarihi: Ocak 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2005 Arkadaşlar odamdaki duvara resim yapmak istiyorum fakat resimi çizip,sonra boyamaktan ziyade daha kolay bir yol varmı? birde henüz çizeceğim resime kesin karar vermiş değilim bir ejderha ya da konusu "yalnızlık" olan bir resim yapmak istiyorum bu tip resimleri bulabileceğim adresler yazarsanız iyi olur.Şimdiden teşekürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ocak 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2005 deviantart.com iyidir orda her çeşit resim bulma imkanın var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Ocak 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2005 simdi biz okulda resim sınıfının duvarlarıni boyadık,cizimi saydam uzerine cizdik,sonra da tepegoz ile yansıttık:)üstünden gectik, guzel oldu:)[signature][hline]- That's a jellyfish! - Bad Squishy! Çizimlerim [Pati Albüm] / The Willow Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Ocak 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2005 iyi fikirmiş.[signature][hline]Toledor, 09 Ocak 2005 23:34 tarihinde demiş ki: i see fake people.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 Tepegöz olayını nasıl yaptınız nalamadım acıkcası. Duvara cizmek icin yaklaşmanız lazım duvar aiyice e o zaman tepegözl duvar arasına girdiniz oldumu şimdi?, cok ince bile görsen yinede ayrıntıları cızemezsin kapatırsın ışığı. N[signature][hline]Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AssassiN Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 kursun kalemle ciz duvara sonra da boya.[signature][hline]Thus spoke Zarathustra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 Arada alıcaksın eline kalemı iki cizik atıcaksın boş duvara tek başına salılan bi cizgi ohh miss gibi sona kenarlarını bantlayıp sprey. Ona bunada laf atarsın sanatsal falan diye[signature][hline]Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AssassiN Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 benim arkadas boyamisti odasini. referans olsun diye bir bak istersen.[signature][hline]Thus spoke Zarathustra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 eee ööö kolunu uzatıp cizmek pek zor olmaz herhalde milimtrik degil kabataslak bir cizim apılıyor sonucta duvara.[signature][hline]Toledor, 09 Ocak 2005 23:34 tarihinde demiş ki: i see fake people.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 tepegöz olayında çizdiğin yerin önünü kapatmadığın sürece sorun çıkmaz. bayadır düşünmekteyim bu olayı hatta kafamda hazır konsept de var ancak ev halkına sormadım bile, böyle birşeye hayatta izin vermezler gibi geliyor bana. duvar kağıdı birşey mi yapmak lazım acaba, var mı bildiğiniz boyamaya elverişli duvar kağıdı ? veya konseptli duvar kağıdı satan site :D[signature][hline]Here, let me ask you a question. You heard of a place called Shell Beach? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eeht Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 assassin valla kalemle çizip boyamak çok vaktimi alacak bende o şekilde yapmak istemiyorum.geçen gün bir arkadaşım resimi arabalara yapılan cinsten bastırt sonra duvara yap ana hatları çıksın sonra boyarsın demişti ama acaba mümkün müdür? [Bu mesaj Eeht tarafından 12 Ocak 2005 17:38 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 büyük maskeleme kağıtları, falçeta, sprey boya ve bir taslak çizimi herşeye yeter. bi de cetvel fena olmaz.[signature][hline] Ne sen, Ne ben, Ne de hüsnünde toplanan bu mesa, Ne de alam-fikre bir mersa, Olan bu mai deniz Melali anlamayan nesle aşina değiliz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar