Fin Mesaj tarihi: Eylül 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2014 yaşlı adam saatleri almayın lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Argoel Mesaj tarihi: Eylül 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2014 Rado Bende şunun birebir kopyası var 300 tl ye almıştım kralı gelse anlayamaz kopya olduğunu.Çok bilen biri yakından inceleyecek filan anca öyle. Bu arada rado saatler de baya güzeldir.Siteden bakabilirsin ama fiyatlar baya uçuk :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Eylül 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2014 ben bunu aldım bu hafta http://www.skywatches.com.sg/reviews/seiko-chronograph-black-dial-leather-mens-sports-watch-snaf47p2-snaf47p.htm hem günlük hem takım altına falan takabiliyorum. nişanda takarım diye aldıydım zaten süper durdu takım altında. benim bir de metalik var, tek saatin olacaksa siyah olmayabilir tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
monoscope Mesaj tarihi: Eylül 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2014 http://webdenal.s3.amazonaws.com/catalog_original/348270.jpg ben de bunu aldım valla çok memnunum benim gibi bileği büyük birisine 10 numara yakıştı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2014 fashion brand saat alınır üstelik swiss made Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Eylül 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2014 yav sikko quartz swiss made olsa nolcak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2014 alınır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Eylül 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2014 bence almasanız daha iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2014 bırak alsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Eylül 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2014 Myrica said: Fashion brand saat alinmaz.swiss made yazmasi icin saatin % 50sinin isvicrede uretilmesi gerekiyor. Herif diger % 50sini cinde uretip, sana marka adi altinda bok gibi paralara kakaliyor. Hayir saat satan benim arkadasim, kime laf anlatiyorsun. fistan ile tanış askldjaslj Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Eylül 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2014 böyle seiko hacı saati gibi şeylere para harcamayın, bak tertemiz yapılmışı var. http://www.nomos-glashuette.com/en/ misal; Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Eylül 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2014 hacı saati mi oha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Eylül 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2014 Orisin saatleri hem aradığın aralıkta hemde guzel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2014 adam %99 u çinde yapılan aygıttan bana laf anlatmaya çalışıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Eylül 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2014 geri kalan %1 nerden abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Eylül 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2014 göktaşından Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2014 izmir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Eylül 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2014 moto 360? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Eylül 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2014 Fistan said: adam %99 u çinde yapılan aygıttan bana laf anlatmaya çalışıyo senin cafe nin %80 i de muş da galiba abi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Eylül 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2014 gönderdiğim örneğe benzeyemeyen ve orasından burasında rakam, çark, düğme, kadran fışkıran her saat seiko hacı saatidir. net bilgi yayabilirsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Eylül 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2014 grego sallıyor arkadaşlar. net bilgidir. basılı olarak yaymayın ama, kulaktan kulağa gitsin. bakalım son yayan ne yayacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2014 Dworgian said: Fistan said: adam %99 u çinde yapılan aygıttan bana laf anlatmaya çalışıyo senin cafe nin %80 i de muş da galiba abi?batman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Eylül 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2014 dworgian hacıdır, bunu yayın. kulaktan rektuma, dudaktan kalbe yayın arkadaşlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Eylül 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2014 Fistan said: batman bari diyarbakır da olaydı elektrik beleş olurdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Eylül 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2014 Grego said: dworgian hacıdır, bunu yayın. kulaktan rektuma, dudaktan kalbe yayın arkadaşlar. hacca gittiğim gün senin günahların için de dua edeyim bari Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar