SNA1L Mesaj tarihi: Eylül 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2014 sen al telefon taksidi ben ödiyim bunuda bana ver Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
2 Mesaj tarihi: Eylül 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2014 ponticim onları biz wordlistliyoruz zaten ;) ben sana verim bitane sifre tek sifreyle hepsine gir :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Eylül 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2014 patlak değilse alırım bi multi hesap B)- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Eylül 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2014 2 said: 800TL veririm beyler.. feverfeverray leaki geliyor.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Eylül 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2014 peki o kuveytli diplomat abi gıcıklık edip "hayır kardeşim ben getirmedim o telefonu, silin kaydı" dese kim patlayacak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Eylül 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2014 Hazır benzer konu varken sorayım bari, 32GB 5s ne kadar eder? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Eylül 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2014 Dworgian said: peki o kuveytli diplomat abi gıcıklık edip "hayır kardeşim ben getirmedim o telefonu, silin kaydı" dese kim patlayacak? Tabi ki telefonu alana patlıycak.2 sene içinde aynı passla yeni bir telefon kayıt ederse(diplomata özgü bir uygulama yoksa),eski kayıt düşer,olan yine mazluma olur sdsafaf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Eylül 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2014 LathspeLL said: Hazır benzer konu varken sorayım bari, 32GB 5s ne kadar eder? bu kadar |---------------------------------------------------------| yaklaşık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Eylül 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2014 Dworgian said: LathspeLL said: Hazır benzer konu varken sorayım bari, 32GB 5s ne kadar eder? bu kadar |---------------------------------------------------------| yaklaşık şunlar aklıma geldi lan duygulandım :') http://www.galatakirtasiye.com/uploads/products/5348822ee6aea585cc23b74d689a9dd1.jpg http://images.hepsiburada.net/assets/OK/300/ofisyld17.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
feverfeverray Mesaj tarihi: Eylül 30, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2014 Dworgian said: peki o kuveytli diplomat abi gıcıklık edip "hayır kardeşim ben getirmedim o telefonu, silin kaydı" dese kim patlayacak? diplomatların her ay bir elektronik cihaz hakları var, öyle bi sıkıntı çıkmayacağını düşünsem de zaten babamdan teyit alıp satışa koydum. telefonu alan kişiyi zor duruma düşürmek istemem neticede. ama satıldı elden satış yaptım 1200 TL'ye gitti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Eylül 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2014 "forum dışında satıldı" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
feverfeverray Mesaj tarihi: Eylül 30, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2014 mokoko said: "forum dışında satıldı" ay nen ay neen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Eylül 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2014 Vaybe garantisiz plastik tele 1200 veren salaklar da varmış, insan hiç değilse 5 alır olmadı 5s fiyatını bekler kısa bir süre. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
feverfeverray Mesaj tarihi: Eylül 30, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2014 "Tatar Ramazan" said: Vaybe garantisiz plastik tele 1200 veren salaklar da varmış, insan hiç değilse 5 alır olmadı 5s fiyatını bekler kısa bir süre. annem iş yerinden arkadaşına sattı bugün ya vermiş bile telefonu sabah. 6 plus inc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ekim 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2014 pontipati said: şunlar aklıma geldi lan duygulandım :') http://www.galatakirtasiye.com/uploads/products/5348822ee6aea585cc23b74d689a9dd1.jpg http://images.hepsiburada.net/assets/OK/300/ofisyld17.jpg Senin çocukluğunda da var mıydı ya onlar? Ben seni daha yeni liseli sanıyordum halbuki pardon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ekim 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2014 feverfeverray said: Dworgian said: peki o kuveytli diplomat abi gıcıklık edip "hayır kardeşim ben getirmedim o telefonu, silin kaydı" dese kim patlayacak? diplomatların her ay bir elektronik cihaz hakları var, öyle bi sıkıntı çıkmayacağını düşünsem de zaten babamdan teyit alıp satışa koydum. telefonu alan kişiyi zor duruma düşürmek istemem neticede. ama satıldı elden satış yaptım 1200 TL'ye gitti. (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Ekim 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2014 3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ekim 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2014 küstün mü :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar