Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Eylül 29, 2014 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2014 VPN acinca sen kapatana kadar kapanmiyor, telefon kapanip acilsa bile. Coook iyi bir ozellik bu ama VPN acikken iki kat pil harciyor benim telefon. Sizin de mi oyle? Lumia 620 bu arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Eylül 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2014 Bunun iphone'u windows phone'u android'i yok. VPN melih gökçek gibi içer şarjı. Çünkü vpn bağlantısı sunuculardaki gibi connect on demand özellikli olmadığı için telefonlarda, devamlı keep alive paketi göndermek zorunda kalıyor. Bu sebeple de hem kontanı öpüyor hem şarjını. İhtiyaç halinde kullanınız efem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Eylül 29, 2014 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2014 iOS'da kapatmiyor ama oyle bir durum yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Eylül 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2014 Yok, demek istediğimi anlatamadım. Telefon sync yaparken veya sen internet kullanacak program açtığında otomatik bağlantı yapıp kullanılmadığında bağlantı kesen bir yapısı olmadığından ve sürekli ağ datası göndermek durumunda olduğundan bağlantıyı etkin tutmak için şarj yemesi normal demek istedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar