Spidee Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 Bence Miami en fazla Doğu şampiyonu olur, Doğu'dan böyle giderse uzun bir süre daha şampiyon çıkmayacak gibi gözüküyor..[signature][hline]Whatever it is, that girl put a spell on me..
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 misal detroit demi :P[signature][hline]i love this game! youth only zone!
sabonis Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 said: Fistan, 09 Ocak 2005 22:56 tarihinde demiş ki: phoenix başarılı hemde süperler bu sene ama şampiyon olamaz bence. olursada olamaz. eh çünkü karşısına sas çıkacak. batı konferansı finalinde. %99 yenilicekler sas'a da... tabi sas'ı seattle sapık şut attığı bir seri sonunda elerse o zaman phoenix'e şampiyonluk yolu açılır.[signature][hline]Old loves they die hard Old lies they die harder...
zaidral Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 an itibariyle suns pacers'a 40 sayı fark atıyo.[signature][hline]Sabancı ve kafam.
Quivalen-soth Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 TEK ŞAMPİYON STEVE NASH li Suns tır abi pardon capse girmişim[signature][hline]I WANNA GET FREE!!!!
shapshal Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 said: erMANIA, 09 Ocak 2005 17:34 tarihinde demiş ki: said: -Kobe-, 09 Ocak 2005 12:51 tarihinde demiş ki: Miami kesin şampiyon. diyenler yanılır SPURS goturur en buyuk rakibi minesota onlardada bi ışık goremedim öeah sen de..[signature][hline]^Dallas Mavericks^
sir_carmelo Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 tabii ki şimdilik en büyük aday poenix suns gibi duruyor ama minnesota takasla iyi bi 5 numara bulursa şampiyonluğun tek adayı olur. Ancak houston rockets hicbir zaman gözardı edilmeyecek bir takım. bence şampiyon bu üç takımdan biri olur[signature][hline]Dewam edeceksin yalandan yaşamayaaa!!!
shapshal Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 spursa tek rakip minnesota olamaz ya çok daha iyi takımlar var şuan[signature][hline]^Dallas Mavericks^
Wishmaster Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 said: sir_carmelo, 10 Ocak 2005 16:27 tarihinde demiş ki: houston rockets hicbir zaman gözardı edilmeyecek bir takım. bence şampiyon bu üç takımdan biri olur yavaş diyorum.Houston o-la-maazz.[signature][hline]The sickness that you are The plague that made me starve
Uthmatar Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 acikcasi gonlumden gecen regii millerin son sezonunda sampiyonluk yasamasi ama sanirim gorunen o ki cok zor shuanki duruma bakarsak Phoenix in almasi buyuk bir ihtimal ama birde soyle bir durum war en az yedek kullanan takim onlar bu performanslari daha ne kadar surebilir tartisilir playofflara dooru her takimda yorgunluk gozlenir ve bunu en cok yasicak takim buyuk ihtimalle yine Phoenix olacaktir detroit te keza oyle son zamanlarda iice dibe coktuler nets desek carter jefferson kidd uclusu cok guzel oldu ama uzun yok pota alti cok bosh houston kendini toplarsa ondan daha buyuk bi favori yok bence (ii bi oyun kurucu lazim onlarada) tam bi takim yokki her mevkisi ii diebilecegimiz herkesin bi dezavantaji war[signature][hline]Uthmatar / Master Image Designer DeaTH iS CeRTaiN LiFe iS NoT !!!
Spidee Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 said: Fistan, 09 Ocak 2005 23:16 tarihinde demiş ki: misal detroit demi :P Yani Detroit'in hali malum, matah bir performansları yok.. *!Dikkatsizliğini fark edip kıvırır* =))[signature][hline]Whatever it is, that girl put a spell on me..
Mathias Mesaj tarihi: Ocak 11, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 11, 2005 minnesota timberwolves :) .. ter zaman amblemlerini çok beğenmişimdir .. ne yaptıklarını bilen var mı ?[signature][hline]What we do in life,echoes in eternity.
Gilean Mesaj tarihi: Ocak 11, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 11, 2005 miami veya phoenix..spurs olamaz imkanı yok[signature][hline]Apache, 26 Ağustos 2004 00:09 tarihinde demiş ki: bende akrabalarıma selam gönderiyorum bu thread aracılıglya nedanko, 03 Aralık 2004 11:06 tarihinde demiş ki: Bi muz için bu kadar kavga edilir mi? Alın vereyim ya...
pipo_14 Mesaj tarihi: Ocak 11, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 11, 2005 nie spurs olamaz en buyuk aday onlar tum otorotelerin ortak gorusude bu[signature][hline](_)> (_)> (_)> (_)> ZzZzZzZzZ
Uthmatar Mesaj tarihi: Ocak 11, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 11, 2005 spurs zor ya tek basina duncan sirtliyor genelde takimi dunki gibi duncani durdurduklarinda da ahim sahim bi performans cizemiyorlar duncan durduruldugunda takim bitiyor...[signature][hline]Uthmatar / Master Image Designer DeaTH iS CeRTaiN LiFe iS NoT !!!
Dogbert Mesaj tarihi: Ocak 11, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 11, 2005 said: sir_carmelo, 10 Ocak 2005 16:27 tarihinde demiş ki: minnesota takasla iyi bi 5 numara bulursa şampiyonluğun tek adayı olur. bulamasak bile olowakandi yavaş yavaş kendine gelecek.inancım sonsuz[signature][hline]Işık öldü karanlıkta, Ay söndü bulutların ardında Ve ölümcül gece çöktü Orta-Dünya'nın Topraklarına...
Gilean Mesaj tarihi: Ocak 11, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 11, 2005 olowakandi ne zaman iyi oynamış biri bana söölesin[signature][hline]Apache, 26 Ağustos 2004 00:09 tarihinde demiş ki: bende akrabalarıma selam gönderiyorum bu thread aracılıglya nedanko, 03 Aralık 2004 11:06 tarihinde demiş ki: Bi muz için bu kadar kavga edilir mi? Alın vereyim ya...
-Kobe- Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 Suns'ın olacağını pek sanmıorum.. Biziz şampiyon bu sene.[signature][hline]Kill For You ! / Genç FB NBA Duayeni,Yazarı.Kobe a.k.a Canonline San Antonio Spurs Fan
Gilean Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 suns iyi fena deil bu sene ama ben onları eski dallasa benzetiyorum yani bence yarı finalde elenebilirler..[signature][hline]Apache, 26 Ağustos 2004 00:09 tarihinde demiş ki: bende akrabalarıma selam gönderiyorum bu thread aracılıglya nedanko, 03 Aralık 2004 11:06 tarihinde demiş ki: Bi muz için bu kadar kavga edilir mi? Alın vereyim ya...
Öne çıkan mesajlar