Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

NBA: 2005 Bu sezon şampiyon kim olur?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
said:
Fistan, 09 Ocak 2005 22:56 tarihinde demiş ki:
phoenix başarılı hemde süperler bu sene ama şampiyon olamaz bence.
olursada olamaz.

eh çünkü karşısına sas çıkacak. batı konferansı finalinde. %99 yenilicekler sas'a da...
tabi sas'ı seattle sapık şut attığı bir seri sonunda elerse o zaman phoenix'e şampiyonluk yolu açılır.[signature][hline]Old loves they die hard
Old lies they die harder...
Mesaj tarihi:
said:
erMANIA, 09 Ocak 2005 17:34 tarihinde demiş ki:
said:
-Kobe-, 09 Ocak 2005 12:51 tarihinde demiş ki:
Miami kesin şampiyon.

diyenler yanılır SPURS goturur en buyuk rakibi minesota
onlardada bi ışık goremedim

öeah sen de..[signature][hline]^Dallas Mavericks^
Mesaj tarihi:
tabii ki şimdilik en büyük aday poenix suns gibi duruyor ama minnesota takasla iyi bi 5 numara bulursa şampiyonluğun tek adayı olur. Ancak houston rockets hicbir zaman gözardı edilmeyecek bir takım. bence şampiyon bu üç takımdan biri olur[signature][hline]Dewam edeceksin yalandan yaşamayaaa!!!
Mesaj tarihi:
said:
sir_carmelo, 10 Ocak 2005 16:27 tarihinde demiş ki:
houston rockets hicbir zaman gözardı edilmeyecek bir takım. bence şampiyon bu üç takımdan biri olur

yavaş diyorum.Houston o-la-maazz.[signature][hline]The sickness that you are
The plague that made me starve
Mesaj tarihi:
acikcasi gonlumden gecen regii millerin son sezonunda sampiyonluk yasamasi ama sanirim gorunen o ki cok zor
shuanki duruma bakarsak Phoenix in almasi buyuk bir ihtimal ama birde soyle bir durum war en az yedek kullanan takim onlar bu performanslari daha ne kadar surebilir tartisilir playofflara dooru her takimda yorgunluk gozlenir ve bunu en cok yasicak takim buyuk ihtimalle yine Phoenix olacaktir detroit te keza oyle son zamanlarda iice dibe coktuler nets desek carter jefferson kidd uclusu cok guzel oldu ama uzun yok pota alti cok bosh houston kendini toplarsa ondan daha buyuk bi favori yok bence (ii bi oyun kurucu lazim onlarada) tam bi takim yokki her mevkisi ii diebilecegimiz herkesin bi dezavantaji war[signature][hline]Uthmatar / Master Image Designer

DeaTH iS CeRTaiN LiFe iS NoT !!!
Mesaj tarihi:
minnesota timberwolves :) .. ter zaman amblemlerini çok beğenmişimdir .. ne yaptıklarını bilen var mı ?[signature][hline]What we do in life,echoes in eternity.
Mesaj tarihi:
miami veya phoenix..spurs olamaz imkanı yok[signature][hline]Apache, 26 Ağustos 2004 00:09 tarihinde demiş ki:
bende akrabalarıma selam gönderiyorum bu thread aracılıglya
nedanko, 03 Aralık 2004 11:06 tarihinde demiş ki:
Bi muz için bu kadar kavga edilir mi? Alın vereyim ya...
Mesaj tarihi:
spurs zor ya tek basina duncan sirtliyor genelde takimi dunki gibi duncani durdurduklarinda da ahim sahim bi performans cizemiyorlar duncan durduruldugunda takim bitiyor...[signature][hline]Uthmatar / Master Image Designer

DeaTH iS CeRTaiN LiFe iS NoT !!!
Mesaj tarihi:
said:
sir_carmelo, 10 Ocak 2005 16:27 tarihinde demiş ki:
minnesota takasla iyi bi 5 numara bulursa şampiyonluğun tek adayı olur.

bulamasak bile olowakandi yavaş yavaş kendine gelecek.inancım sonsuz[signature][hline]Işık öldü karanlıkta,
Ay söndü bulutların ardında
Ve ölümcül gece çöktü
Orta-Dünya'nın Topraklarına...
Mesaj tarihi:
olowakandi ne zaman iyi oynamış biri bana söölesin[signature][hline]Apache, 26 Ağustos 2004 00:09 tarihinde demiş ki:
Mesaj tarihi:
suns iyi fena deil bu sene ama ben onları eski dallasa benzetiyorum yani bence yarı finalde elenebilirler..[signature][hline]Apache, 26 Ağustos 2004 00:09 tarihinde demiş ki:
  • Yeni Oluştur...