Wishmaster Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 Ben San Antonio diyorum.İçimden Lakers demek gelirdi ama yavaş :D.Kobe'ye güvenim sonsuz sayı kralı olursa hiç ama hiç şaşmam ama takımı playofflara sokması bile kuşkulu.Bunun için savunmadan bunaldığı anlarda takımdaki diğer oyuncuları oynatması lazım.Şöyle asistleri çoşturması lazım..Öte yandan Minnesota'nın oyunu da hoşuma gidiyor.Seattle ve Utah iyi başladı.Detroit aynı başarıyı tekrar gösteremez.Bence San Antonio Spurs bu sene ipi göğüsler..Sizin düşünceleriniz...[signature][hline]extra standart futbolcu
cambaz_11 Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 walla bence bu sene ya detroit ya da houston olur....aslında ıkısınden bırının sampıyon olmasını ıstıyorum desem daha ıyı olur..
Thorn_Pyros Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 walla içimden Minnesota geçior yani geçen sene Batı finaline çıktık ama..Detroit formda.Dallas çok sağlam gidiordu bilmiyorum.Gönlüm Minnesotadan yana ama.[signature][hline]Kim olduğumu biliyorum. Kişisel kimliğim beni ilgilendirmiyor. Benim bilmek istediğim şey evrenin kim olduğudur..
Gilean Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 minnesota olamaz..houston da zor bence..tecrübe eksikliği..lakers bitmiş..yıldızlar her yere dağıldığı için daha tek bi takıma yoğunlaşamıyorum ama sevmememe rağmen yine spurs olucak gibi ama bakalım görücez.[signature][hline]Apache, 26 Ağustos 2004 00:09 tarihinde demiş ki: bende akrabalarıma selam gönderiyorum bu thread aracılıglya
-Kobe- Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 miami.[signature][hline]Fm veCmTurk Site Editör. TIKLAYIN..TIKLAYIN..TIKLAYIN.. İzmirin Kralları Göztepe Yalı Bir Gün Herkes Fenerbahçeli Olacak. Madem Türksün Göster Ürksün.
uncla Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 Dallas Mavericks[signature][hline]sert kal,taviz verme! :rock:
screamer Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 Dallas hiç olamaz daha playoff tarihinde hiç bir savunma özürlü takımın şampiyon olduğu görülmedi En büyük favori Spurs[signature][hline]Your feelings I can't help but rape them I'm sorry, I don't feel the same My heart inside is constantly hating I'm sorry, I just throw you away
Gilean Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 miami imkansız dallas belki[signature][hline]Apache, 26 Ağustos 2004 00:09 tarihinde demiş ki: bende akrabalarıma selam gönderiyorum bu thread aracılıglya
micha Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 Toronto[signature][hline]fizban, 02 Kasım 2004 20:31 tarihinde demiş ki: fenerde eksik nobre var, ama fenerde umut yok :)
LasT_SuRviVoR Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 Indiana tabiki herşeye rağmen[signature][hline]Muhtaç oldugun kuvvet damarlarındaki asil kanda mevcuttur !
SmoLaFein Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 Spurs şampıyon olcak gıbı gozukuyor ama umarım Mınnesota olur[signature][hline]Onen-i Estel Edain ü Chebin Estel Anim
Eternal Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 ****** K@nK@ N4B3|2 *******[signature][hline]puô comprare il sesso ma non l'amore
AutolycuS Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 Bu sene tahminde bulunmak çok zor, play-offlar iyice zorlu olacak bu sene. Houston olmasını isterim ama Dallas ve Spurs de dah öne çıkan takımlar[signature][hline]You may say I'm a dreamer, but I'm not the only one
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 spurs,magic,jazz,heat,t-wolves dan biri olur şampiyon.[signature][hline]i love this game! tractor pulling
elm Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 Gönül istiyor ki Lakers olsun :) Eğer Kobe bir Jordan gibi efsane olmak istiyorsa bu sene göstereceği performansla lakersı şampiyon yapar ve bence en az bi jordan olur. Şu an ki görüntüye bakarak San antonio final oynar diğer tarafta indiana - detroit maçı olur .İndiana yener derim ama finalde san antonio kazanır. [Bu mesaj elm tarafından 22 Kasım 2004 15:54 tarihinde değiştirilmiştir]
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 gördük dün san antonio yu. 20 sayı geriden geldi toronto aldı maçı. tabi sezon başı daha belli olmaz ama büyük takımlar böyle maç kaybetmemeli.[signature][hline]i love this game! tractor pulling
elm Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 Nba tek maça bakarak birşey diyemezsin adamlar 4 günde 3 maç yapıyo yorgunluğu düşün ayrıca nba de takımlar arası inanılmaz uçukluklarda yok .Geçen senenin şampiyonu detroit bile bobcats karsısında uzutma sonuçu 1 farkla maç kazanıyor.
screamer Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 Sezon başında alınan yenilgilerin hiç bir önemi yoktur önemli olan nasıl başlanıldığı değil nasıl bitirildiğidir[signature][hline]Your feelings I can't help but rape them I'm sorry, I don't feel the same My heart inside is constantly hating I'm sorry, I just throw you away
Thorn_Pyros Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 walla toronto 20 sayı farktan aldı ya maçı herifleri tebrik etmek lazım bide son periyotta Vince yokhtu.Minnesota oLamazsa Toronto olsun isterim[signature][hline]Kim olduğumu biliyorum. Kişisel kimliğim beni ilgilendirmiyor. Benim bilmek istediğim şey evrenin kim olduğudur..
screamer Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 Vince Portland a olmasa bile başka bir takıma gidici herkes Vince in nedense 2 yıl önceki halini hatırlıyor ama artık öle havada topu alıp 360 dönüp smaç vuran amcam yok bu amcam 2 yıl önceki halinde bir 20 kg fazla[signature][hline]Your feelings I can't help but rape them I'm sorry, I don't feel the same My heart inside is constantly hating I'm sorry, I just throw you away
Gothic_Angel Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 Chelsea[signature][hline]See evil , Speak Evil , Hear evil... *Rtük tarafından gösterimden kaldırılmıştır..
Razu Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 said: Gothic_Angel, 22 Kasım 2004 21:24 tarihinde demiş ki: Chelsea soru ısaretı ---------------------------- Valla kmın sampıyon olcagını bılmemde kalbim Utah'dan yana...[signature][hline]Gercekci ol,imkansızı ıste
Wishmaster Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Evet haklıymışım ben açmışım lol.Şuanki duruma göre daha objektif eleştiri yapabiliriz değil mi?Durumlar belli bence Bu sene T.wolves bişey yapamaz(keşke yapsa)San antonio alıcak yine gibime geliyor.(Keşke Lakers olsa.Yuh amma salladım ha!:D)[signature][hline]The sickness that you are The plague that made me starve
Gilean Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 spurs kesin alamicak eminim[signature][hline]Apache, 26 Ağustos 2004 00:09 tarihinde demiş ki: bende akrabalarıma selam gönderiyorum bu thread aracılıglya nedanko, 03 Aralık 2004 11:06 tarihinde demiş ki: Bi muz için bu kadar kavga edilir mi? Alın vereyim ya...
Öne çıkan mesajlar