mushes Mesaj tarihi: Ocak 11, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 11, 2005 bakarmısınız ben bi server kurmak istiyorum ama nasıl kurulacağını bilmiyorum yardım edermisiniz?
Black_Lupin Mesaj tarihi: Ocak 11, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 11, 2005 Hö! nasıl yani ya ?[signature][hline]| Dut ağacında üzüm YETİŞMEZ !! | -------------------------------------------------------------- Evrende bir toz bile sayılamayacak ufaklıkta bir yer kürenin üstünde küçüklüğü belki hesaba bile katılamayacak bir varlığımız var;ne var ki aklımızla büyüğüz . Aklımıza güvenelim -------------------------------------------------------------- | Sahip olduğun gücü asla gösterme ! | | Hepimiz bir doz şenlik alabiliriz . Çok fazla karanlık gün yaklaşıyor!|
Eternal Mesaj tarihi: Ocak 11, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 11, 2005 Bence kasıtlı artık bunlar. Yani biri kıllıgına yapıyo bunu.[signature][hline]öttürürüm
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Ocak 11, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 11, 2005 format c:[signature][hline]TheCoder demiş ki: hocam sen güvenliği kıracaksın sen overlock için gerekli yazılımı hazırlayacaksın sen donanımın sınırlarına göre chipset ayarı vereceksin sende page scripti yaz..
diablotg Mesaj tarihi: Ocak 11, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 11, 2005 hadi koçum allah versin hadi git sana belediye yardım etsin hadi[signature][hline]Seviyorsan bekliyorum Tıkla Diablotg Bir gün derste Hoca:Arkadaşlar başlık atıyoruz Ben:*ayağa kalkıp sınıfa döner*Çıkarın prezervatifleri atıyoruz. dedim.
Genor Mesaj tarihi: Ocak 11, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 11, 2005 Tamam sakin. Ne serverı kurmak istediğini öğrenebilirmiyim arkadaşım?[signature][hline]Kalbinizle yaptiginiz hersey size geri donucektir... who is genor?
Albert Mesaj tarihi: Ocak 11, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 11, 2005 oncelikle paticik kulturunu vermenin bir yolu olsa keske..[signature][hline]Katrani kaynatmakla olmaz ki seker, cinsini s..tigim cinsine ceker. Msn | Icq | E-mail | Math | Galatasaray 1905
Peach_Riza Mesaj tarihi: Ocak 11, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 11, 2005 said: Eternal, 11 Ocak 2005 21:21 tarihinde demiş ki: Bence kasıtlı artık bunlar. Yani biri kıllıgına yapıyo bunu. Kesinlikle :D[signature][hline]Mephisto...
zgrw Mesaj tarihi: Ocak 11, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 11, 2005 ya neden hemen adamı öldürüyorsunuz :hrr: adama öğretirsiniz bak burda yazılmış, lütfen bi dahaki sefere ara diye ... oda bi daha aynı hatayı yapmas [signature][hline]Her sabah yolunu gözlerim , Buğdayların arasındaki yeşil okyanusları görebilmek , Kır çiçeklerinin kokusunu duyabilmek , Beni sevdiğini hayal edebilmek için... Grandmaster zgrw Çankaya Üniversitesi Go-Kart Topluluğu Kurucusu [Bu imza zgrw tarafından 12 Novamber 2004 23:12 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj zgrw tarafından 11 Ocak 2005 22:21 tarihinde değiştirilmiştir]
Silmarwen Mesaj tarihi: Ocak 11, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 11, 2005 said: Genor, 11 Ocak 2005 21:42 tarihinde demiş ki: Tamam sakin. Ne serverı kurmak istediğini öğrenebilirmiyim arkadaşım? Heh .. Gerçekten çok sakin olmus. [Bence iyi gününde :P] Bu bölümün en üstünde bi konu var. Onun yan1nda [websitesi] yaz1yo. Oraya gir anlat1yor zaten ne yapacag1n1 filan. :P [signature][hline]A L'outrance Voice of Souls With a rainy heart .. [Bu mesaj Silmarwen tarafından 11 Ocak 2005 22:32 tarihinde değiştirilmiştir]
Korax Mesaj tarihi: Ocak 11, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 11, 2005 Eğer 98 kullanıyosan Ctrl + Alt + Del 2 kere bas. Xp kullanıyosan olay hardware'a girer.Kasa'nın açma kapama düğmesine bas.Olmadımı?Ozaman power fişini çek :)[signature][hline]_o_ _o_ _o_ _o_ ..|.....|.....|.....| ./ ./ .../ .../ Tey,Tey,Teyyy.. Soldan Sağa:Paskal,Koraks,Tora ve Llama,Paticiğin Resmi,Tescilli Halaycıları.. Powered bY Korax & Pascal. Pati halay ekibi kurucuları ve başları..
ultrAslan Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 başlığı açan arkadaş bu linke inan![signature][hline]Andolsunki onu yapan ve yaptıran için de Ahirette Cennetten bir nasip olmadığını biliyorlardı. al 1'de buradan yak
Öne çıkan mesajlar