Lixad Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 BU arada ben öss ye çok çalışmadım pratik zekamla kazandım bence[signature][hline]Elleme orama burama ya! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 magörüldüü gibi bazıları sadece öğretiyo galiba.[signature][hline]abeo nihilum demonstrere quod abolesco dum te defendo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 hmm pratik zeka denilen şey sayfalarca içi mantık dolu soru çözmek değildir. Birşeyi daha basit, daha kolay, daha avantajlı yoldan halletmek gibi bir şeydir. Nitekim en manda ve en odun soruları çözmenin bile pratik yolları vardır. Kısacası pratik zeka, gidilebilecek tüm yolları görüp en kısa ve en engebesiz olan kombinasyonu oluşturmaktır.[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lixad Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 Bende öle yaptım 2 geometri sorusunun kalemin yanıyla ölçerek yaptım hehe[signature][hline]Elleme orama burama ya! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 Ya şu aslanım ben siz kedisiniz muhabbetinden ögh! geldi artık. Lise de bu konular var evet hatta ben calculus 1 'in bir bölümünde lise 2 defterimden açıp çalıştım fakat tüm calculus'un lise de görüldüğünü iddia etmekte ne oluyor? Bizde lisedeyken hatta 1. sınıfın ilk döneminde pek bi idealisttik ama bu bambaşka bişey içine girmeden kimse bilemez uzaktan konuşmayın rica edeceğim.[signature][hline] V ò d à n | ICQ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 benim yapamadığım geometri soruları ise onlar pazartesine okula kötekle geliyorum :)[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lixad Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 Olabilitesi çok yüksek kimse yapamamış :)[signature][hline]Elleme orama burama ya! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeamoN Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 tmm bnm için farketmez bu arada ben lise 1 de deilim lise 3 teyim aksine lise 1 de pek de idealistik deildim şimdi de pek idealistik deilim kaldı ki ortadaki saçmalıkları dile getirmenin idealistik olmakla pek de bir alakası yok[signature][hline]Bornozlu Canavar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lixad Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 bizde aynı şeyi dile getiriyoz be hacı[signature][hline]Elleme orama burama ya! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 said: Lixad, 27 Kasım 2004 23:50 tarihinde demiş ki: ben görmeidm o eğitimi işte her okul aynı diil. [signature][hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage (a.k.a : Grynn , Botanika) -Est Sularus oth Mithas- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 said: fizban, 24 Kasım 2004 21:40 tarihinde demiş ki: daha 1. sınıfmış, calculusmuş, özlersin bunlarıııı :) Adamın bu lafını da hatırlarsın. :)[signature][hline]Novice fordfocus driver..[/i] klh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 lisede ben haywan gibin int. turev neyin godumm hatta az kufretmedim hocaya "Hocam su kooduuumun ispatlarını turevini alın matematikçilere verin " diye.. ikiside ezberin allahının yapıldıgı salak nefret edilesi konular.. Lise 3 te zor geciodum sınıftan şimdi universitede de zorlanıyorum(aslında sallamadıgımdan)..Allahtan curve var..[signature][hline]Angelfire, 24 Kasım 2004 23:11 tarihinde demiş ki: ...... bitidirdiniz ömrümü tükettiniz yemin ederim anlamıyorum amacınız ne sizin biz dostuz mu demeye çalışıyonuz ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GE-TA Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Universitede iken ingilizce işletme bölümünde okuyan Murat diye bir arkadaşım vardı. Onlara Math 131 olarak veriyorlardı. Çocuk bu ders ile okadar çok sorun yaşadı ki lakabı Murat 131 olmuştu. İlk aldığında D+ geldi, ortalama kurtarmayacak diye tekrar aldı F geldi, F'lediği için eli mahkum tekrar aldı ve bu sefer D- geldi. Benim Math 121'e Prof. Mükerrem İlkışık girmişti. Ben ITU'lü değilim ama ITU'lüler çok iyi tanır. Diğer üniversitelerde de bilenler çıkar. Dinamik, statik, knematik gibi derslere de girer. Anlatılmaz yaşanır tarzında bir kadındı. B+ gelmişti ama nasıl geldi inanın hiç bilmiyorum. Çözümü olmayan sorular sorardı. Yanlış anlamayın zor olduğu için değil, değerler yanlış olduğu için. Değer yanlış hocam dediğimizde düzeltir soruyu daha da çıkmaz yapardı. Tekrar yanlış dediğimizde çözebildiğiniz yere kadar çözün derdi. İşin matrak yanı doğru değerlerle o sorunun defterde apaçık durması. Soru hazırlayacak vakti olmadığı için değerleri değiştirip sorayım yoluna başvuruyordu. Zaten derslerde de cep telefonundan fırsat bulduğumuz anlarda bol miktarda borsa tartışıp maceralarını dinlerdik. Bir arkadaş bir gaflette bulunup galerisinden buna bir araba satmıştı. Yaz geçip okul açıldığında yazın o araba ile 180 ile giderken lastiğini patlatıp attığı taklalardan burnu kanamadan kurtulmasının şoku yetmezmiş gibi birde dinamik alanlara, ki buna arabayı satan arkadaş da dahildi, dönem boyunca o olayı anlatmıştı. Allahtan dinamik yerine başka ders seçtim o dönem. Ayrıca Beşiktaş'taki evinin önüne kurulan pazar alanını, o mükemmel park anlayışı ile felç etmesi ile de ünlüdür. Diyorum ya Mükerrem anlatılmaz yaşanır. :)[signature][hline]In God I Trust For Rest I Just Test Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Aralık 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2004 eahah (yukardaki postlara falan gülmüyorum yanlış anlaşılmasın).[signature][hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage (a.k.a : Grynn , Botanika) -Est Sularus oth Mithas- [Bu mesaj SilphatosIce_ tarafından 02 Aralık 2004 00:28 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lixad Mesaj tarihi: Aralık 1, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2004 kdomun matrematiği[signature][hline]Elleme orama burama ya! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Aralık 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2004 Valla bugun seni metroda gordum hıcde ole sıkıntılı gorunmuyordun Lixad, sırtında bazuka iki kolunda ıkı kız gayet mutluydun[signature][hline] [Bu mesaj Cuce tarafından 02 Aralık 2004 00:48 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lixad Mesaj tarihi: Aralık 1, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2004 Hacı bende bazuka yokki metroda göreb,l,ten var tabide. Ayrıyetten yeni öğrendim mat sonucunu[signature][hline]Elleme orama burama ya! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lixad Mesaj tarihi: Aralık 1, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2004 kız olayıda kulliyen yalan :) benzetmişsi glbas xxcz<[signature][hline]Elleme orama burama ya! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2004 calculus okul uzatır. onu bilirim.[signature][hline]i love this game! tractor pulling Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Aralık 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2004 Kızlar benım eklemem =) Ama gayet mutluydun[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
golgotha Mesaj tarihi: Aralık 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2004 matı altan alıyom valla[signature][hline]oturmaya mı geldik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odrin Mesaj tarihi: Aralık 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2004 Böyle deyip çalışmazsan hakkatten okulu uzatırsın.Turev integral ezberden olmuyor.Birini bulup anlattırman gerek acilen yoksa cumartesi sınavın 15. dakikasında yoklamaya imzayı atıp çıkarsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendersever Mesaj tarihi: Aralık 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2004 ki ben yaptim,cikar cikmaz sigarami yakip bi banka oturup sari kafalilarin saskin bakislari arasinda ayzek nivtindan kendime kadar uzanan gneis bi yelpazeye sovdum,2.sinava girmedim,finalede girmeyip onumuzdeki doneme bi daha alicam dersi... ha simdi hazzetmem,niye?bir psikyatr ne zaman oturupta calculuse bas vurmus?onu de bana bi once?tama cok ilginc,cok estetik olabilir,beni baglamaz o ayri.niye boyle "seni baglar arkadas" demissiniz gibi bi mseaj yazdim,onu da cozemedim su dakkada ama du bakalim...[signature][hline]isyankarim ulan... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zaidral Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 allahından bul calculus e mi?[signature][hline]May the horse pee with you. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Head Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 bu haftasonu türev-integral-limit çalışacak arkadaş arıyorum. grafikli mrafikli[signature][hline]valandil ownz j0o! -emokid*- i don't want a teenage queen,i just want my m-14. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar