Fistan Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 ağlama hemen ben 5. senemde geçtim calculus'u inşaat mühendisliğinde. :)[signature][hline]i love this game! tractor pulling Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 Valla ben 0'ın altında not alacağım vizeden lixad, ben hayatımda duymadım limitmiş, türevmiş hede hodo :/.[signature][hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage (a.k.a : Grynn , Botanika) -Est Sularus oth Mithas- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samurr Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 said: fizban, 24 Kasım 2004 21:40 tarihinde demiş ki: daha 1. sınıfmış, calculusmuş, özlersin bunlarıııı :) Sen calculusu kitapsız mı öğrendin yoksa? :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeamoN Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 öss sisteminin çarpıklıgı ve ülkemizde egitim bozuklugu tr nin en iyi üniversitelrinden birine girmiş bir insan calculus un türevini anlamakta zorlanıo çünkü lisede öğrendigi matematik deil oyun hamuru bunun ynn bu konuları lisede okuyan bikaç yabancı okulun öğrencisi lisede matematik eğitimi gördükleri için kümeler gibi konulardan 90 100 alamıyorlar ve orta öğretim başarı puanı gibi bir zamazingo yardımıyla bu 2 tip öğrenci aynı tabanda degerlendirilio üniversite yüksek öğretimdir yüksek öğretime alacagın ögrencinin zekasını deil birikimini ölçmen gerekir ztn liseye girerken zeka üzerine bir sınaw yapılıyor hiçbir birikimi olmayan ve akademik bakış kazanmamış insanlar bu şekilde 1 dk da bir matematik sorusu çözüo die iyi ünilere girip sonra bunları dahi yapamıyorlar yazık[signature][hline]Bornozlu Canavar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lixad Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 hehe yalan etti beni mat :) ortalamayı geçsem bar i :)[signature][hline]Elleme orama burama ya! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 grafiği martı gibi bir şey mi yaptın?[signature][hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage (a.k.a : Grynn , Botanika) -Est Sularus oth Mithas- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lixad Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 martı ne abi:)) sen 101 misin 103 mü :))bizimki[signature][hline]Elleme orama burama ya! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 101'im ben. Güzel çizmişsin, helal :).[signature][hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage (a.k.a : Grynn , Botanika) -Est Sularus oth Mithas- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aytoz Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 101'in ki diil di mi bu? ben böle yapmadım yani inşallah böle diildir :) 101inkinde y-axis'de simetri oluodu sanırım bunda originden simetri war galiba edit: originde simetri falan yok sallamışım :) [Bu mesaj Aytoz tarafından 27 Kasım 2004 20:14 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 ya bu SAT deki Calculus da bu mu yoksa :([signature][hline]Bilinçli INTERNET Kullanıcısı için ELELE! Ne kadar gereksiz bir olay :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 yüz birde böyle değil, en azından benim çizdiğim değil x=2,-2 ve y=1 noktalarında asimpotot buldum ortada ters U şeklinde üst sağ ve sol köşede ise düz Unun yarıları şeklinde biz grafik vardı[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 said: asinanyavuz, 27 Kasım 2004 20:24 tarihinde demiş ki: ya bu SAT deki Calculus da bu mu yoksa :( sanmıyorum SATınkinin bundan çok çok daha kolay ve temelleri ile ilgili olduğunu düşünmekteyim girdiğimden değil ama fizikte vs öyleydi.[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lixad Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 103 ünkü bu[signature][hline]Elleme orama burama ya! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wildpervert Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 said: Lixad, 24 Kasım 2004 21:38 tarihinde demiş ki: önümde limit ve türev kardeşler çakal çakal bana bakıyor oda bişey mi ben 2. vizeye gircem haftaya önümde integral var bana bakıyo bende ona :D limit türev daha kolay kalıyo.. calculus 2 de ne yapcam offf[signature][hline]Boo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lixad Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 allahtan bizde yok mat 2[signature][hline]Elleme orama burama ya! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eraqrest Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 Korkmaya başladım[signature][hline]Ee nolcak şimdi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 said: Ardeth, 27 Kasım 2004 20:25 tarihinde demiş ki: yüz birde böyle değil, en azından benim çizdiğim değil x=2,-2 ve y=1 noktalarında asimpotot buldum ortada ters U şeklinde üst sağ ve sol köşede ise düz Unun yarıları şeklinde biz grafik vardı Martı işte :). olee[signature][hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage (a.k.a : Grynn , Botanika) -Est Sularus oth Mithas- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 geçmiş olsun arkadaşlar : )[signature][hline]abeo nihilum demonstrere quod abolesco dum te defendo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 Geçmiş olsun lakin bende halen geçmedi geçen sene 2 kere aldım ikikere kaldım bu sene almadım artık 3 korner 1 penaltı derler biraz erteleyiverdim ;) Bende fizik dersine uyuz olurdum hep hoca gelir şunun integralini alınca çıkıyo derdi. -Hocam integral ne? --Integral görmedinizmi? -Yok daha o konulara gelmedik --Integral türevin tersi işte -Hıı... Bu muhabbet hala her integral lafında sınıfta dönen bişey kim integral ne dese türevin dersi diyo içimizden birisi çıkıp zihinlerimizde okadar yer etti yani..[signature][hline] V ò d à n | ICQ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeamoN Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 lise seviyesinde düzgün eğitimalmış bi ögrenci için zor konualr deil kesnlikle[signature][hline]Bornozlu Canavar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lixad Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 Düzgün eğitim dalga geçiyor olmalısın :)[signature][hline]Elleme orama burama ya! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeamoN Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 ben lise 3 senle aynı şeyleri yapıorum bi de 4. sınıfım war üstüne snn mezun oldugun liseyi bilmem[signature][hline]Bornozlu Canavar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeamoN Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 öss den bahesetmiorum düzgün eğitim diye aynlış anlaşılma olmasın 1dk 1 soru çözmek üniversitede ve hayatta kullanacagın pratik zeka yeteneginde bir ilerleme kaydetmende etkili olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lixad Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 ben görmeidm o eğitimi işte her okul aynı diil.[signature][hline]Elleme orama burama ya! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 pratik zeka nası etkili olmaz? brak şimdi liseni öwdün tamam da bi yere kadar pls.[signature][hline]abeo nihilum demonstrere quod abolesco dum te defendo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar