Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Hay ben Calculus a of bea

Lixad

Öne çıkan mesajlar

öss sisteminin çarpıklıgı ve ülkemizde egitim bozuklugu
tr nin en iyi üniversitelrinden birine girmiş bir insan calculus un türevini anlamakta zorlanıo çünkü lisede öğrendigi matematik deil oyun hamuru
bunun ynn bu konuları lisede okuyan bikaç yabancı okulun öğrencisi lisede matematik eğitimi gördükleri için kümeler gibi konulardan 90 100 alamıyorlar ve orta öğretim başarı puanı gibi bir zamazingo yardımıyla bu 2 tip öğrenci aynı tabanda degerlendirilio
üniversite yüksek öğretimdir
yüksek öğretime alacagın ögrencinin zekasını deil birikimini ölçmen gerekir ztn liseye girerken zeka üzerine bir sınaw yapılıyor
hiçbir birikimi olmayan ve akademik bakış kazanmamış insanlar bu şekilde 1 dk da bir matematik sorusu çözüo die iyi ünilere girip sonra bunları dahi yapamıyorlar
yazık[signature][hline]Bornozlu Canavar
Sosyal ağlarda paylaş

101'in ki diil di mi bu? ben böle yapmadım yani inşallah böle diildir :)
101inkinde y-axis'de simetri oluodu sanırım
bunda originden simetri war galiba

edit: originde simetri falan yok sallamışım :)

[Bu mesaj Aytoz tarafından 27 Kasım 2004 20:14 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

yüz birde böyle değil, en azından benim çizdiğim değil

x=2,-2
ve y=1 noktalarında asimpotot buldum ortada ters U şeklinde
üst sağ ve sol köşede ise düz Unun yarıları şeklinde biz grafik vardı[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.''
Sosyal ağlarda paylaş

said:
asinanyavuz, 27 Kasım 2004 20:24 tarihinde demiş ki:
ya bu SAT deki Calculus da bu mu yoksa :(

sanmıyorum SATınkinin bundan çok çok daha kolay ve temelleri ile ilgili olduğunu düşünmekteyim girdiğimden değil ama fizikte vs öyleydi.[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.''
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Ardeth, 27 Kasım 2004 20:25 tarihinde demiş ki:
yüz birde böyle değil, en azından benim çizdiğim değil

x=2,-2
ve y=1 noktalarında asimpotot buldum ortada ters U şeklinde
üst sağ ve sol köşede ise düz Unun yarıları şeklinde biz grafik vardı

Martı işte :). olee[signature][hline]Silphatos Iceheart
Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage
(a.k.a : Grynn , Botanika)
-Est Sularus oth Mithas-
Sosyal ağlarda paylaş

Geçmiş olsun lakin bende halen geçmedi geçen sene 2 kere aldım ikikere kaldım bu sene almadım artık 3 korner 1 penaltı derler biraz erteleyiverdim ;)

Bende fizik dersine uyuz olurdum hep hoca gelir şunun integralini alınca çıkıyo derdi.

-Hocam integral ne?
--Integral görmedinizmi?
-Yok daha o konulara gelmedik
--Integral türevin tersi işte
-Hıı...

Bu muhabbet hala her integral lafında sınıfta dönen bişey kim integral ne dese türevin dersi diyo içimizden birisi çıkıp zihinlerimizde okadar yer etti yani..[signature][hline] V ò d à n | ICQ
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...