Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kaza yaptım.Aracım Perte Çıkar mı? (Alfa Romeo Giulietta)

Asriel

Öne çıkan mesajlar

Fin said:

KuddusiMavra said:

di said:

KuddusiMavra said:

geçmiş olsun, bu haberi yeni gördüm.
sana bir şey olmamış, buna şükret.
alfa romeonun dediğin hızda bu hale gelmesi şaşırtıcı değil çünkü bu araçlar dayanıklı arabalar değil.
bu ve benzeri arabaları altlarına aldıklarında gaz pedalini kökleyen arkadaşlar...aman diyim...

Naptin Ceto. Daha yeni sonmus bi tartismaya benzin doktun. ahahah

önceki sayfaları okumadım. yazdıklarımdan yanlış bir şey anlaşılmasın dostlar.elbette sürat felakettir.hiçbir araçla kural ihlali yapılmamalı. ben sadece genç, delikanlı arkadaşlar varsa "araba alayım da gaza basıp gezeyim" diyen, onlara markası alfa romeo veya daha başka bilinen bir marka diye arabaya bir şey olmaz sanmasınlar demek istedim, gaza da hiçbir durumda basmasınlar.
yanlış anlaşıldıysam özür dilerim.

Gaza basmasak araba nasil gitcek salak misin ?

şu yazdıklarını okuyunca aynı soruyu sormak geldi içimden ve hatta sorayım: "oradaki gaza basmayin " ın ne anlamda söylendiğini anlayamayacak kadar salak mısın?
Sosyal ağlarda paylaş

Asriel said:

kermit said:

Ben geyik yapmadım bu 1. 2 ise ben senin arabadan ve siyah bi arabanın yarıştığını ve kaza yaptığını gördüm. Yalan yok.

Kazayı hangi gün gördün?

cumartesi yada pazardı
aynı renk alfa rome gördüm.
ağlama hemen "ben burda canımı zor kurtardım siz ne diyosunuz ühü ühü" diye duygu sömürüsüne girme.
Sosyal ağlarda paylaş

kermit said:

Asriel said:

kermit said:

Ben geyik yapmadım bu 1. 2 ise ben senin arabadan ve siyah bi arabanın yarıştığını ve kaza yaptığını gördüm. Yalan yok.

Kazayı hangi gün gördün?

cumartesi yada pazardı
aynı renk alfa rome gördüm.
ağlama hemen "ben burda canımı zor kurtardım siz ne diyosunuz ühü ühü" diye duygu sömürüsüne girme.

Kazayı salı günü yaptım.Gerçi bizim milletimizin huyudur kafasında kurup birde gerçekmiş gibi oynamaya.Sendr haklısın...
Sosyal ağlarda paylaş

Kermit seninkisi her bıyıklıyı amcan sanma olayına dönmüs.Gelip burda birde iftira atıp olayı gerçekmiş gibi oynayıp sonrasında mal gibi ortada kalınca da yok aglama yok kes demeler fln.Azıcık insan olamıyorsan da insan takliti yapmayı becerebilirsin mesela...
Sosyal ağlarda paylaş

paramecium said:

Selam,

YUHHHH... orada 54bin TL'Lik ne hasarı varmış ya!

Bu arada geçmiş olsun. Kazayı unutursun en ksıa zamanda inşallah.

Saygılar.

kurtarmaya çalışmamışlardır
pert yapmamak için yüksek marjlı parçaların fiyatlarını falan dibe çekip kendileri de üstüne çok az bir marj koyup teklif verirlerdi yoksa
Sosyal ağlarda paylaş

Selam,

Valla çok saçma bir trafikle başlayıp, yine saçma bir trafikle biten sıkıcı mı sıkıcı bir Pazartesi yaşadım. Dengesizlik tavan yapmış durumda bende.

Lütfen herkes medeni olmayı bildiğini yazdıklarıyla da göstersin. Göstersin ki ben de çıkıp "yanlışlıkla"haklarında farklı düşünüp 'böyle bir ortama yakışmayan kişilermiş bunlar' sonucuna varıp onları bazı özgürlüklerden mahrum bırakmayayım.

Gözün baktığı ama görmediği anlar vardır. Benim arkadaşım düz yolda sol şeritte yorgunluktan aracını(Saab) bariyerlere yaslamıştır. Ben dalmış vaziyette otobanda giderken yandaki su kanalına(veya refüj her neyse adı) aracı kaydırdım. Aracı yan yatmasıyla kendime geldim. O sebeple yüksek telden gazel okumayalım, büyük konuşmayalım.

Saygılar.
Sosyal ağlarda paylaş

para haklısın ama

işim gereği neredeyse bütün gün araç kullanan biri olarak dalmayı ben kabullenemiyorum

ben de kaza yapmadım mı yaptım ama kendi dalğınlığım yüzünden ufak tefek şeyler yaşadım. ciddi trafiklerde bulunmadım öyle durumlarda

ama başkasının dalgınlıklarında ilk aklıma gelenler adam dalgınlıktan üzerime çıktı, tır önüne alıp sürekledi vs. vs. birşey olmadı bana şansa devam ettim. her gün trafikte onlarca kaza görüyorum bu nedenle biri bana kopru gişesinde dalgınlıktan girişmeyi düzgün bir şekilde anlatamaz

dalgınsan çekip kenara kendine geleceksin sonra devam edeceksin, başkasının hayatını ne olursa olsun riske atma şansın yok abi

yarın ben de dalıp ciddi bir kaza yapabilirim bu arada zaten istanbul trafiğinde ölmemek zor

ama bırak insanlar istediklerini yazsınlar kimseye birşey olmamış zaten
yazılanlar da insanlar cidden yazmıyorlar dalga geçiyorlar bu kadar sıkı yönetime gerek yok yahu
terbiyesizlik filan da yok ortada

ben niye bu kadar şey yazdıysam anlamadım
Sosyal ağlarda paylaş

Selam,

Ya zaten daldığının farkına varmak kolay olmuyor. Aklın birşeye kayıyor ve bakar kör oluyorsun. Uykulu olmak veya yorgun olmak değil. Bariyerlere aracını yaslayan arkadaşım işyerindeki aksilikler sonucu oldukça stresli bir dönemdeydi. Kafada 40 tane düşünce işe giderken oldu o kaza. Esnemeye başlarsın, çekersin kenara 2 hareket edip uykunu açarsın. Ama dalgınlık sadece trafikte olan bir husus da değil. Hayatın içinde birçok noktada herkesin başına gelebiliyor. Salata doğrarken bıçakla parmağını da kesebilirsin, çayı doldururken taşırabilirsin falan. Dur-kalk trafikte küt diye önündeki fren yapmadan çarpanlar dolu, göz göre göre oluyor. Kaç defa şerit kontrolün sesi dürttü beni.

Ama her olay 2 bant ile çözümlenemeyebiliyor. Bu da elindeki işin ehemmiyeti ve riski ile ilgili. Sonuçta insan faktörü var işin içinde ve mükemmel değiliz asla. Gündelik ve iş hayatının yıpratıcı etkisini de unutmamak gerek.

Şurada kimsenin böyle sorumsuz şekilde kendi canını ve karşısındakinin canını riske atacak kadar sorumsuz davranacağını düşünmüyorum.

Saygılar.
Sosyal ağlarda paylaş

Eline koluna sağlık Para.Anlatmak istediğim oydu.O gün neler yaşadığımı bilmeden bu yorumlar cok ağır.Hayatımda hiçbir arabayla yarıştığım yok.Mümkün mertebe dikkatli kullanırım aracımı ki Giüliettama aşıktım.Her hafta kaza yapan bir adamda değilim.İnsan hayatının bòyle 1 sn icinde nasıl bir hale gelebileceğini yaşayarak öğrendim.Allah kimseye en ufak kaza bile yaşatmasın...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...