Nartanesi Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 1.Gsm telefonlarina'da virus gelistirilmis. Mobil telefonunuz caldiginda UNAVAILABLE yaziyormus. Bu cagrigi gordugunuzde hemen IPTAL dugmesine basiniz, sakin cevap vermeyiniz. Aksi takdirde mobil telefonunuza VIRUS BULASIYOR. Bu virus butun IMTE ve IMSI bilgilerini siliyor ve telefon ve telefon kartini kullanilamaz hale getiriyor. Telefon ve karti yeniden almaniz gerekiyor. Bu bilgiler Motorola, Nokia ve KPN tarifindan onaylanmistir. Su anda gizli bir teskilat faaliyet gosteriyor. Sizi GSM numaranizdan telefon numarasi kontrolu nedeniyle arayip, kendilerinin sizin bagli oldugunuz provider sirketinden olup gorusme sonunda 09# tuslarina basmanizi rica ediyorlar. SAKIN BU DEDIİKLERINI YAPMAYIN VE HEMEN BAGLANTIYI KESINIZ. Bu teskilat elindeki bulunan cihazlarla ve bastiginiz kodla sizin SIM kartindaki bilgileri okuyabiliyor ve yeni taklit kart uretebiliyor. Boylelikle sizin hesabiniza konusabiliyorlar. Yalnız ben bu virus uyarılarındaki hitaba hastayım: "gizli bi örgüt" böyle daha bi korkutucu olacak ya, sonra büyük harflerle "SAKIN DEDİKLERİNİ YAPMAYIN" :) güzel şeyler tabi... 2.Eğer sizi [email protected] adresınde biriı listesine kaydetmek isterse sakın kabul etmeyın.Bu bir virustur.bunu tanıdıklarınıza soleyin eğer sizin listenızdeki biri onu kaydederse siızde virus kapabilrsiniz.KOPYALAYIN ve bunu tanıdığınız herkese gonderin Ha bi de bu uyarıların emir verir bi tarzı var: -KOPYALA ve gönder!! -Emredersiniz! *! Hemen patiye yazar *[signature][hline]Cennette huriler varmış, kara gözlü İçkinin de oradaymış en güzeli Desene biz çoktan cennetlik olmuşuz; Bak bir yanda şarap bir yanda sevgili Ö.Hayyam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 haha tam bi paranoya bu ya yolda yürürken yanından geçen adamın telefonu çalarsa sen sakın kendi teline bakma virüs geçer 2 telefonu üst üste masaya bırakma virüs geçer (yukarıdaki bilgiler kolpa demiyorum dogrudurda anlatım şekli süper)[signature][hline]regrubmah retsamdnarG * * Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Berk Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 OSler gelişiyor cep telefonları için ama daha bu kadar hükemedebileceklerini sanmıyorum, yani bilgileri büyk ihtimal eprom ya da e^2prom a yazmışlardır, sildik bir şekilde aha tekrar yazamazsınız olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MartinLGore Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 Ben hiç duymadım boyle bişi, sordum bizimkilerde duymamış. Saçma bişi yok bole şeyler...[signature][hline]AAL'05 Hiç bir şey yoktur ki, her şey varolsun.. - Saçma Lama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MartinLGore Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 Ama symbianlar için çıktı. Bluetooth ile yayılıyor. Listenizdeki herkese mesaj atıyor..[signature][hline]AAL'05 Hiç bir şey yoktur ki, her şey varolsun.. - Saçma Lama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 yanlış hatırlamıyorsam ekim ayı pc world dergisinde iki sayfalık bir haber vardı "dünyanın ilk cep telefonu virüsü çıktı" diye, yani "yok öyle bişi" denebileceğini sanmıyorum.. :-) ekleme: evet o olsa gerek, cep telefonu cahili olduğumdan bu kadarını anlayabildim o yazıdan.. :-p[signature][hline]Elder Scrolls forumunda ES4'ü niye multiplayer özellikli istemediğini izah eden MutantPenguin demiş ki: People suck, if I want to game I'll do it with/against circuit boards and lines of C++ that know how to RP, not people that don't know how to string a sentence together. [Bu mesaj Sam tarafından 12 Ocak 2005 12:09 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MartinLGore Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 İşte symbianlar için olan o. Benim bahsettiğim..[signature][hline]AAL'05 Hiç bir şey yoktur ki, her şey varolsun.. - Saçma Lama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 said: nedanko, 12 Ocak 2005 12:02 tarihinde demiş ki: Ama symbianlar için çıktı. Bluetooth ile yayılıyor. Listenizdeki herkese mesaj atıyor.. Eveeet. Felaket bişi. Hayır desen bile sürekli geliyo. Telefonu bulup kapattırmanız lazım bluetoothunu. Öteki bir şey sizin telefonu kapatıp bluetoothunuzu anında kapamanız gerekiyo. Arkadaşımda var, bluetooth'unu açtı. Bütün sınıfın cebi kıpraştı böyle, noluyoruz diye.[signature][hline]I want a boy with çemçük smile and pişmaniye hair... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Berk Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 tabi de burada cep telefonundaki hard coded şeylerin değişmeisnden bahsediyoruz o kadar dibine inememişlerdir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar