Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Haftasonu Evleniyorum

neutrino

Öne çıkan mesajlar

Liebe said:

aaa dün gece düğünü varmış herifin hayırlı olsun yahu ben tarihe hiç dikkat etmemişim :D birimizin nişanı birimizin nikahı hehe

Sagol sana da hayirli olsun nisanin :)
dün oldu bitti nihayet, bayagi rahatladık. Nikah sonrası eğlence de cok guzel gecti. Düğün salonuna falan hic gitmeyin abi. Gelen her insan da çölde su bulmuş gibi beğendi, mutlu oldu. Toplum bıkmış zorlama düğünlerden sgdhf
Sosyal ağlarda paylaş

neutrino said:

Liebe said:

aaa dün gece düğünü varmış herifin hayırlı olsun yahu ben tarihe hiç dikkat etmemişim :D birimizin nişanı birimizin nikahı hehe

dün oldu bitti nihayet, bayagi rahatladık. Nikah sonrası eğlence de cok guzel gecti. Düğün salonuna falan hic gitmeyin abi. Gelen her insan da çölde su bulmuş gibi beğendi, mutlu oldu. Toplum bıkmış zorlama düğünlerden sgdhf

Allah mesut etsin kardeşim, torunlarınızı da görün birlikte...
Sosyal ağlarda paylaş

neutrino said:

Liebe said:

balayına çıkmadınız mı? yoksa balayındayken paticiğe girecek kadar bağımlı mısın acep?
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...