jacabo Mesaj tarihi: Eylül 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2014 usa önemli bir ayrıntı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Eylül 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2014 Zengin kiz her zaman cozum degil abi. Aldigim tek evlenme teklifini de multizibilyoner bir kiz yaptiydi, olmayinca olmuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Eylül 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2014 evlenme teklifi alan erkekler. hmpfh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Eylül 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2014 Theridone said: Zengin kiz her zaman cozum degil abi. Aldigim tek evlenme teklifini de multizibilyoner bir kiz yaptiydi, olmayinca olmuyor. aşiretten mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Eylül 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2014 Degil abi, ic anadolulu biriydi :/ Yemeklerini ozledim lan dur ariyim sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Eylül 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2014 Theridone said: Zengin kiz her zaman cozum degil abi. Aldigim tek evlenme teklifini de multizibilyoner bir kiz yaptiydi, olmayinca olmuyor. Şurda bizbizeyiz Rıdo, lütfen biraz alçaktan asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Eylül 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2014 Theridone said: Degil abi, ic anadolulu biriydi :/ Yemeklerini ozledim lan dur ariyim sdf http://www.youtube.com/watch?v=PKVWhbJmPBg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Eylül 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2014 Ben de 11 eylül ekim'de nişanlanıyorum ehircik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Eylül 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2014 Ekim olmasın o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Eylül 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2014 Gerçi banane olursa ekime olmazsa pipime Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Eylül 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2014 ahahah düzelttim sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Eylül 28, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2014 Liebe said: aaa dün gece düğünü varmış herifin hayırlı olsun yahu ben tarihe hiç dikkat etmemişim :D birimizin nişanı birimizin nikahı hehe Sagol sana da hayirli olsun nisanin :) dün oldu bitti nihayet, bayagi rahatladık. Nikah sonrası eğlence de cok guzel gecti. Düğün salonuna falan hic gitmeyin abi. Gelen her insan da çölde su bulmuş gibi beğendi, mutlu oldu. Toplum bıkmış zorlama düğünlerden sgdhf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Eylül 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2014 "Tatar Ramazan" said: Theridone said: Zengin kiz her zaman cozum degil abi. Aldigim tek evlenme teklifini de multizibilyoner bir kiz yaptiydi, olmayinca olmuyor. Şurda bizbizeyiz Rıdo, lütfen biraz alçaktan asdf Yaaa tmm yln syldm afft .s.s Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Eylül 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2014 tebrik ederim, ömür boyu mutlu olun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Eylül 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2014 neutrino said: Liebe said: aaa dün gece düğünü varmış herifin hayırlı olsun yahu ben tarihe hiç dikkat etmemişim :D birimizin nişanı birimizin nikahı hehe Sagol sana da hayirli olsun nisanin :) dün oldu bitti nihayet, bayagi rahatladık. Nikah sonrası eğlence de cok guzel gecti. Düğün salonuna falan hic gitmeyin abi. Gelen her insan da çölde su bulmuş gibi beğendi, mutlu oldu. Toplum bıkmış zorlama düğünlerden sgdhf Allah mesut etsin kardeşim, torunlarınızı da görün birlikte... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Eylül 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2014 neutrino said: Liebe said: aaa dün gece düğünü varmış herifin hayırlı olsun yahu ben tarihe hiç dikkat etmemişim :D birimizin nişanı birimizin nikahı hehe Sagol sana da hayirli olsun nisanin :) dün oldu bitti nihayet, bayagi rahatladık. Nikah sonrası eğlence de cok guzel gecti. Düğün salonuna falan hic gitmeyin abi. Gelen her insan da çölde su bulmuş gibi beğendi, mutlu oldu. Toplum bıkmış zorlama düğünlerden sgdhf balayına çıkmadınız mı? yoksa balayındayken paticiğe girecek kadar bağımlı mısın acep? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Eylül 29, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2014 Dworgian said: balayına çıkmadınız mı? yoksa balayındayken paticiğe girecek kadar bağımlı mısın acep? Tebrik eden herkese çok teşekkürler :)-D Balayına yarın çıkıyoruz, o zamana kadar patideyim sdfd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Eylül 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2014 Mutluluklar dilerim. Kulübe hoşgeldin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Eylül 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2014 neutrino said: Dworgian said: balayına çıkmadınız mı? yoksa balayındayken paticiğe girecek kadar bağımlı mısın acep? Tebrik eden herkese çok teşekkürler :)-D Balayına yarın çıkıyoruz, o zamana kadar patideyim sdfd peki abi madem :) iyi eğlenme ve dinlenmeler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar