Grimnax Mesaj tarihi: Eylül 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2014 ilk kez başıma geliyor işin içinden çıkamadım. ekran kartımın(hd6870) driverini kurarken windows kilitleniyor ve driveri kaldırana kadar açılmıyor. driveri catalyst olmadan kurduğumda ise restart atana kadar çalışıyor ve aynı soruna dönüyor. daha önce karşılaşan varmı bunun gibi birşeyle ? Yeni windows kurdum, farklı versiyon driverlar denedim. Chipset falan filan hicbirsey kurmadan direk ekran kartını kurmaya calıstım yine olmadı. Driver kurdugumda pc iptal direk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paparnoz Mesaj tarihi: Eylül 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2014 Driver'ı kaldır daha sonra güvenlik kipte çalıştırıp yüklemeyi dene. Birde eminsin dimi doğru driverı kurduğundan ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grimnax Mesaj tarihi: Eylül 24, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2014 tabi ya driveri kaldırmayı geçtim sistem bile degiştirdim win7 win8 fln. driveri kendi cdsinden kurdum atinin sitesinden aldım sonra beta driver denedim etc etc yok. driveri kurdugum anda ucuyor safe modeda kaldırınca da düzeliyor heh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
guden Mesaj tarihi: Eylül 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2014 control panel/administrative tools/event viewer kurcala biraz daha fazla bilgi için. neden donuyor öğrenmiş oluruz en azından. aklıma gelen ilk sebepler: ekran kartı zarar görmüş olabilir, psu güç verimi düştüğü için yetemiyor olabilir sisteme, anakart gg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grimnax Mesaj tarihi: Eylül 24, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2014 yanmış kart ya üstünde yanık izleri gördüm sökünce. yeni kart arayışına başladım artık yavaştan. varmi tavsiye söyle 600-700 lira civari stream fln yapıyorum dayanıklı birşey lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
guden Mesaj tarihi: Eylül 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2014 zamanlama manidar olmuş yeni gtx ler çıktı. biraz daha para koy üstüne yeni gtx 970'lerden çak. 1.200 tl civarı fiyatları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spompas Mesaj tarihi: Eylül 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2014 zotac 770 ler var güzel gayet. 960 ayarında 600 küsüre düşer 2 haftaya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Eylül 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2014 600-700 TL ye R9 280X yada GTX760'lar var ki iki seri arasında R9 280X'lerin performansı daha iyi. 2 haftaya da fiyatlar düşmez. GTX900 serisi daha yeni çıktı. En az 2 ay var eski serinin fiyatlarının düşmesine. Bekleyebiliyorsan bekle. ( Ayrıca Zotac alma :) ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Eylül 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2014 abi fiyatlar filan zor duser ufaktan dolar cikiyor yeni mal getirmeleri de zaman alabilir..once ellerindeki stoklari iyice temizlemek isterler genelde kriz onceleri.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shaklaban Mesaj tarihi: Eylül 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2014 nvidia fiyatları kolay kolay düşürmez. gtx 960ın çıkmasına daha bir ay var. 760ın üretimi de devam ediyor hala. 960 çıktığında 800 gibi bir fiyatı olur muhtemelen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grimnax Mesaj tarihi: Eylül 25, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2014 270x yada 280x düşünüyorum ya en mantıklısı bunlardan biri olucak sanırım. zotac konusundada haklısın sanırım 2 kere aldım 2side elimde kaldı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar