_iReM_ Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 ya bişey sorucam size...sizce kazaa yüklemek sakıncalı mı??sonuçta P2P olayı var.bikaç ay önce yüklemştim ama bilgisayarıma virüs girdi ve çöktü tabii..kazaa olmasa da bana bu tür bi program önerebilir misiniz?!?!?[signature][hline]GOD DAMN I LOVE ME... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phlox Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 kazaa lite kullanırsan sorun yaşamazsın. kazaaya alternatif olarak emule kullanabilirsin.kazaadan daha yavaştır ama çoğu şeyi bulabilirsin[signature][hline]if you don't fall all the way, you cant be saved..it's only after you've lost everything that you are free to do anything... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 ares kazaanın nerdeyse aynısı http://www.download.com/Ares-Lite/3000-2166_4-10288301.html?tag=lst-0-2 [signature][hline]-Uğurcum oynat !!! -Düz bir yoldasınız 2 goblin el sallıyor... Bu mesaj 30 Şubat 2005 tarihinde değiştirilmeye çalışılmış ama mesaj kendini savunmasını bilmiştir... deviantART [Bu mesaj John_Petrucci tarafından 10 Ocak 2005 19:15 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 ares kapanmadımı[signature][hline]be the vanquisher, to forgive Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_iReM_ Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 ii de aradığım her dosyayı bulabilmek açısından hangisi daha ii??[signature][hline]GOD DAMN I LOVE ME... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 said: forgiver, 10 Ocak 2005 19:16 tarihinde demiş ki: ares kapanmadımı O_o[signature][hline]-Uğurcum oynat !!! -Düz bir yoldasınız 2 goblin el sallıyor... Bu mesaj 30 Şubat 2005 tarihinde değiştirilmeye çalışılmış ama mesaj kendini savunmasını bilmiştir... deviantART Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 www.aresgalaxy.org dene[signature][hline]be the vanquisher, to forgive Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 ares'i bende tavsiye ediyorum. çok hızlı. lite olanı yükle yukardaki linkten.[signature][hline]i love this game! youth only zone! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_iReM_ Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 ya eminsiniz di mi.virüs falan uğraşmak istemiom...ayda bi kere format yiyo benim zavallı bilgisayar...[signature][hline]GOD DAMN I LOVE ME... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 en düzgün Kazaa versiyonu, Clean KMD'dir ehe hiç problemi yoktur kaç yıldır kullanıyorum :). bendeki versiyon 2.4.4 ama sanırım üst versiyonları çıkmıştı geçen sene. 2.4.6 falan var galiba şu an. 1 milyar küsür dosya paylaşılıyor Kazaada, yeter zaten :p[signature][hline]FR - Wow - MM - G.Spot - SmS - NwN-II - Satılık! let the echoes of doom resound across this wretched world that all who live hear them and despair Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 ya raes kapandı yada ben aresle ilgili hiçbişeye giremiyorum bi donwload etmeyi dnesenize linki[signature][hline]be the vanquisher, to forgive Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 ares gibi program daha kullanmadım su ana kadar ya diğerleri aresin eline su bile dökemez Aresliye RLz[signature][hline]'' 3. Dünya savaşında ne olacağını bilmem ama 4. Dünya savaşı taş ve sopalarla olcağı kesin'' Albert Einstein *'Amcamız'* Ben kimmiyim Ahanda Gör Aha bak bu da Css ateş ederek yaptığım amblem :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wook Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 said: forgiver, 10 Ocak 2005 19:28 tarihinde demiş ki: ya raes kapandı yada ben aresle ilgili hiçbişeye giremiyorum bi donwload etmeyi dnesenize linki ares kapanmadı.... kazaayı tawsiye etmem onun yerine sıra beklemekte olsa emuleyi kullan..... virus ve trojan engelleyici programlar yükle........[signature][hline]'''TaRaFTaR 5 iSTeDi BiZDe aTTıK 10 iSTeDiLeR ZaMaN YeTMeDi!!!''' 6.11.2002 KaDıKöY Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DadashNik0F Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 said: _iReM_, 10 Ocak 2005 19:16 tarihinde demiş ki: ii de aradığım her dosyayı bulabilmek açısından hangisi daha ii?? emule veya dc++[signature][hline]Sonunu düşünen kahraman olamaz Jerian Flameeye of Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 Bırak bu işleri, seni torrentçı yapalım.[signature][hline]Yobazım ama para bende. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 kazaa harbi kazaa yani :) Bence dc ++ kullan teytey zamanında saniyede 5mb le indiriodum ne günlerdi :([signature][hline](_::_____::_) <-> MetallordS Membır Yeni Yaptığım Bi Wallpaper Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wook Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 said: W3r3wolf, 10 Ocak 2005 19:58 tarihinde demiş ki: Bırak bu işleri, seni torrentçı yapalım. sadece 1 tane torrent sitesi kaldı yani torrent dewri kapandı... bende torrenti kullanıodum ama emuleye geçiş yaptım tawsiye ederim......[signature][hline]'''TaRaFTaR 5 iSTeDi BiZDe aTTıK 10 iSTeDiLeR ZaMaN YeTMeDi!!!''' 6.11.2002 KaDıKöY Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phlox Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 emule güzel bence.koyuyorum 3-4 albüm sabah bırakıyorum öğlen inmiş oluyo :)[signature][hline]if you don't fall all the way, you cant be saved..it's only after you've lost everything that you are free to do anything... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mandoo Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 ne indircenki irem video felanmı yoksa mp3 se bence mp3 e değmez git bi cd al daha kısa zamanda daha çok mp3 e sahip olursun...[signature][hline]_iReM_, 09 Ocak 2005 22:16 tarihinde demiş ki: ne bu ya kız diyince öyle altın günü gibi boş işler gelio hemen aklınıza.bitek çay servisine yaramıoruz yane.ayrıca ne ööle gökhan özen falan(öghhh).......... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 said: _iReM_, 10 Ocak 2005 19:22 tarihinde demiş ki: ya eminsiniz di mi.virüs falan uğraşmak istemiom...ayda bi kere format yiyo benim zavallı bilgisayar... normal kazaa'da ve imesh'te spyware ve adware mevcut. ama virüs yok. zaten normali yerine kazaa lite k++ kullanılması gerek, hem temiz program hem daha fonksiyona sahip. virüs girmez, en azından uzun süre kazaa, emule ve torrrent kullandım, hiç virüs görmedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mdma Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 evet kazaa yüklüyken adware ile taratırsanız spyware bulunuyor. kazaanınen eski sürümünde 3 adet dosya ve bir sürü reg girdileri çıkıyor adwarede. Bu dosyaları silerseniz çalışmıyor kazaa. Ama internette kazaanın eski versiyonları zor olsada bulunuyor. Ama bu 3 dosyanında spywaresiz halini bulmanız lazim ozaman güvenle kullanılabilir.[signature][hline]Feror ego veluti - sine nauta navis, ut per vias aeris - vaga fertur avis... Quidquit Venus imperat - labor est suavis, quae nunquam in cordibus - habitat ignavis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 emule öneririm.[signature][hline]Andolsunki onu yapan ve yaptıran için de Ahirette Cennetten bir nasip olmadığını biliyorlardı. al 1'de buradan yak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 emule dc++ torrent[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrBomb Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 ben de sonunda emule a geçiş yaptım. hiç de söylendiği gibi zor gelmedi ayrıca, 1-2 ince ayardan sonra gayet güzel çalıştı istediğim her dosyayı buluyorum. yalnız bağlantıda bi problemim var, yüksek id almama rağmen hızım 5kb/s yi geçmiyo 128k kabloda. torrent teknolojisi artık hakkaten tarihe karıştı denebilir. her ne kadar torrent siteleri yeni domainler alıp ayakta kalmaya çalışsalar da fazla tutunamazlar malesef. dc++ hakkaten süper bi programmış yeni keşfettim ve çok beğendim. hub lara bağlandıktan sonra istediğiniz kullanıcının dosya arşivini görebiliyosunuz ve istediğinizi indirebiliyosunuz. mesela arkadaşınızda sizin indirmek istediğiniz bi dosya varsa aynı anda online olup birbirinize bağlanıyosunuz ve istediğiniz dosyayı indirmeye başlıyosunuz, çok kullanışlı[signature][hline]a.k.a "bay bomba" SWG: Ottkoo Jeliyeer of Eclipse Galaxy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
phantomstar Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 Valla bende norton 2005 kurdum kazaa basta olmak uzere ne kursam exe.den siliyo:D bu norton fazla guvenli.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar